זה באמת מורכב,
כי אנחנו לא באמת יכולות לדעת מה היה שם.
לפעמים לידות מתקדמות ממש מהר,
לפעמים יש קצר בתקשורת והיולדת לא מצליחה להסביר לדולה שהיא כבר מתקדמת מאד וזה נשמע שיש עוד זמן,
לפעמים 2 דקות אחרונות זה רק ביטוי ולא 120 שניות
לפעמים יש קושי אובייקטיבי לדולה להגיע (פקקים, בייביסיטר שמתעכבת, או שהיתה מחוץ לעיר ויש לה יותר זמן נסיעה)
וכן, יכול להיות שהכל נכון. כמובן.
ולפעמים אם היולדת כל כך מבואסת שהדולה לא הגיעה בזמן שהיא היתה צריכה אותה ואז כבר קשה תוך כדי אינטנסיביות הלידה לגשר על זה והתחושה היא שהדולה לא זורמת עם היולדת והנוכחות שלה באמת לא עוזרת.
וכן, אני יכולה להגיד בפה מלא, רוב היולדות שליוויתי היו מאד מרוצות, רוב הנשים שהכנתי ללידה ללידה מודות לי מאד על מה שקיבלו ממני.
וכן, יש אחוז של נשים שמאוכזבות, יכול להיות שטעיתי, יכול להיות שהיתה בעיה בתיאום ציפיות, יכול להיות שמראש היולדת חיפשה אותי וזה בכלל לא קשור אלי. אבל זאת המציאות. כמה שאתאמץ לא אצליח שמאה אחוז מהלקוחות שלי יהיו מרוצות. כי אני בן אדם וכמוני גם שאר הדולות ושאר נותני השירות, בכל תחום שהוא. וזה מבאס ממש! הלוואי שיכולתי לא לטעות לעולם. הלוואי שלא הייתי טועה אף פעם. אבל זה לא אפשרי. רק מי שלא עושה לא טועה אבל זו גם טעות
אז עכשיו את יודעת את זה גם על הדולה שלך שגם היא לא מושלמת. ואנחנו לא יודעות איפה היתה הטעות ושל מי היא היתה.
אבל חוץ מלדעת את זה את יודעת שקיבלת עליה המלצות ופגשת אותה בעצמך.
ומה את חושבת עכשיו עליה לאור כל זה?