רציתי לשתף בעניין שמטריד אותי כבר תקופה די משמעותית
ברור לי שהצטרפות למשפחה של בעלי (ולהיפך..) היא עבודה לא פשוטה
לפני החתונה הרגשתי ממש טוב עם אחיות של בעלי ועם אמא שלו, הן ממש קיבלו אותי ולקחו ברצינות דברים שאמרתי וכו'.
עם הזמן הדברים נעשו יותר מורכבים
יש לו אחות מלאה ואחות ממש רזה. אני אחרי היריון ואני גם יחסית רזה. עד לפני החתונה תמיד הרגשתי טוב בנוגע למשקל שלי
הבעיה היא אמא שלו- היא כל הזמן מפארת את המידות של אחותו הקטנה (ואת האחות הגדולה לעומת זאת היא רושמת לסדנאות להורדה במשקל וכאלה)
אני מרגישה שהיא ממש מעודדת אותה להמשיך ולהיות רזה ולאכול כמה שפחות והאחות שכמובן מושפע מאימה מנסה לעמוד בציפיות ולעשות את זה (באופן כללי היא לא אכלנית בכלל). אני לא אוהבת את זה קודם כל כי זה לא בריא וגם זה יוצר אצלי תחושה לא נעימה. התחלתי לא מזמן להרגיש ממש לא בנוח אם קצת בטן שצצה אחרי אוכל וכאלה ובכלל אני מרגישה שהם בוחנים את הגוף שלי. (אני בן אדם שאוהב אוכל ולאכול(באופן נורמטיבי ובריא) ושוקלת כ-50 ק"ג, והם גורמים לי להרגיש השמנה לעומתה למרות שהיא שוקלת כמעט כמוני. אולי בגלל שהאמא והאחות השניה מלאות יחסית אז היא כאילו הרזה של המשפחה.)
חשבתי על זה שאולי לאמא לא נעים עם המראה המלא של עצמה ולכן היא משליכה את זה על הסביבה,
האחים הקטנים גם ממש רזים ובקושי אוכלים משהו (הרבה פעמים אני מעירה על זה לבעלי שהם צריכים לאכול בתדירות יותר גבוהה ושהם רזים מידי) (אותם היא לא מפארת אולי בגלל העניין שהם בנים? ואולי כי הבת הרזה מזכירה אותה במראה הפנים שלה?)
מה דעתכם? מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את ההרגשה שלי ואת השהיה עימם? איך אני יכולה להיות פתוחה ולומר שהנושא הזה מפריע לי מבלי לפגוע?

תגובה נפלאה