אנמצ מהיר!אלגאוי

זה לא אתם, זה אני, יש לי שעה ומשהו להספיק המון דברים לפני יציאתי לדרכים. ואולי השבוע יהיה פחות מיותר משבוע שעבר, לכו תדעו.

(הפסקת כתיבה של חמש דקות)

טוב, התוכניות שלי להערב נדחו, אז זה לא יהיה אנמצ מהיר. סתם אנמצ.

חוקים ותקנות - לא לכתוב אם ישנתם מאז מוצש, לא לקלל, לא לנבל, לא להשתעל ובבקשה בבקשה לא לכתוב דברים שאתם לא יכולים לבטא בפה כמו חחחחחחחחח.

דינות לשיאול:

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה?

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור)

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי?

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב?

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים?

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)?

שאלת אורח של @ארטיקית - למה לקולב קוראים קולב?

וכמובן, איך עבר השבוע?

תיוגים (לקבלת תיוג פענחו את ההודעה הבאה サッカー。 結果として、あなたはそれを翻訳するのに気になりました。 いいえ、あなたは日本語を知らないので、私に嘘をついてはいけません。 או שפשוט תבקשו, גם עובד)

@נקודונת.@נפש חיה.@אוהב אותך ה@פיצית!!!@נער מתבגרר@סניורה@דרשתי קרבתך!!!!@ארטיקית@טום בוי@טוב נו..@אקונה מטטה@כישוף כושל@שקיעה@חלילית אלט@עם הנצח!!@Outdoor light@חמדמדה@אני מקליד...@מישהי=)@just dance@פרוט@פסידונית@אביגיל~!@יעלוש מחבד@אחיתופל@מתיישב בנשמה @אגל טל ו@משתדלת יותר.

שיהיה מוצש ארוך ונעים.

תהיה בריא בהצלחה באירגוניישןנפש חיה.
אני בריאאלגאוי

ואני עכשיו דוחה את הארגוניישן כי יש לי זמן ואני יכול.

שבוע טוב שם לך.טוב נו..

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה? מצלמת פילם.

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור) זה לאו דווקא בקטע של משמעות המילים, 'מן הפחת אל הפח' נשמע שהתייצב המצב כי ירדה אות.

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי? כנראה.

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים? יד ורגל.

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)? אל תקנה את זה, סבונים לא בוכים.

למה לקולב קוראים קולב? יש לזה צורה של קולב, צבע של קולב, ריח של קולב וטעם של קולב. למה שלא יקראו לזה קולב?

וכמובן, איך עבר השבוע תמיד יכול להיות רע יותר.

אתם באמתתתהיו בריאים(;פיצוחית

סבונים לא בוכים?אלגאוי

כל חיי חייתי בשקר!

(לא באמת) צר לי לבשר לך- לא. הם לא בוכים.טוב נו..

אהההההאלגאוי

יפה אמרת..טוב נו..

זה היה יותר בכיוון של צרחתיאלגאוי

אז ק"ת: יפה הבהלת..טוב נו..

יש אני שניהרוקדת בגשם

דינות לשיאול:

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה?       טלפון חכם 

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור)           הפח נשסבר כבר בימי דוד, אז זה סבבה, בור חעומת זאתץץץ

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי י לדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי? ברורררררררררררר!

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב? קקווי מטרו, ברור.

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים? ביחגד עם  כף עץ, או מתכת. לבחירתו.

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)?     כי ככה הור  מעלה ובש

וכמובן, איך עבר השבוע?

אז בעצם מרגע הגיוס אני אמור להיות מסוגל להרגיע תינוקותאלגאוי

אוטומטית. אז למה זה לא עובד? אני כנראה מקולקל. אני מקולקל?

לארוקדת בגשם

אתה צריך להיות בשמירה תוך כדי.

או במצבצע.

אהההההאלגאוי

זה מסביר הכל

..משתדלת יותר

לא ישנתי מאז מוצש

|מקלל|

|מנבל|

|משתעל|

מווואאאהההה שטן

(אה כן, חחחחחח)

ארורה תהיי!אלגאוי

אני עוד אנקוווווום!

איך?בימאית דמיונות

תשים גם אותה בבידוד?

הי!!שכחת לבודדת את ההיא!!(לא זוכרת מי זאת.....)

זאת היאאלגאוי

@משתדלת יותר צריכה להיות בבידוד. אבל היא התנהגה בסדר בשבועות האחרונים אז ניסיתי לשלב אותה עם האוכלוסיה האזרחית. כישלון חרוץ.

הוא לגמרי חרוץ. בניגוד אליךמשתדלת יותר

אתה סתם מקרה אבוד של מערכת החייזרים בפלישה האחרונה. 

חייזרים?אלגאוי

מישהי פה איבדה את השפיות.

שלך מעולם לא היתה.משתדלת יותר

אני ניזון משפיות של אחריםאלגאוי

אז אני לא צריך משל עצמי

אז ערפד. יחי ההבדל.משתדלת יותר

לא סתם ערפדאלגאוי

ערפד שפיות!

אני מתלבטת אם זה מעלה ממך או מורידמשתדלת יותר

טובנו, מוריד

מעלה מעלה מעלהאלגאוי

עם כל השירים והמנגינות

פחות פחותמשתדלת יותר

@אלגאוי בל''נ זה האחרון לתייגך. כי תכלס מי אתה סה''כ שזכית לכל זה

מנהל האנמצאלגאוי

והבן שאת הכי מקנאת בו. 

@משתדלת יותר

הבן שהכי מקנאה* בומשתדלת יותר

אבל לא ילד. חיב''ס 

@שחר100 זה הבן שאני הכי מקנאה בו. 

ומנהל האנמצ. חכה חכה בקשר לזה. 

היה אמור להיות שם "בן אדם שאת מקנאה"אלגאוי

אבל תיקון אוטומטי דפוק. 

@משתדלת יותר

או שפשוט אין לך את זה בעברית. פיספסת ת'גןמשתדלת יותר

אני חי כבר אלפי שניםאלגאוי

לא היה גן כשהייתי ילד

זה מסביר כמה דברים..משתדלת יותר

נכון, את כל הידע והפסימיות שליאלגאוי
להתחיל למנות על מה יש לקנא בך?משתדלת יותר

אומץ אומץ אומץ

חכמה

אומץ

ובכלל על מה לא

יש כל כך הרבה

|אנחה|

שש! שאנלא אתחיל לפרטמשתדלת יותר

|מתעלם במכוון מכל הנאמר לעייל| 

זה כזה הדדי. 

יאוו מה זה השעות האלה. תהייה בריאמשתדלת יותר

גם גבורה

גם לעשות תדבר הנכון

גם מושלם

לא באמת. רק שקט חיצוני. קום בשש תראה מה זה שקט אמיתימשתדלת יותר

חיצוני ופנימי

קלללל שיש השוואהמשתדלת יותר

*לקנאאלגאוי
|מרים גבה|משתדלת יותר

|מעיף ת'זבוב|
|הופך צד בכרית|

ברשותך רגע,

פחחחחחחח

סיימתי

|חוזר לישון|

|שיעול| |שיעול|בימאית דמיונות

תשובות לשיא(ע)ולים:

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה?טלפון מחוגה

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור)כי פחת זה בור זבל...

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי?הם הביביסיטר של המדינה,שהיא עדיין ילדה..

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב?מי זה?

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים?עם הרגלים?

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)?הוא לא באמת בוכה,הסופרת סתם שיקרה לנו.יחיו השקרים למען חינוך!!!

שאלת אורח של @ארטיקית - למה לקולב קוראים קולב?אנערף?

וכמובן, איך עבר השבוע?אשששששששש

איך מוחאים כפות עם הרגליים?אלגאוי

יש כפות רגלייםבימאית דמיונות

תנסי שניה למחוא איתםאלגאוי

וזה עשה רעש?אלגאוי
ממ..כן!בימאית דמיונות

יש נעלים

אז התשובה מתקבלתאלגאוי
..מתיישב בנשמה

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה? לא מספיק זקן בשביל זה. אולי טייפ, או פטיפון.

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור) עדיף להיות בזבל, כשאתה לפחות יכול לצאת...

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי? חיילים הם סמל לכוח ועוצמה, המגן האולטימטיבי...

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב? ערים גדולות?

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים? הוא לא.

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)? מה???

שאלת אורח של @ארטיקית - למה לקולב קוראים קולב? כי זה כיף לומר את המילה הזו, אז רצו שהיא תהיה שימושית.

וכמובן, איך עבר השבוע? בסדר.

אתה אולי יכול לצאת, אבל אתה תריח את זה לנצחאלגאוי

פפפ מקלחת אחת והכל עובר...מתיישב בנשמה

תלוי איזה זבלאלגאוי

סבבה, תיקון לתשובתי:מתיישב בנשמה

פח הכוונה למלכודת ולא לזבל... (כמו "טמנו פח לי" מלדוד ה' אורי וישעי...)

אז עדיין עדיף בור!אלגאוי

מי אמר שפחת הכוונה בור?מתיישב בנשמה

מילוןאלגאוי

אוקיי אז ככה:מתיישב בנשמה

מילון על הביטוי: היחלצות מצרה אחת ונפילה לצרה אחרת. (לא אומרים שזה פחות טוב)

ומקור הביטוי(ששם זה בכלל שונה)-הַנָּס מִפְּנֵי הַפַּחַד יִפֹּל אֶל-הַפַּחַת, וְהָעֹלֶה מִן-הַפַּחַת יִלָּכֵד בַּפָּח (ירמיהו מח מד).

וואלהאלגאוי

הנה, החכמתי. מי שאמר שיש פה רק שטויות?

אז זה אמור להיות מן הפחת אל הפחבימאית דמיונות

זה השיבושים של כל הציויינים האלה...מתיישב בנשמה

(הערה: גם אני ציוני נכון לשניה זו.)

הדור של ימינו....(פוסעת,קצת למטה)בימאית דמיונות

שבוע טוב נוצת זהב

ינות לשיאול:

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה?

טלפון עם המחוגה המסתובב הזה(זה בשביל כשמחייגים אז יש לזמן לחשוב אם בטוח רוצים להתקשר ויש זמן להתחרט ביגוד לדורנו הפח)

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור)

מי המציא בכלל את הביטוי הזה? תשאל אותו

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי?

משו כזה

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב?

מטרופוב=מלשון מטר...איש שמפחד מגשם..ננהנההנהה

שנייה פשוט טרומפלדור היה בממתינה...רציתי לשאול אותו..

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)?

יש לו נטיות אובדניות ואהאהאהאההה

גם את זה רציתי לשאול את טרומפלדור(אין קשר באמת)

וכמובן, איך עבר השבוע?

רע רע רע רע רע

אני די בטוח שמי שהמציא אותו מת ממזמן. אז אני ושאל אתכםאלגאוי

לא בטוח שהוא מת..למה סתם להרוג אנשים?נוצת זהב

הביטוי הזה יותר זקן מסבא רבא רבא רבאאלגאוי
אז מי שהמציא אותו כנראה מת
נו טוב..שיחת מתים או סיאנס יעשו את העבודהנוצת זהב

את יודעת איך לבצע את זה?אלגאוי
כי אני לא
סיאנס? בטח..שיחת מתים? חופשיי אפשר לנסותנוצת זהב

יאללהאלגאוי
לטס גו
אבל זה מפחיד. ואם באלך שחנ"ש עם מתים אתה תמיד יכולנוצת זהב

ללכת לבית קברות בלילה

אומרים שהרוחות שלהם שם בלילה מסתובבת

שב עם איזה רוח לקפה..דברו על זה..

אני מוותרת.

אז עכשיו אני גם צריך למצוא את הקבר שלו?אלגאוי
יותר מדי עבודה
אני חושבת שיש שם אפשרות לשאול באיזה חלקה הואנוצת זהב

אממה

מה גם שאולי הוא לא ישראלי

בזה תתמודד לבד

אני גם לא יודע את השם שלואלגאוי
מר גוגל יעזור לך..נוצת זהב

גוגל לא יודע הכלאלגאוי
את זה ספציפית הוא יודע בטוחנוצת זהב

לא בטוח בכללאלגאוי
שלום שלוםפוסעת

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה? הממ מכונת תפירה. סתם נו אני לא יודעת לתפור.. פטיפון. \ או טלפון מחוגה. אחח... בדורי הכל היה טוב יותר.. הדור של היום..
למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור) כי בבור יש נחשים ועקרבים, תשאל את יוסף. הדור של היום.. כל היום שאלות שאלות שאלות..

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי? מה? חיילים הם לא בייביסיטר. הם סתם חתיכים.
ממה לדעתכם מפחד מטרופוב?

ממני

עם כפות הרגליים, הוא גמיש

יש לו נטיות אובדניות (@ג'אסט דאנס העתיקה ממני, אני פה לידה.)
שאלת אורח של @ארטיקית - למה לקולב קוראים קולב?

למה לתאיר קוראים תאיר?
וכמובן, איך עבר השבוע?

קשה זה טוב, זה מוציא כוחות שלא ידעת בלהבהלהבלההההה שם שם.

אגב, אני יודעת לבטא חחחחחחחחחחחח

אז יופי מונע מילדות לבכות?אלגאוי

זה עוצר נשימה. אז אי אפשר לבכות כשלא נושמים.פוסעת

מה שכן, לעצור נשימה זה גם הורג ואז ככה אתם הורגים אזרחים סתם יא לא מוסריים.

חוצמזה שלא הבנתי את השאלה אז סתם עניתי.

גם עובד.אלגאוי

כשמתים לא בוכים.פוסעת

בדקתי^פוסעת

אה ואני אשמח לתיוגים..פוסעת

תקבליאלגאוי

חן חןפוסעת

|חש מכובד|סתרי המדרגה
מיקסר ידני. הוא לא כלכך ישן אבל הוא הרבה יותר טוב! די לעצלנות.
מבור אי אפשר לצאת, מהזבל אפשר...
ממ אין קשר, חיילים רדומים ומזיעים מכדי להיות בייביסיטר אולטימטיבי.
מכלי תחבורה?
עם התותבת
הוא רוצה לממש את יעודו עד כדי כך שהוא מוכן למות על כך! סבון אידיאליסט שלא רוצה לשבת בצד ולהרגיש חסר תועלת.
מי ששואל פטור מלענות, כך מקובלני מ @אלגאוי
היה שבוע נהדר ברמות יוצאות דופן! מנוצל, כיפי, הפסקתי המון ושבת פיצתה על העייפות שהצטברה בשבוע המטורף הזה. בקיצור - מדהים! איך שלך?
מיותר. מה שהוביל לזה שהייתי פה הרבה.אלגאוי

ממ מוכר לצערי סתרי המדרגה
אל תלמדי ממנו. עוד קצת והוא יענה על הכל כמו ילד טובמשתדלת יותר

סתרי המדרגה
לסגור לכם חדר שקט שתוכלו לריב?
בנתיים מסתדרים יופי. תודה בכל אופן משתדלת יותר

שלוש ארבע ו....אלגאוי

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עברת על החוקים של עצמךסתרי המדרגה
החוקים שלי לא תקפים לעצמיאלגאוי

חוק הוא חוק חוץ מלמחוקקפיצוחית

בדיוקאלגאוי
חן חן לךמשתדלת יותר

אבל עזבי אותו. הילד פרדוקסלי. 

..פוסעת

כדורגל. כתוצאה מכך, אתה עכשיו אכפת לתרגם אותו. לא, כי אתה לא יודע יפני, זה לא הולך לי עם שקר.

תרגום ההודעה^

אהההאלגאוי

זה היה נורא שונה במקור

אז ככההלב והמעין.

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה? פטיפון

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור) בבור אפשר להשאר תקוע כל ימי חייך, בפח יש עוד תקווה לצאת בכוחות עצמך

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי? מי אמר שיש קשר?

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב? מי זה בכלל?? חושב

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים? שילוב של רגל ויד

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)? הוא חי את הרגע אז הוא לא חושב על העתיד

וכמובן, איך עבר השבוע? נראלי הכי טוב בחופש

אז למה הוא בוכה?אלגאוי

כי כרגע הוא מרגיש לא יעיל וזה מאוד קשה לוהלב והמעין.

הגיוניאלגאוי
השקעתישם מקורי1

איך עבר השבוע- סביר -

סביר זה אחלהאלגאוי
זה יוצא טוב מהיום דברים אחרים
*יותר טובאלגאוי
הי!גם את אומרת יפ!!בימאית דמיונות

ניצחתי וניצחתי

@אלגאוי @ריעות.

בדרך כלל אני לא אומרת .שם מקורי1

פשוט דיברתי עם אלאגוי

ואני משתדלת לדבר עם בנאדם בשפה שלו

אלגאוי בכלל אומר נופבימאית דמיונות

יוהו!

1-0-0!!!!

מתנצלתשם מקורי1

שטעיתישם מקורי1

הכל בסדרבימאית דמיונות

טעטע בוים

זה לא טעות כלל וכלל

חיח טעטע בוים? חזקקשם מקורי1

זה בדיחה פה כבר זמן מה..בימאית דמיונות

נראלי@נחל די קשורה לזה...

הכל בסדר, שני דובים!!!נחל
טעטע בוים זה איש אחד אומר ככה, אבל אני קשורה לזה, בהחלט
את בכלל לא חלק מהתחרותאלגאוי
אז את לא יכולה לנצח
לא את לאאלגאוי
אם אתה אומר..בימאית דמיונות

אז אני כן

שבוע טוב!מישהי=)
גם לך!אלגאוי
אתה מוכשר רצחחותם-צורי
|קידה|אלגאוי
יום ראשון Outdoor light

מכונת כתיבה (זה כזה נוסטלגי וחביב)

כי אם אתה מוסיף עוד אות אז המשפט נשמע טוב יותר

למה לא? מה יותר נוראי מלחמה או ילדים צווחים וצורחים?

ממטרופבויה

הוא מוחא כף (וזה אפילו נשמע מנומס יותר)

כי אין חייל שיבוא להרגיע אותו

כי הוא קל וב

מצויין (:

ילדים צווחים וצורחים.אלגאוי
עונהביחד ננצח

איזה מכשיר חשמלי ישן הייתם רוצים שיחזור לאופנה? לא מכירה מכשירים חשמליים ישנים...חושף שיניים

למה הביטוי הוא "מן הפח אל הפחת" אם בתכלס פח יותר גרוע מפחת (תודו בזה, מה עדיף - להיות בזבל או להיות בבור עמוק? הבור, ברור שהבור) הבור עדיף אבל אם קיבלת הקלה בעונש מה אכפת לך?

מה הקשר בין "אני חייל" ל"אל תבכי ילדה"? האם חיילים הם הבייביסיטר האולטימטיבי? לא הם אולי שומרים על ילדות קטנות שלא יפחדו

ממה לדעתכם מפחד מטרופוב? ???

איך בן אדם עם יד אחת מוחא כפיים? טופח על הברכים

מדוע הסבון בוכה כשדני אינו משתמש, כאשר שימוש בו היה הורג אותו (את הסבון, לא את דני)? כי הוא רוצה למות על קידוש תפקידו

שאלת אורח של @ארטיקית - למה לקולב קוראים קולב? כי ככה האקדמיה לעברית החליטה(הערה- למה יש פה שאלות דקדוק?)

וכמובן, איך עבר השבוע? נרגע קצת חחחצוחק

הנוער של ימנואלגאוי
לא מכיר מכשירים ישנים
למה אני צריכה להכיר מכשירים ישנים?ביחד ננצח

חוץ מזה תן דוגמא שאני אבין מה נכלל בקטגוריהביחד ננצח

טייפ, קסטותאלגאוי
ווקמן, פטיפון, וולבו
עם שאין לו עבר אין לו עתידאלגאוי
דווקא אני מזהה שמות של חלק אבל לא בדיוק יודעת מה זה...ביחד ננצח

בושהאלגאוי
הנוער של ימנו
בושה אמיתית🙊🙈🙈🙉פיצוחית
אה את גם מזהה? אני מרגישה צעירה מזלביחד ננצח

כי כמה אנשים חשבו שאני בת 19 לפני שהם נכנסו לכרטיס האישי שליביחד ננצח
חיכתה לי הפתעה מטורפתתלעשות רצונך!

את....רק ...אמא!בימאית דמיונות

חשבתי שאת בערך שישיסטית!!!!|קוף ווטסאפ|

למה כולם חושבים שאני מבוגרת? אני ממש לא מתנהגת ככה!ביחד ננצח

לא מבוגרת,בוגרתבימאית דמיונות

זה הבדל עצום

וזה דווקא מחמאה,לא?

תלוי כשאומרים לילדה בת 12.5+ שהיא נשמעת בת 19 זה לא נראה טובביחד ננצח

19?|משועשע קשות|בימאית דמיונות

תשאלי אותהביחד ננצח

@את ירושתנו

חחח אני כל הזמן יורדת עליה מסכנהחושף שיניים

אוי היא בוכה אולי היא נעלבה(חחחביחד ננצח

חחחחחחחחחלעשות רצונך!

סתם סתם זהו. ני גמרתי לרדת עליךביחד ננצח

יואו לך לקחו את זה הרבה יותר בקלות שאת בת 12לעשות רצונך!

אהמ אהמ @יחידי

אה לא יודעת נראה לי פשוט הניק הקודם שלו לקח את זה יותר בקלותביחד ננצח

חוץ מזה גם הוא לא כזה זקןביחד ננצח

חוחו הוא בן 14לעשות רצונך!

|מרכל| |מרכל| @יחידי

אה ואני כתבתי שאני בת 12.5 (אולי זאת הנקודהביחד ננצח

חחחחחחחחח ישמצב טוב אז אני בת 13 מינוסלעשות רצונך!

חחח טוב תראי אם זה עובדביחד ננצח

נראה לי אם *** יראה את זה הוא ירביץ לי בהקדם האפשרילעשות רצונך!

@**** 

עוד חודש וחצי בן 15 יש לצייןיחידי

אהה נו אני עוד 5 חודשים בת 13!ביחד ננצח

נו ואני עוד 7 חודשים בת 13 לעשות רצונך!

אני אגלה לכם את האמת מתי פתחתי ניקביחד ננצח

ביום שאחרי הבת מצווה שלי היה ברית לבן דוד שלי וכל המשפחה שלי נסעו ואני ואחותי נשארנו בבית סתם שוטטתי במחשב ואיכשהו הגעתי לפה ופתחתי ניק

חוחוחוחו אין לי סיפור שונה במיוחדלעשות רצונך!

משהו בסגנון..לעשות רצונך!

מאגניב\ביחד ננצח

הניק הקודם שלו לא ידע שאני בת 12 לעשות רצונך!

חחח באסה עכשיו הוא עלה עליךביחד ננצח

הכל טוביחידי

להיות בת 12 זה מצויין.

תחיי את החיים, אל תמהרי

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך