לא חבל חבר'ה?barak891

בס"ד

שלום לכולם!

אני חייבת להגיד לכם שנורא נחמד להיות לבד בפורום.. תנסו את זה פעם....

טוב, האמת, אני פותחת את הנושא הזה פה ואני לא יודעת אם זה כ"כ חכם מבחינתי ואני מניחה שיהיו אנשים שלא יהיו מרוצים מזה אבל איך אומרים החבר'ה אצלינו- כל הבעאסה!

צ'מעו, מן הסתם חלק מכם נתקלתם בתופעה הזו בתנועה יותר וחלק פחות אבל ישנה בתנועתינו החביבה פשוט תחביב של הרבה אנשים כנראה- לרכל סתם...

אז תראו, לא אישית אין שום בעיה שירכלו עלי מה רוצים-הנה אני אומרת את זה כבל עם ועדה אבל לא כולם כמוני ולא כולם רוצים שיעשו להם את זה.

כבר יצא לא פעם שהרכלנות בתנועה וכל מיני שמועות שאנשים הפיצו הביכו ופגעו באנשים אחרים אז בשביל מה?!

כל מי שמרגיש שיש בו דחף מטורף שהוא לא יכול לעצור בו להמציא איזו שטות על התנועה יכול לספר לי אותה. טוב? רק אל תפיצו שטויות ורכילויות אפילו לא נכונות.

תעשו טובה....

לילצח ומוצלח, בצלב"א.

אפילו לא נכונות? בעיקר לא נכונות...3יפי
בכולופן, אני מדריכה בבנ"ע וממש אין לנו ת'בעיה הזאת!.....
נשמר לננו!נועה

barak891 מתוקונת ורואים נכבדים בכלל.

נכון שהדבר קיים בתנועתנו, (לצערי הרב!) ונכון שזה פוגע, מעליב ואפילו מעצבן אנשים (גם לי לא מפריע שמרכלים עלי, אבל אני מעדיפה שזה לפחות יעשה לאנשים טוב על הלב, אם הם כבר מדברים לשון הרע.)

אבל זה לא מה שרצית לומר. מה שכן רציתי הוא להזכיר לכולם: "לשון הרע דבר נורא"

ולא סתם נאמר שזה דבר נורא אלה מפני שזו באמת אחד ממצוות לא תעשה "לא תלך רכיל בעמך" (מכאן נלמד שאסור לדבר לשון הרע על עמ"י אבל על הגויים כן...) וא"א לומר כמו שאמרת מי שלא יכול להתאפק!! אין פשרות בתורה (לדוגמא, מה אם אחד שלא יכול להתאפק שלא להדליק אור בשבת גם לו אפשר לתת פשרות!?)

המעשה אסור! מפורשות מהתורה! א"א לעשות הנחות. ולמי שלא מסוגל => אין לא יכול יש לא רוצה! כמו שאנחנו צריכים להתגבר על יצרים אחרים שבנו כך גם בענין זה! (ושלא תחשבו שאני בנ-אדם מושלם ח"ו גם לי יש נפילות בדבר! אבל א"א לעשות פשרות!)

בנוסף לצד ההלכתי בנושא, יש גם את הצדהמוסרי (למדתי את זה אתמול למבחן בתהילים) "מי האיש החפץ חיים אוהב ימים לראות טוב, נצור לשונך מרע" - אדם אוהב את חיי העולם הזה ורוצה ושרוד אותם בדרך הטובה ביותר, ממליץ לו דוד המלך בספרו, נצור לשונך ברע! התרחק מדיבורים אסורים מפני זה גורם לפיגעה ביחסי אנוש - והרי זה דבר נורא חשוב לאדם בעולם (הזה לפחות)

אז.......... בואו נשמר לנו!   

אם כבר מדברים על הנורא שבלשון הרע אזאנונימי (פותח)אחרונה

בס"ד

לפני כמה שנים מורה אחת למדה אותנו שאמירת לשון הרע היא חמורה כמו אכילת שבעה-עשר חזרים רחמנא ליצלן!!!!!!!!!!!!
אז כל פעם שיתחשק לכם לדבר לשון הרע תחשבו שאתם אוכלים תועבה!!!!!!! ואל תדברו בעזרת ד'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ב"הצלוחה ושנזכה לשמור על פינו ולשוננו תמיד!!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך