בס"ד
שלום לכולם,
אחרי שקראתם את הכותרת המעוררת סערה אני צריך את עזרתכם!
ביני לבין אישתי יש מחלוקת, שנינו אוהבים חמין אבל אחרת..
אישתי אוהבת את החמין שלה "יבש" ללא נוזלים
לעומת זאת, אני אוהב את החמין כמו נזיד עם נוזלים אבל לא מרק.
האם זה אפשרי להכין 2 סוגי חמין בסיר אחד?
המצרכים שברשותנו:
חיטה, שעועית, חומוס, תפו"א, בטטה, קישקע, ביצים, שוקיים.
אשמח לטיפים ובמיוחד למתכון איכותי לחמין נוזלי-נזידי אם אפשר להוסיף תמונה זה יהיה נהדר. (את החמין היבש של אישתי היא יודעת להכין לבד
)
)
)

