אנחנו, בישיבות הקטנות שבוע וחצי על הסטנדר, השבח לאל.
ברכות ובבא מציעא, תודה ששאלתם.
את בבא מציעא אני למדתי בשיעור א', אם אפשר לקרוא לזה ללמוד,. גם כי הייתי שיעור א.... וגם כי לא סתם אני כבר בישיבה אחרת בא נאמר.....
א קיצור, אנחנו עשינו בכל זאת "שלום שיעור א' " לשיעור א' החדשים שלנו חמודים ופעורים מתמיד (ה"מתמיד" קאי א "פעורים", הקטע, ששיעור ב' עדיין מנסים לקחת את התואר. מקוה שבתיכוניות לא יצאו שישיסטים זבל, לפחות.... @מבסוטטט...)
אז כן- עשינו "השבעה", טוב, לא השבעה. השבעה זה של תיכוניסטים שבטוחים שאנחנו בפלמח שצריך לדפוק מכות והשפלה לצעירים להראות למי יש יותר פז"מ והנה יהורם גאון שר כולם היו יודעים אז טוב מאוד....
אז לא!
רצינו לקרוא "השפעה" למה-שזה-לא-יהיה שעשינו להם, אממה? שעות בודדות לפני גילינו שמקו"ח התיכוניסטים האלה כבר לקחו את השם (מה הסיפור שלי שאני בא לכתוב " ה' " בכל פעם שיש את המילה "השם" במשפט?!) מה נראה להם?!
קיצור אז אני החלטתי (בתור אחד שדי היה משפיע בהקמת האירוע, תודה תודה. מסתבר שלא כל דבר שאני נוגע בו ישר מתפורר בידים, צריך רק סיעתא דשמיא. @קול דממה, התנדבות וכו'...)
אז השקמנו ב3 בלילה את הפיעור אל"פים ברור שצעקנו והיינו רעולים. אבל לא היתה אלימות יותר מדי... "בנחישות וברגישות" העלנו לרכב בנגלות, המדריך (שישן לפני) נהג הרכב, כמובן היה חסום ליושבי המושבים האחוריים , כלומר שהוא מחופה באופן שמי שיושב מאחורה לא רואה את הדרך....
ואז הגענו לאיזו פינה ביישוב. (זה סוד איזו פינה.....) קיצור היה מסדר אחריו התחיל מסע האלונקה לקובת א נג'מה... במהלך המסע גילו השיעור אל"פים תובנות מדהימות על חברות, אהבה, אומץ עזות דקדושה גילויי שכינה הופעת אלוקות, ייחודים וזיווגים. סתם, אבל היינו יותר נחמדים אליהם.
בסוף היו פאשלות כי היינו קצרים בזמן, לא נורא. הלך טוב, לא כמו שציפינו אבל טוב.
שחרית בקובה, לראות את הנץ משם זה משהו.
ארוחה עם פיתות וחומוס, חתימה המונית על מסמך התחייבות לדברי ראש הישיבה, לכבד את הר"מים ולכבד את חברי הישיבה, וכמובן, שהכל מחביבות התורה ורצון לעשות רצון הבורא יתעלה.
ואז כריות ועוגי, כן כן....
ו...הביתה. אני גמור כי היה לילה לבן. מזל שהיה טרמפ ישיר, אשכרה מהישיבה עד אמצע היישוב שלי. מדהים!
הלכתי לישון ב11:30 עד איזה 17:00 התארגנות לשבת, (סבא כבר הגיע, כי הוא היה אצלנו שבת) מנחה ושבת קודש. ולא סתם שבת קודש שבת ב א-ל-ו-ל!!! ב"ה.
כאן המקום להזכיר- א-ל-ו-ל!!!!!!!!! אלול אלול ואלול.
ועכשיו לחשוב באמת- לימוד התורה הקדושה.
אז-
כנראה השנה לא תהיינה לי בגרויות אחרי הכל.
תאוריה אולי כן.
אבל יהיה לי בבא מציעא וברכות, כאמור. איזה יופי.
ב"ה אחלה חברותות מקווה לא להרוס
התעלות ותשובה של אלול. מאחל כאלו לכולם, שנזכה לחזור בתשובה שלמה. להתעלות להתעלות להתעלות.
נקיות, כבתולה.
איזה יופי קידוש הלבנה.
הפעם הבאה תהיה, כנראה אחר יום הכיפורים, אחרי ריקוד של "אמר ר' עקיבא". או אולי בעשי"ת, נראה, כידוע זו המלצת הפוסקים.
והפעם שאחריה כבר תהיה תחילת החורף, אז זה קידושי הלבנה במוצאי השבתות הגשומים מלאי העננים שבכמה שעות של רגיעות- מקדשים את הלבנה והשמחה היא כשמחת הדלקת נרות חנוכה ברוסיה הסוביייטית, כנראה לא סתם וברוח הקודש סמכו המוני בית ישראל את המילים "טובים מאורות" המושרים בסוף קידוש הלבנה למנגינת "הרבה עננים בשמים"....
ו- וואוו, כבר צריך להוציא סליחות מהמדף, ואני עוד אשכנזי (לשון הרע...)!
א-ל-ו-ל!
אה, גם כתבתי "שיר" כזה לעלון שבת הישיבה הראשונה השבת (בלי שיעור א'), הרעיון העקרי חשוב ויפה, אה! @חוני המעגל פינות, הזכרתי אותך שם. אתה היית קרוי "בן אדם שלושת רבעי נורמאלי, הפך לרווק תרח אך פוטנציאלי". מקווה שזה בסדר...
אז.. מסתבר ששמי מופיע במעוז!
(@בוערתלארץישראל צריכה למצוא...)
חפרתי מספיק.
מה גם שאני לא משלים עם המציאות שיש פה אוירה של חיינוקים- שבו"שים...
ואני דברתי כבר עם חברים מהישיבה וחכו תראו מה יהיה פה.
מה שמזכיר לי- הייתה כתבה בגילוי דעת השבוע (אני קורא את זה?! מה פתאום! אולי רק את "תורה-מן" ההוא שמרביץ לגושניקים, והוא אחלה שפיץ! בעקרון....) על בינישים פייסבוקרים מהציונות הדתית ,(עד כמה שביינישים יכולים להיות פייסבוקרים או יותר נכון עד כמה שפייסבוקרים יכולים להיות ביינישים, או אולי בכלל עד כמה שמהציונות הדתית יכולים להיות ביינישים? חו"ח, לשון הרע...) קיצור- היה שם את עוז! אני מאוד מזדהה עם הבן אדם, חוץ מהכרה אישית עם הבחור, ברמות שקשה להסביר....
טוב. שיהיה לכולכם שבוע טוב, אחלה אלול. והתעלות.
התעלות התעלות התעלות
וחסר מישהו שיאמר שאפי' דגים שבים רועדים, אבל נע... המקור של זה באיזור הייידישע מאמע מינוס....
א-ל-ו-ל! מספיק לי.
תקיעת השופר כל יום.
שנזכה.
א גוטע- וואך!

- לקראת נישואין וזוגיות