אבל כנראה שאין מקרה ובפעם הראשונה שנחשפתי לפורום קראתי שאלה שהרגשתי שאני חייבת להגיב עליה.
פתחתי ניק מבלי לחשוב יותר מידי, לא ציפיתי להישאר כאן אבל נסיתי לחשוב מה חשוב לי לבטא בשם שמיצג אותי.
מור ולבונה, זה יפה וקליט. אז למה לא?

בדיעבד אמרו לי כאן שיש כמה וכמה עסקים עם השם הזה, וגם יצא לי לקרוא את פירוש השם "מור" וממש הרגשתי שזה מאפיין אותי

מור ולבונה הם שני סממנים מתוך 11 סממנים שמרכיבים את הקטורת.
אז הקטורת עבורי, היא משל לעם ישראל.
כל סממן מסמל סוג מסוים של אנשים וכדי ליצור אותה היו חייבים לשים את כל הסממנים (גם את החלבנה שכידוע ריחה רע כשהיא עומדת בפני עצמה) ולא, המכין היה מתחייב במיתה.
אחדות עם ישראל, מבחינתי, זה ה-דבר.
קשה לי לראות אנשים שמרגישים תחושת עליונות כלפי אחיהם, שלעיתים מזלזלים באנשים ששונים מאיתנו (עם חילוקי דעות אין לי בעיה, עם ההשלכות של כך פחות נוח לי).
מגיל קטן אני גדלה במקום הטרוגני, יוצא לי לדבר עם הרבה סגננות ולראות את הניצוץ האלוקי גם ממי שלפי הסטגימה רחוק שנות אור מלהיות בן של...
יש אנשים שמה שמאפיין אותם זה המסירות לחיים של תורה,
יש כאלו שהם פאנטים של התיישבות.
אני מהסוג שרוצה להיות מעורב בחיי העם, אגור בעיר בעזרת ה', אעבוד במקצוע עם אנשים שלא דומים לי חיצונית, וגם בהשקפה יהיו חילוקי דעות.
וזהו, אשמח במה שיש ואנסה להשפיע על מה שצריך קידום.
"כך אמר להם הקב"ה לישראל: בני אהובי, כלום חיסרתי לכם דבר, ומה אני מבקש מכם? הא איני מבקש מכם אלא, שתהיו אוהבים זה את זה, ותהיו מכבדים זה את זה..."
@מייק ווזאבסקי
@ע מ
אני חושבת שעכשיו תורכם
מוזמנים לאתגר אחריכם אנשים אחרים ומי שרוצה מוזמן לאתגר את עצמו.