***אשמח שמי שמכירה אותי מחוץ לפורום, בשמי האמיתי, לא תקרא. תודה.***
טוב, פתיח קטן- יכול להיות שמה שאכתוב כאן מתאים יותר לפורום של נשואות, שהייתי חברה בו פעם. בכל אופן, בהנחה שהוא עדיין קיים, הוא פורום סגור ואני לא חברה בו כיום, אז אשמח מאוד לעזרתן. תודה רבה מראש.
אה, מכיל מעט תיאורים גרפיים, למי שזה עלול להפריע.
כבר כמעט שנה וחצי אנחנו מנסים להיכנס להיריון, ולא מצליחים. ברוך ה', יש לנו כבר שלוש בנות מתוקות בבית, ומאוד רוצים להגדיל את המשפחה.
חלק מהבעיה הוא, כנראה, מחזורים קצרים מ-28 יום (23 יום, 24 יום, 26 יום, אחד קצרצר של 18 יום, וכו'). גם כשהיה מחזור של 28 יום (אולי היה כזה, לפני כמה חודשים), לא נפקדנו.
הלכתי לרופאת הנשים שלי לפני כמה חודשים. בהתחלה, היא לא רצתה שננסה כלום כי היא אמרה שנחכה עד שיעברו שנתיים מהלידה האחרונה. כשעברו כמעט שנתיים, באתי אליה שוב, והיא נתנה לי איקקלומין, שעזר בהתחלה (מחזור של 26 יום, שלפניו היו מחזורים יותר קצרים), ואז מחזור ה"שיא" של 18 יום. לא הלכתי אליה שוב, מאז.
ניסיתי לקחת LCA Formula, שהביא לשיפור, ולמחזור של כמעט 28 יום. בינתיים זה עזר חלקית.
עוד בעיה היא שגם מהדימום לוקח לי הרבה זמן להיטהר. בפעם הקודמת, לקח לי 9 ימים. והפעם, הצלחתי אחרי שבעה ימים, אבל שעה אחרי שעשיתי בדיקה הבוקר, היה לי דימום שוב (דימום מאוד משונה. סליחה על התיאור- הדם היה נוזלי ואשכרה טיפטף מהגוף). הדימום הבוקר גם הגיע אחרי יום וחצי ללא דם (הבדיקות אמש והערב לא גרמו לדימום נוסף).
אני לא יודעת מה אני יכולה לעשות ולמי לפנות, ומרגישה חסרת אונים ומתוסכלת. ללכת לבודקת טהרה לבדוק אם יש לי פצע? להתייעץ עם אחת מהיועצות של "נשמת" או רב ממכון פוע"ה? (את שתי ההתייעצויות האלו ניסיתי בעבר, וזה היה לא כ"כ נעים, ולא כ"כ מועיל, למעט בפעם אחת). לפנות שוב לרופאת הנשים? להתייעץ עם רב אחר כלשהו?
אני מרגישה שבכל פעם אנחנו מפספסים בגלל עניינים קטנים שצצים במפתיע- פתאום מתברר שהמחזור הקדים להגיע, פתאום מתברר שלוקח הרבה זמן להיטהר וכו'- וזה מתסכל ומייאש. זה מרגיש כ"כ טכני! כ"כ פתיר! ואני לא מצליחה לפתור, ומרגישה שהכל משתהה לשווא ![]()
תודה על המקום. אשמח אם למישהי יש עצה מניסיונה, או עצה למי כדאי לפנות ויוכל באמת לעזור. תודה רבה.
) וקבעתי תור לרופא פוריות למחר