תודה רבה על כל הפניות המייבשות והמעודדות,
קודם כל אני מצטער על כך שהרבה זמן לא הייתי זמין (מה לעשות יש דברים יותר חשובים בחיים מאשר לבהות במסך בחוסר מעש......... סתם).
כל מי שקורא את ההודעה הזו אני רואה בו בתור אחד מהסיירת, ובתור אחד מהסיירת צריך שהאדם יסחף ויסחוף בכל עניין הקשור למען עם ישראל, מה שהתגלה בהתחלה כהודעה תמימה ומוזרה התגלתה בתור הודעה "כבדה" ומחייבת...
מאחר שראיתי בעבר שכשאני כותב הודעה כלשהי בעניינים חשובים מאוד אין הענות, אז החלטתי להגיע אליכם בצורה עקיפה, ואטרקטיבית (מושכת).
אחרי כל ההקדמה אני יכול לומר לכם למה אני מתכוון:
כפי שאתם יודעים המצב של עם ישראל מאוד קשה (מי כמוכם יודעים). לכן צריך לפעול בכמה מישורים מה שאני מבקש שתעזרו לי עזרה מועטת (כך לפי דעתי) במישור מסוים.
אני מבקש ממכם בכל לשון של תחינה אם עמ"י וא"י חשובים לכם עזרו במישור הבא: אסיפת כספים לבניין א"י (או בשפה פשוטה, "כסף לקיום המאחזים"). קיצור מה שצריך זה שכל אחד ואחת יקח את הקופסת קפה שלו ויעשה חור למעלה, ידביק עליו דף שבו כתוב: "תרומות לקיום מאחזים בארץ ישראל", ולשים באולפנה(קפיטריה), או בישיבה או פשוט סתם לאסוף.
אני מצפה מכל מי שענה לי להצטרף אל עמ"י ולעזור לו כמה שיוכל, אני מקוה שנצליח להזיז את הפרויקט הזה כמה שיותר מהר, הכל בעזרתכם כמובן....... מקוה לקבל הענות מהירה.......
סומך עליכם בעיניים עצומות......... בינתיים (כפרא)
נ.ב
בקשר לאן ומתי להעביר את הכסף (נכון שאני אופטימי?!)
קודם כל תגיבו ואז בלי נדר אני אדבר עם כל אחד..