..טוב נו..

יום דיי מבאס בבית הספר, למען האמת. 4 מתוך 6 שיעורים לא הייתי בכיתה. (אחכ השתחררנו. התכנון היה להבריז עוד שני שיעורים.) באחד מהשניים שכן הייתי בכיתה המורה ממש נטפלה אליי (***** טוענת שהיא נטפלת אליי בכל שיעור אבל הפעם היא רק הקצינה, נו טוב..). אבל היי, בכל ארבעת השיעורים הייתי איתה. ואפילו דיברנו על העתיד. אני חושבת (ומקווה) שזה באמת יקרה. והלוואי בקרוב. (אני לא אהיה מה שהיא חושבת, אני אלמד ואהיה חננה רצח. אבל היא מן הסתם כן תהיה מה שדיברנו..) ואני שוב אדבר על זה אבא. ולא אתן לנו לגלוש לדיונים אמוניים.

**

בחזור מהלימודים נאלצתי ללכת ברגל בין שתי תחנות רכבת. כי רכבת אחת החליטה להביא לקווים מציאותיים את "לרדת מהפסים". והיה ממש חם. ואז רצתי אל האוטובוס, וזה כבר היה השלב בו לגמרי נמסתי מהחום.

**

הגעתי הביתה. אחותי הקטנה ובת דודה שלי היו שם. שיעמם לי. שמתי לק מסוים. כולם חזרו. אחי בן 18 ממש חמוד. לחצים, מתחים, התלחשויות, עוגה של אמא (איך לא?!), הרגעות מצידי, מריחות זמן-מריחות זמן-מריחות זמן. תספורת.

**

נסגר. צרחות, בלגנים, ההוא בן 9 כזה חמווד. השמלה שלי בדיוק בצבע של הלק שלה, אז היא תמרח לי (מה הקשר?!) היא מורחת מזעזע. תיקונים וכו' והרי לי הלק  החתיכי בתבל. באמת. 

**

הייתי יפה.

**

מגיעים. שנה ממני בטירוף אבל חמודה. יהיה לי קשה. 

השירים שם, אוי השירים שם. "ואולי לי כדאי להתבולל?!" (פצצת אווטינג, אבל שיהיה..) 

**

נוסעת לסבא וסבתא והמצב"ר צונח. מרק. דיבורים. התחמקויות. 

בחדר מבודד, ריק ולבד בלילה. באלי לבכות.

אין לי כח לימים הקרובים.

מה ביקשתי?!טוב נו..

בסה"כ לדבר עם מישהו.

לבכות למישהו.

להתלונן ולהתמרמר על חיי אצל מישהו.

זהו.

אי אפשר??

אני פה..Solomonאחרונה
אם זה עוזר
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך