אני מאד מאד אוהבת את הדברים שלהם, יפים ואיכותיים.
האוברולים די מדוייקם בגדול עם נטיה להיות יחסית גדולים.
לגיל יותר גדול, כשקונים גם מכנסיים, חולצות ושמלות, יש דברים שצריך לקחת מידה או אפילו שתיים פחות. במיוחד שמלות.
אבל אפשר להחזיר בעלות משלוח, משלוח הכי זול, לא רשו, אז מבחינתי אני לוקחת את זה בחשבון ומחזירה לפעמים. זה עדיין יוצא יחסית זול.
בלידר ובזאר שטראוס יש דברים זולים יותר אבל לא תמיד - קרה לי שטייטס עלו יותר בלידר מאשר בנקסט.. וכמובן שאין מה להשוות את האיכות והעיצוב. בלידר לפעמים גם מידות כאלה קטנות שזה בדיחה, קניתי דברים ולא יכולתי להשתמש בכלל. ורחב נורא.. בקיצור גזרות זולות וגרועות. בגד גוף שהבת שלי יכלה להיכנס בו פעמיים ברוחב וחצי פעם באורך, והוא היה מידה גדולה מאד לפי הפתק.
מה שאין בנקסט וצריך לקנות בבזארים:
גופיות פלנל, מכנסי פלנל, גופיות עם סגירת מעטפת לתינוקות קטנטנים ("חזיות"). בנקסט יש רק גופיות עם הלבשה מהראש ותקתקים למטה, מטריקו רגיל. זה לא מתאים לחורף או לקטנטנים.
דרך אגב קניתי פעם גופיות בשילב וממש לא אהבתי, טריקו דק יחסית ותקתקים שנורא קשה לפתוח.
פוקס כדאי לקנות רק רק במבצעים מטורפים כי אחרת הם לוקחים מחירים הזויים על סחורה לא איכותית (כן כן, חולצה שמנת מורידה צבע! טייטס ככחול הופך לסמרטוט ואני לא מכניסה אותו למייבש! ולעומת זה חולצה זולה מאד של נקסט, 15 שקל, ורודה עם הדפס, לא הורידה צבע מעולם).
מה שטוב בשילב זה הפוטרים לחורף: האיכות שלהם מדהימה ממש. חורף שלם מכונה ומייבש ונראים טוב. הרבה יותר טוב מסטים פוטר של קארטרס.
גולף קידס: נורא יקר, משאירה אותם לבגדי שבת וכאלה. אוברול פליז שלהם שקיבלתי מתנה היה דוקר ודק. שך נקסט היה קטיפתי ומדהים.
בקיצור הבנת שאני מאוהבת בנקסט?