הי,
שאלה למנוסות,
הכנתי היום בין השאר:
קינואה עם בשר טחון
ירקות מבושלים (גזר, קישוא, עגבניות וגמבה)
בעיקרון זה מתוכנן לחמישי צהריים ומה שיישאר מכל החג- לשבת בצהריים.
מחר אני מכינה תפו"א בתנור ובטטה בתנור,
כדי שלא יתקלקל עד שבת- מה עדיף לשמור במקרר, מה להקפיא ועל מה לוותר ולא לשמור לשבת?
בעיקרון יש לי עוד תוספות לשחק עם הארוחות אבל אז יצא שאוכלים את אותה תוספת פעמיים ביום כי שישי צהריים מתוכנן חלבי.. אז אפשר להחליף רק עם הארוחות בערב
תודה מראש!
)
)