חב"ב בעשייה!!!!דרדקי

[כמה זמן לא ראינו את הכותרת הזאת]

קיצר דיברתי הרגע עם מישהו מסניף ראשל"צ בנים[כבוד, הכבוד מוסב על בנים כי ידוע שרחובות=כבוד ] לפני שאומר מה קורה בסניף אומר הקדמה קצרה:

בפגישת הגרעין היה מדריך אחד מראשל"צ שדיבר על מה הסניף עושה ואיך הוא פועל[והוא באמת פועל] ואז הוא אמר בגאוה "עכשיו יש לנו 20 חניכים!!!!". טוב, קיצר סניף קטן. הסניף הזה עכשיו ארגן משהו מדהים, יש להם חברותות כל חודש עם בית ספר יסודי חלש בראשל"צ.

אם סניף קטן, 20 חניכים 5 מדריכים יכול לעשות דבר כזה, אם אזובי הקיר מנעו את השלהבת איך הארזים[מבחינה מספרית] לא???[ההפך מהפתגם "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר]. קיצר אני רוצה שזה יהיה בעוד מקומות. לא מספיק לי מקרה חד פעמי של רחובות בנות[למרות שיש עכשיו תיכנונים לדברים גדולים בעיר, פרטים איני יכול לתת[מקוה שלא יהרגו אותי שאמרתי יותר מדי]] ועכשיו ראשל"צ. אני רוצה בת ים בנים בנות, ראשל"צ בנות[הבעיה שאיןלי קשר אליהן] שעלבים בנות שעלבים בנים פאתח בנים ובנות. מכל הסניפים[למעט 2-3] יש נציגים בפורם. אני רוצה להריץ ולארגן. מחר בע"ה אני מקבל רשימה של בתי ספר באזורים הללו, גרעינים תורניים באזור ומועדוניות באזור.

נא לקחת ממני את המידע ולהתחיל לארגן.

סניפים שמחוץ למחוז שלי:
יש לי דרך להשיג גם עבורכם מידע, תבקשו ואני אביא.[חניכה יכולה לבוא גם בשבם קומורית, אבל בהתיעצות מראש]

אריאל forward![לא רוצה לכתוב קדימה...]

אנשים!יוכי
אני חייבת להגיד, שאנשים באמת תתחילו להעריך תבנאדם, תקשיבו אם אנחנו רוצים שחב"ב שלנו יפעל אנחנו צריכים בדיוק אנשים כאלו בתנועה שלנו. שכוייח ממש עצום!!! ויאללה לעבודה כולם, לגייס את כל החניכים/ ות ולהתחיל ל-ע-ב-ו-ד!!!
חבר'האנונימי (פותח)

תפעלו תעשו תרימו דברים!

אל תחכו שאנשים אחרים יעשו את זה בשבילכם!

נקצו לקומונריות / רים שלכם בשכל!

אין לכם מושג כמה שזה יעשה לכם טוב!!!!!!

אני חייבת להגיד.....חממה

כל הכבוד לסניף ראשל"צ בנים על היוזמה ...אכפת לכם אם נעתיק את הרעיון??

וכמובן שכוייח ענקי לסניף רחובות על השעורים בעשרה בטבת ולכל הבנות שלא מאריאל שבאו  לעזור ולשלומית שארגנה הכל!!! כל הכבוד!! תודו שנהניתן....

למה פירסמתי?דרדקי

אם לא בשביל להעתיק?[ביקשתי רשות]

איזה אריאלנוקיםyehciel666
אני מקווה שלא כתבתם את זה ברצינות... חחח... ותזהרו לא להעתיק, יש זכויות יוצרים! רחובות, תכתבו את זה כפטנט רשום, כדי שלא יגנבו לכם.
אשכרה אריאלניקים...barak891

בצלב"א.
פרטים הגיעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דרדקי
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך י"ז טבת תשס"ו 18:17

[זהירות, אם אני לא אמצא הענות, אנקוט באמצעי מסוכן ביותר:
אפתח שרשור חדש בנושא.

קיצר יש לי שמות של בתי ספר, יש לי את מספר המזכירה עם כל הפרטים של כל הגרעינים התורניים[אני מאוד ממליץ לעבוד איתם, ברחובות[אני מקווה שאני לא מגלה יותר מדי סודות של דברים שאמורים לקרות, אבל יש כאן צורך גדול] אנו כבר מתחילים לקשור קשרים ביחד, הדברים יוצאים כך מאוד טוב] כל סניף אנא לידע אותי[לתאם עם הקומונרים] מה הם לוקחים ולקחת ממני מספרים וכו'

קדימה, אני לא רוצה לרדוף אחריכם.

בת-ים.123

החב"ב של סניף הבנות - פעיל.

החב"ב של סניף הבנים - בשאיפה להיות פעיל בחופשים(בזמן הלימודים זה לא כ"כ מציאותי).

בצ"ל אריאל!

יש לי שאלה...מור

חוץ מפקוייקט 'זהות יהודית' בבתי ספר חילוניים אנחנו עושים עוד משהו???

תענו יל בבקשה

ויומצויין לכווולם..........

יש את מה שקבעו בגרעיןדרדקי

שזה עכשיו מה שמנסים לארגן.
חוץ מזה כל אדם הרוצה לארגן עוד משהו אז זה מצויין.

אני אומר משהו עכשיו לא לקנטר, אלא לבנות.
כדי שחב"ב יפעלו אני חושב שצריך להיות יותר קשר, יותר רצון ליצור, ולא להיות ראש קטן "אתה תארגן אני אבוא". אם יביאו לי רעיונות. אם יארגנו רעיונות לבד אז יהיה טוב. אבל במצב הנוכחי שאני עושה הרבה, מעלה את הרעיונות. עכשיו בתקופת הבגרויות, אני מצטער אם כל סניף עדיין לא הצליח להקים 3 מועדוניות, ארגון חסד 1 וכו'.
אין בי שמץ של נימת כעס בכתבי[וחבל שאי אפשר דרך מכתב לקרוא טון דיבור], אף לא אכזבה או צער. אני רק רוצה להדגיש את העובדה שככל שיהיו יותר אנשים שיציעו. ככל שאנשים יצאו יותר בשמחה ובאמונה, ולא נישמע "אוף סתם מוציאים אותנו למשהו, למה שיצליח"[לא שהיה תגובה כזאת, עדיין, אבל יכול להיות מצב כזה].

דבר זה נוגע גם לרכזי חב"ב ולהנהלה ארצית. ככל שנעזור יותר, יהיה יותר.

אגב, אם איני טועה בסיבוב שערים הקרוב אמור להיות משהול בנות, ובבא אולי לבנים. יכול להיות שזה גם יהיה ארצי, אבל צריכים לברר.

מור אהובתי!!!!רחלקה

תשמעי, בישבת גרעין חב"ב בנות החלטנו 2 נושאים:

1) זהות יהודית (העברת פעילויות בביה"ס חילונים, מעייני הישועה וכדומה...)

2) עזרה למגורשי גוש קטיף וצפון השומרון (בציפייה שלא יהיו עוד מגורשים....)

וקבענו אחראיות על כל נושא ואחראיות סניפים אבל הרכזת של חב"ב לא יכולה עד שבוע הבא וצריך לדבר איתה קודם אז להתאזר בסבלנות... (סורי על השפה הגבוהה...).

מי שאחראית על הסיבוב שערים ועל הלימוד שתתחיל לזוז כי עוד שניה נגמר החודש...

GOOD- LUCK!!!

כן רק חבלמור

שבקטע השני לא כל כך עושים....

מור,דרדקי
תביאי רעיונות וננסה לפעול.
אגב, אתמול היה פגישת קומנרים של 3 התנועות הדתיות-פוליטיות ברחובות על מה עושים.
אנא-מילת בקשה, הביאי רעיונות, ננסה להוציאם לפועל.
בקשר לעזרה למגורשיםאנונימי (פותח)

בס"ד

הינו השבוע בחממות של מגורשים והם ממש ממש צריכים עזרה!!!!!!!!!!!!!!
 כפי שידוע לכם אנשים הפסידו את המפעל חי'ים שלהם וזה ממש ממש חשוב לעזור להם להשתקם ולהקים אותו מחדש!!!

סתם דוגמא להמחשה:
לאבא של חברה שלי יש משתלה של ירקות וכדו' (אם אני לא טועה) שהם ללא חרקים, ואם מוצאים חרק אחד בחממה שלו אז הכל נפסל! צריך שיבואו ושיעשבו את השתילים כדי שלא יגדלו שם עשבים שוטים שמביאים חרקים,ועוד דברים (אני לא יודעת בדיוק   מצטערת) והוא לו יכול להשתלט על זה לבד. ויש עוד חקלאים (צדיקים!) מהגוש שצריכים מתנדבים שיעזרו להם להתחיל ולהמשיך למרות כל הקשי'ים.

אשריכים וב"הצלחה!!!

סבבהמור

בבקשה אבל זה צריך להיות קשור לגרעין לא?!

מותר לעשות דברים בלי קשר לגרעיןדרדקי

במיוחד אם יהיה ביוקרטיה בדרך. כשאפשר לעזור יוצאים לעזור.[מנסים לארגן מהסניף, לא עובד אז קדימה מישהו אחר]

ברור שמותר לארגן דברים מחוץ לחב"ב..מור

אמרתי שחבל שהגרעין די זונח את הצד הזה והאחראיות על הנושא הזה לא כ"כ רואים אותם בשטח...סליחה אם פגעתי אם אתם עושים אז תעדכנו אותנו בבקשה ושיהיה בהצלחה לכולנו

חבל שהגרעין זונח?דרדקי

אולי נשנה קצת את הגישה לא "אם אתם עשוים...", אלא לקחת טלפון לבקש מהאראית רשות לארגן משהו, להתחיל לארגן ולהודיע לה איך מתקדמים ולהוציא משהו.
אנשים קורסים מרוב עבודה, אין להם זמן פנוי, אז תנו יד. תציעו לעזור.
אימרו לא לראש קטן, תהיו ראש גדול.

אוקיי ;מוראחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך