[כמה זמן לא ראינו את הכותרת הזאת]
קיצר דיברתי הרגע עם מישהו מסניף ראשל"צ בנים[כבוד, הכבוד מוסב על בנים כי ידוע שרחובות=כבוד
] לפני שאומר מה קורה בסניף אומר הקדמה קצרה:
בפגישת הגרעין היה מדריך אחד מראשל"צ שדיבר על מה הסניף עושה ואיך הוא פועל[והוא באמת פועל] ואז הוא אמר בגאוה "עכשיו יש לנו 20 חניכים!!!!". טוב, קיצר סניף קטן. הסניף הזה עכשיו ארגן משהו מדהים, יש להם חברותות כל חודש עם בית ספר יסודי חלש בראשל"צ.
אם סניף קטן, 20 חניכים 5 מדריכים יכול לעשות דבר כזה, אם אזובי הקיר מנעו את השלהבת איך הארזים[מבחינה מספרית] לא???[ההפך מהפתגם "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר]. קיצר אני רוצה שזה יהיה בעוד מקומות. לא מספיק לי מקרה חד פעמי של רחובות בנות[למרות שיש עכשיו תיכנונים לדברים גדולים בעיר, פרטים איני יכול לתת[מקוה שלא יהרגו אותי שאמרתי יותר מדי]] ועכשיו ראשל"צ. אני רוצה בת ים בנים בנות, ראשל"צ בנות[הבעיה שאיןלי קשר אליהן] שעלבים בנות שעלבים בנים פאתח בנים ובנות. מכל הסניפים[למעט 2-3] יש נציגים בפורם. אני רוצה להריץ ולארגן. מחר בע"ה אני מקבל רשימה של בתי ספר באזורים הללו, גרעינים תורניים באזור ומועדוניות באזור.
נא לקחת ממני את המידע ולהתחיל לארגן.
סניפים שמחוץ למחוז שלי:
יש לי דרך להשיג גם עבורכם מידע, תבקשו ואני אביא.[חניכה יכולה לבוא גם בשבם קומורית, אבל בהתיעצות מראש]
אריאל forward![לא רוצה לכתוב קדימה...]