לפני כמה זמן קיבלתי הרשאה להיות חלק מהפורום המתוק הזה
למרות שאני כבר לא בגיל הנכון 
והנה אני פה, נכונה לשמוע ולעזור במה שאני יכולה
מה שהביא אותי לתפוס סוף סוף יוזמה ולכתוב הוא רצף הודעות של בנות מתוקות שהמחזור גורם להן סבל משמעותי
ואני מנסה לרכז פה כמה דרכים שאני מכירה שיכולות להקל. מקווה שיהיה לעזר..
1. דרך פשוטה ונפוצה שכבר כתבו: בקבוק חם, אמבטיה חמה
(בכלל, חום מרחיב את כלי הדם ועוזר להרפות - שני דברים יעילים לזרימה)
2. תנועה, בעיקר של הבטן והאגן. ולא, לא כפיפות בטן
מישהי פה למדה מחול מזרחי (ריקודי בטן)? זה בגדול הרעיון.
עוד אפשרות- עמידה על שש, להוריד את הראש אל הכרית ולסובב אגן
3. מסאז' לבטן התחתונה ולגב התחתון.
4. תזונה - קצת מורכב לבנות שבפנימייה אבל לפחות שיהיה במודעות.. לפני מחזור ובזמן מחזור עדיף מה שפחות אוכל כבד (בשר, עוף, שומנים) ומה שיותר פירות וירקות. אבל אל תרעיבו ת'צמכם!!
עוד קשור לתזונה - ויטמין B6, שעוזר למערכת ההורמונלית לעבוד טוב יותר.
דרך קצת יותר התערבותית אבל בריאה יותר מכדורים וגם אמורה להשפיע לאורך זמן זה צמחי מרפא למיניהם. אבל זהירות! זה נשמע ממש מפתה, וזה טבעי, אבל גם צמחי מרפא הם תרופה לכל דבר לכן להתייעץ עם איש מקצוע (נטורופת / הומיאופט).
יש תרופה הומיאופטית שאני מרשה לעצמי להמליץ עליה למרות שלא התנסיתי בה - של בית מרקחת "רינה פארם". אמנם לא ניסיתי את התרופה המסויימת הזו, אבל אני מכירה את המקום ויודעת שבד"כ יש להם מוצרים ממש טובים שעושים את העבודה. (מי שמחליטה לנסות יכולה לשתף אותנו אח"כ אם עבד או לא..) מצרפת קישור:
פריודין הומאופתיה - כאבי מחזור טיפול טבעי | רינה-פארם
ולתותחים הכבדים יותר - שתי שיטות של "מודעות נשית" שמחזירות לך הרבה שליטה על מה שקורה בגוף.
היתרונות: אמור לפתור את הבעיה מהשורש, מקנה לך הרבה ידע והרבה מודעות לעצמך, ונותן לך כלים שנשארים לכל החיים 
החסרונות: דורש עבודה עצמית, לא בטוח שמתאים לכולן, וגם, אהמ.. קצת יקר.
(מצד שני - בחישוב כולל של כאבים ושל כדורים לשיכוך כאבים שתחסכו אולי זה משתלם)
1. שיטת שרמן - שיטה שמלמדת אותנו לרוקן את הדם מהגוף באופן מודע (כמו בשירותים). מתוך העבודה שעושים בשיטה, הגוף מצליח לרוקן את הדם במהירות וביעילות ואז גם משך הדימום מתקצר וגם הכאבים פוחתים מאוד מאוד.
(יש הרבה להרחיב על זה אבל מי שזה מעניין אותה אפשר לפתוח שרשור נפרד).
מיועד לבנות מגיל 17 ומעלה.
2. שיטת אביבה - שיטה שבה לומדים תרגילי התעמלות ממוקדים שמשפיעים על כל המערכת הנשית.
זהו לבינתיים. אם יש שאלות אני פה בשמחה
שנה בריאה ושמחה!!
)