אפשר שתקראו?ריעות.
אלוהים הוא ישות קרובה אליי מאוד. אני מרגישה אותו כל הזמן. מוביל ומכוון, פותח לי אופציות, עושה לי ניסים. אני רואה אותו בכל מה שאני מסתכלת עליו.
אני אוהבת אותו ממש. אבל למה אני לא מרגישה שהוא מעריך ואוהב אותי, אבל את אנשים אחרים כן?
אולי, רק אולי,ענבל

בס"ד

כי את לא כ"כ מעריה ואוהבת את עצמך?

אצלי זה קצת מסובךריעות.
את רואה כמה אני עפה על עצמי. אני מאוהבת בעצמי עד מעל הראש. בפשטות, אני באמת אוהבת אותי.
אבל אני לא מאמינה חאחרים שאומרים שהם אוהבים או מעריכים אותי סתם ככה. רק אם עשיתי משהו גדול
יכול להיות שאת המעשים שלך את לא מעריכה מספיק.ענבל

בס"ד

רק מניסיוני לספר ידעתי-

היו תקופות שלא האמנתי לאנשים שהם מעריכים אותי כי היה לי פשוט נורא מובן מאליו שמה שאני עושה זה מה שצריך לעשות אז למה שזה יהיה ראוי להערכה. לא ראיתי בזה משהו מיוחד.

אגב, גם היום זה קורה לי וגם היום אני מתקשה להאמין אבל למדתי שאולי יש אמת בדבריהם גם אם אני לא מרגישה אותה.

העו"סית שלי פעם אמרה לי את זה באחד מרגעי ה"בואי נאמר לך את האמת ישר בפרצוף". היא אמרה לי שאני פשוט מקטינה את המעשים שלי כי אני כ"כ בטוחה שהם נורא שגרתיים אבל הם לא. היא אמרה לי שכל פעם שאני עושה מעשה או שמישהו אומר לי תודה או מחמאה, אני לא צריכה לבטל אותם, אני צריכה לקבל אותם ולהגיד תודה או להאמין שמה שעשיתי דרש דברים שלא בטוח שלכולם יש. 

בקיצור, מה שאני רוצה לומר, לפעמים אנחנו לא סובלים מחוסר אהבה עצמית, אנחנו סובלים מחוסר הבנה של מה כ"כ מיוחד במעשים שלנו. בעיננו הם לא ראויים להערכה כי הם נורא טריוויאלים. אז דעי לך שהם לא

אנשים מעריכים אנשים אחרים גם על דברים קטנים, גם על תהליכים, אפילו על דברים בהתהוות. פשוט לנו קשה לראות את זה כי בתור העושים זה נראה לנו כ"כ קטן ולא כזה משמעותי.

אני למדתי שהתרופה הכי טובה לזה היא פשוט להאמין וגם להבין שדברים קטנים הם חלק בלתי נפרד מהגדולים והם ראויים להמון הערכה. אני לא לגמרי מצליחה בזה אבל לפחות משתדלת.

מקווה שעכשיו זה קצת היה קשור, אם לא אני סומכת עלייך שתסנני

מעניין מה שאת אומרתריעות.
ממש תודה. אחשוב על זה
בכיף. מקווה שתמצאי את הדבר הנכון.ענבל

לאידעקמנו ונתעודד

בס"ד

זה שאת חוזרת ואומרת את זה מוכיח שאת באמת אוהבת את עצמך כמו שאת אומרת? אולי את אומרת כדי לנסות ולשכנע את עצמך?

לא, אני באמת חושבת שאני אדם טוב.ריעות.
גם טכנית, אני אדם טוב. אני עושה דברים טובים ואני רואה התקדמות כל הזמן.
גם אנשים שאני מעריכה אומרים לי את זה.
גם התחושה הזו של קרבת אלוהים.
כן, ועדייןקמנו ונתעודד

בס"ד

אהבה עצמית זה דבר שתמיד יש מה לעבוד עליו.

ברור, אני לא שלמה עם האהבה הזוריעות.
אבל כבר אין מצבים שאני שונאת את עצמי. אני לא חושבת שאני מושלמת, אבל אני חושבת שבסך הכול אני בסדר וזה גורם לי לאהוב את עצמי. פחות ממה שאני מראה, ועדיין.
קראתילב ורוד

אותה ההרגשה בערך

קראתיפוסעת

קראתייחידי
מעניין.
ומתסכל.
בתור ישות?
המשפט האחרון?ריעות.
הוא הקווצ׳ של מה שכתבתיחידי
את מכירה את המשל על העקבות בחול?חולות
כן, ואני מאמינה ויודעת שאלוהים איתיריעות.
רק איפה האהבה שלו
כלכך מבינה .טיפה של אור
כדי להבין שה' באמת אוהב אותי זה קשה ודורש מאמץ קל ...
תנסי לראות,א. אם הוא לא היה אוהב אותך,הוא לא היה נותן לך את כל הטוב הזה?
ב. הוא אמר כל כך הרבה פעמים בתורה שהוא אוהב אותנו, את כל עמ''י !! עצם זה שאת חלק מעמ''י רק מעצים את האהבה שלו אלייך!
קראתישעות של אמת.אחרונה
ממש אני גם לא ממש אוהבת אותו כרגע.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך