עדכונים!!xxxבת-יםxxx

להצביע דחוף בעד הזכות של העם היהודי על עיר האבות:

http://www.nrg.co.il/online/HP_1.html

נסיעות לחברון  -- בעקבות נסיונות הממשלה להסיח את דעת הקהל משאלת זכות יהודים לחיות בבתיהם החוקיים:

*מירושלים, לחברי חוג הפרופסורים לחוסן מדיני וכלכלי ואורחיהם, ביום ו' הקרוב (כ' טבת, תשס"ו, 20 ינואר). ההסעה  מבנייני האומה בירושלים בשעה 8:45 בדיוק, תחזור עד השעה 13:00.   עלות הסיור 25₪. להרשם מראש במשרדי החוג (08-9460834 או 050-7309460 ) יש להשאיר הודעה עם שם, מספר טלפון, וכן מספר משתתפים.

* מרעננה - גם כן ביום ו' הקרוב (כ' טבת, תשס"ו, 20.1.06) ב-6 בבוקר. להרשמה: אילן, 09-7746129 או lanes@bezeqint.net

* מרחובות, בעוד שבוע, יום ה' 24.1 ב-18:00, חוזרים בחצות. 50 ש"ח. להרשמה: 089421060 או shmuels@netvision.net.il  

מכתב פתוח למנהיגי הימין: הבו לנו עבודה!!

המוני בוחרים של קדימה ניתנים ל"הזזה ימינה" בקלי קלות.  בחלק גדול מהמקרים, די לומר לבוחר הפוטנציאלי ש"קדימה" בעד הקמת מדינה של מחבלים ומייד המצביע הפוטנציאלי מתעשת וחוזר לעצמו כלומר לימין (למפלגה הימנית שבה בחר עד היום -- בדרך כלל...).

עלינו לשאול את נתניהו, אלי ישי, בני אלון, אורלב, איבט וכו': התוכלו לספק לנו (פעילי המחנה הלאומי  שמאד רוצים להתנדב ולעזור), תדפיסים של הבוחרים בקלפיות השונות ברחבי הארץ, לרבות כתובות ומספרי טלפון?  מרגע שתעשו זאת, נוכל להתחיל לעבוד (מבצע "משאל הליכוד 2 -- זוכרים את תקופת משאל הליכוד כשהסקרים זזו 40 אחוזים ימינה תוך חודש בזכות ביקורי הבית והטלפונים האישיים???)

העבירו את המסר הנ"ל לפוליטיקאים של הימין - שהם יפנימו, שברצוננו לעבוד היום -- כדי למנוע את הגירוש הבא, מחר!!
הכתובות הם:
bnetanyahoo@knesset.gov.il;  gsaar@knesset.gov.il; eyishay@knesset.gov.il; uria@knesset.gov.il; zorlev@knesset.gov.il; mporush@knesset.gov.il; yshtern@knesset.gov.il;  gerdan@knesset.gov.il; hkatz@knesset.gov.il; yedelstein@knesset.gov.il; nslomianski@knesset.gov.il;  belon@knesset.gov.il; moshei3@bezeqint.net; mattot.arim@gmail.org;

המטה למען איחוד היהדות:

מאמץ רב מושקע על ידי רבנים ואחרים בניסיון לאחד את המפלגת הדתיות והלאומיות לרוץ ברשימה משותפת לכנסת.

אם אתה\את רוצה לעזור פנו לנעם בוסקילה – 0525-977050

להחתמת העצומה: www.ichud.pri.co.il

טלפון לקבלת לתרומות: 02-6515636

כנס "חילונים בעד האיחוד-הלאומי" בעמק יזרעאל
מחר!!!  יום ה' 19/01 שעה 20.00.  ח"כ דר' אריה אלדד ישא דברים
לפרטים -- בעז דרומי 0528/717779

הגיע האפוד הכתום! אפודים זוהרים כתומים לנהגים, לרוכבי אופנים ולהולכי רגל עם תו תקן וכיתוב לא נשכח!

המחיר 20 שקל - ניתן לרכוש  בעיר.יישוב שלך ממי שהתנדב להפיץ באזורך. פנה mpisga@gmail.com 

כדי לברר האם יש מפיץ-מתנדב במקום מגוריך.

* כמו-כן דרושים מתנדבים-מפיצים נוספים, בכל הארץ, שמוכנים לרכוש לפחות 15 אפודים ולהפיץ אותם הלאה בתשלום.

* חנויות שרוצות לקנות מלאי של אפודים כתומים וכן

* מוסדות צדקה שרוצים להעניק את האפודים כשי לתורמים -- מתבקשים ליצור קשר עם מטה א"י בפסגת זאב, בדוא"ל הנ"ל או הטלפון למטה, 054-4388665

* כיתות או קבוצות של בני נוער שמעוניינים לרכוש לפחות 15 אפודים במשותף - גם כן מוזמנים לפנות

חברון:

שכונת מצפה שלהבת (ה"שוק") בחברון
ראה גם: http://www.hebron.com/news/mitzpeshalhevet.htm 
http://www.hebron.com/news/invasion.htm

http://www.hebron.com/news/invasion-part2.htm

http://www.hebron.com/news/part3-invasion.htm 

המקום נמצא כיום בחדשות ובמוקד התעניינות, אך הסיפור החל לפני מאות שנים, כאשר היהודים רכשו את אדמת הרובע היהודי העתיק בחברון, והקימו קהילה קדושה, ובה  רבנים וגדולי תורה, בצד סוחרים ועובדי כפיים.

לפני 77 שנים, בשנת תרפ"ט (1929), תקפו ערבים את הקהילה, רצחו באכזריות נוראה  67 יהודים, ופצעו עשרות. הניצולים היהודים גורשו. הערבים גזלו את הרכוש, ושדדו את הבתים. שלטון הכיבוש הירדני השתלט על הנכסים והעביר אותם לערבים.

הרובע היהודי נחרב והפך לאשפתות. בית הכנסת אברהם אבינו הפך לשירותים ודירי בהמות. על חלקו הדרומי של הרובע בנו הערבים שוק ירקות. והיהודים - האמינו שיום יבוא, עם ישראל יחזור לעיר אבותיו, והנכסים השדודים – יוחזרו לבעליהם.

אבל, למרבה האכזבה,  זה לא קרה.

בתשכ"ז שוחררה חברון, אבל הרכוש היהודי השדוד – לא הוחזר לבעליו. ממשלות ישראל המשיכו להשכיר את  הנכסים היהודיים – לרוצחים ולפורעים הערבים...

בדור האחרון נגאל במאמצים רבים, חלק מהרכוש היהודי; בית הכנסת "אברהם אבינו" נבנה מחדש, ויהודים שבו לעירם. חנויות ה"שוק", שהוקם על אדמה יהודית, הועברו לפני כעשר שנים למקום חלופי, מסיבות בטחוניות. המבנים נשארו ריקים ונטושים, ולערבים אין בהם יותר כל זכויות. בעלי הקרקע, "כוללות הספרדים מגן אבות", ביקשו מהיישוב היהודי בחברון  לגאול את המקום וליישבו ביהודים. אך הממשלה סרבה.

לפני כארבע שנים, לאחר רצח התינוקת שלהבת פס בירי צלף מרצח ערבי, נכנסו משפחות יהודיות למבנים העזובים, התגברו על הקשיים והצפיפות והקימו את שכונת "מצפה שלהבת", על שם התינוקת שלהבת פס הי"ד.

נושא ההתיישבות במקום הועבר לועדת ערר.  רוב שופטי הועדה שדנו בנושא המליצו להשכיר את המקום לתושבים היהודים, ובכך תמכו גם משפטנים בכירים. אך היועץ המשפטי לממשלה דרש לגרש יהודים מנחלתם בת מאות השנים, אותה קנו בדמים, בנימוק המחריד: "שלא יהא חוטא נשכר"...

לפני מספר שבועות הודיעה הפרקליטות לבג"ץ כי היהודים יצאו עד 15 בינואר, ואם לא – הם יפונו עד 15 לפברואר. כמו כן הודיע משרד הבטחון  כי ישנה כוונה לבטל את שכירות הערבים ומעמדם כ"דייר מוגן", ולשקול השכרת המקום ליהודים. חידוש זה הוא חשוב, אך כמובן אינו מספיק. היישוב היהודי בחברון תובע צדק מלא ומיידי, ומתכונן  למאבק על נחלת אבותינו, שנקנתה בדמים ובדמים.

אך בעוד המגעים לפתרון הסוגיה בעיצומם, הגיעו כוחות משטרה והמנהל האזרחי לחלק לתושבי המקום צוי גירוש. הציבור במקום ואוהדים נאבקו בעוז נגד חלוקת הצוים, והם אכן לא חולקו. רבים עדיין מקוים ומאמינים שיש סיכוי לפתור את הנושא בהסכמה, כדי שיהודים יוכלו לשוב ולגאול את נחלתם בעיר האבות.

שכוייחדרדקיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך