לתבנית 28
לקלתית
250 גרם קמח
100 גר חמאה
100 גרם אבקת סוכר
חבילת שוקולד מגורדת
70 גר שקדים טחונים
ביצה
למילוי
150 גרם פקאן גרוס לא דק מידי
320 גר מייפל
כפית וחצי קינמון
1 כוס דיוסה של סוכר חום
כף שמנת מתוקה
100 גר חמאה
50 גר סוכר לבן
3 ביצים
200 גר אגוזי פקאן יפים לקישוט
אבקת אפייה
אופן ההכנה
מערבבים חמאה ואבקת סוכר היטב
שמים קמח ביצה שוקולד שקדים ולשים עד שמתאחד.
מרפדים תבנית
שמים בקירור
למלית
שמים בקערה 320 גר מייפל 100 גר חמאה סוכר חום וקינמון ומחממים במיקרו
מערבבים ומחלקים את הבלילה לשתיים בקערה מספר 1 תוסיפו 150 גר אגוזי פקאן גרוסים וביצים הבלילה חמה אז תעבדו מהר שלא יהיה לכם חביתה ו50 גר סוכר לבן ויוצקים לקלתית
אןפים חצי שעה על 180 מעלות בתנור שחומם מראש
אחרי חצי שעה מוציאים מהתנור ומסדרים פקאנים יפה לקערה השנייה שנשארה עם המייפל תוסיפו שמנת ותחממו היטב ותצקו על הפקאנים עוד 10 דק בתנור ובתיאבון

)
)

