סיכום חגריעות.
החג נכנס בלי שהספקתי להתאפר, חבל חבל אבל הכול בסדר.
יצאתי לסיבוב עם צופיה, בכל פינה הכנתי את עצמי נפשית שעומד לקפוץ עליי איזה מופרע בתחפושת, חזרנו הביתה, קידוש, אוכל טעיםטעים, והלכתי לישון, בערך בעשר, אולי קצת לפני. העירו אותי ברבע לאחת עשרה בבוקר בשביל קידוש קטן. אכלתי חפיסת קליק שלימה ושתיתי כוס שוקו. חג, אז הכול בסדר. שיחקנו פוקר. אני במקום השני מתוך שישה מקומות. נייס. אכלנו סעודת חג, היה ממש כיף וטוב, דיברנו מלא עד שלוש וחצי. לא מצאנו מה לעשות ולא הייתי עייפה אז ישבנו יחד כמה אחיות והמצאנו סיפורים. לפני כן ניצחתי בשלושה משחקים של פוקר שרוולים. כשאבא ואימא התעוררו עלינו לסוכה ואכלנו חטיפים ומנגו, כשאבא יצא למנחה אנחנו הלכנו לגן שעשועים שליד בית הכנסת. בהתחלה הכול היה בסדר, עד שילד בן תשע בערך נכנס באחותי בכוונה עם האופניים שלו. הוא מייד נסע משם, אז רק שמתי עליו עין. מרחוק הוא צעק לאחותי קללה, אז כשהוא חזר אמרתי לו, בקול רועד, שאם היא מפריעה לו שלא יתקרב אליה. אז הוא קילל אותי ואמר לעצמו בשקט שהוא הולך להביא סכין. ילד בן תשע. אחכ אח שלי התנדנד בנדנדה, והילד הזה עמד שם והציק לו. בשלב הזה אימא שלי הגיעה ואמרה לו להתרחק. הוא קילל גם אותה ואת כל הילדים שלה, עד שהיא אמרה לו שהיא תקרא לבעלה, שיודע איפה הוא גר, ושהוא ידבר עם ההורים שלו. מי זה, ****? הוא שאל. (השם של אבא שלי). אימא שלי אמרה שכן, אז הילד ברח. אחרי שתי דקות הגיע לשם אדם שמסתבר שהוא אבא שלו, וכשראה שהילד שלו כמה מטרים משם, סימן לו להסתובב ולחסור הביתה. כל הדרך הביתה מה ששמענו מהילדים זה סיפורים על הילד הזה, שבאופן קבוע מקלל, מאיים ומרביץ.
עכשיו, שלא תבינו לא נכון. הילד הזה לא בסדר. אני בטוחה שהוא עובר משהו בבית, כי זה היה שקוף שהוא צמא לתשומת לב. רק שמאיפה למען השם הוא לומד מילים כאלו ותנועות מגונות כאלו ואיומים כאלו, והפחד הזה מאבא שלו. ואני לא מוכנה שירביצו לאחים שלי, זה גבול שלא עוברים. אז אני ממש מקווה שהשם ישלח לו אדם שיכול לעמוד מולו, וללמד אותו מה שהוא צריך לדעת.
זהו, הגענו הביתה, הבדלה, שירים, אוכל, מקלחת, והנה אני כאן.
ממפרפר נחמד&אחרונה
זה יפה בעייני שאת חןשבת גם על הצד השני- על הילד המסכן הזה..
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך