פיגוע בדרום ת"א!!xxxבת-יםxxx

מחבל התפוצץ במסעדה סמוך לתחנה המרכזית הישנה בתל- אביב, ברחוב נוה-שאנן פינת סלומון. 14 בני אדם נפצעו, אחד מהם באורח קשה. שלושה נפצעו באורח בינוני והיתר נפצעו באורח קל. (צילום: ערוץ 2)

סמוך לשעה 15:45 אירע פיגוע במסעדה ליד התחנה המרכזית הישנה בתל אביב. ניצב דוד צור, מפקד מחוז תל אביב, אומר כי המחבל נכנס לתוך המסעדה והתפוצץ בפנים.

עשרות אמבולנסים וניידות משטרה הגיעו במהירות למקום. ממגן דוד אדום נמסר כי 14 בני אדם נפגעו, אחד מהם באורח קשה. שלושה נפצעו בינוני והיתר נפצעו באורח קל. הפצועים פונו לבתי החולים איכילוב, וולפסון ותל השומר.

המשטרה בודדה את זירת הפיגוע והחלה בסריקות באזור. המשטרה העלתה גם את רמת הכוננות בכל רחבי הארץ. מחסומים נפרסו ברחבי הארץ ונוכחות המשטרה בריכוזי קהל הוגברה אף היא.

מתנדב מד"א וחבר ביחידת האופנועים של ארגון "הצלה ישראל", איציק קליינר, הגיע למקום בין הראשונים וטיפל בפצועים. הוא סיפר כי האירוע היה נקודתי בתוך חנות השוארמה: "טיפלנו באדם שנפצע קשה , 4 בינוני ו2 במצב קל שפונו לבתי החולים". ירח טוקר, דובר ארגון "הצלה", מסר כי כי כל הפצועים פונו לבתי החולים.

ההערכה היא כי מדובר במטען מאולתר וארגון מחבלים הכין את הפיגוע בחופזה. פלג בג'יהאד האיסלאמי נטל אחריות לפיגוע. הבוקר נרשמו כ-53 התרעות כלליות לפיגועים בעורף ישראל.

נזכיר כי צה"ל החליט בתחילת השבוע להמשיך בהקלות לאוכלוסיה הערבית ביו"ש. צה"ל אישר כניסה של 10,000 פועלים לעבודה בישראל במסגרת הקלות עליהם החליט הדרג המדיני.

מוות לערבים!!!

שוב הנוסטלגיה אבל מכיוון אחר...barak891
בס"ד.

פעם היה שפורום משתמש שהיתה לו חתימה של 'מוות לערבים' ואז היה בפורום דיון נוקב משהו על עצם הביטוי/איחול/משאלה הזו...

מעניין אותי מה דעתכם על החתימה הזו? האם באמת אנחנו צריכים להתפלל ולייחל למותם של הערבים, או שמא התפלל שיחזרו בתשובה?

כל תשובה תתקבל בברכה ואל תפחדו להביע את דעתכם האישית גם אם כל השירשור נגד....

בצלב"א.
???xxxבת-יםxxx

-זו לא החתימה שלי! זה איחול מכל הלב!!

-להתפלל עליהם שיחזרו בתשובה?!

אתה כנראה מתכוון למעשה עם רבי מאיר שרצה להתפלל על הבריונים (רשעים) בדורו שימותו, ואשתו אמרה לו שיותר כדאי להתפלל שיחזרו בתשובה. "יתמו חטאים מן הארץ" = חטאים ולא חוטאים (מסכת ברכות אם אני לא טועה). זו הסיבה שאני מתפלל על אריק, אחרי הכל הוא יהודי (למרות שיש טענות שלא...) ואני מתפלל שיבריא ויחזור בתשובה.

אך כל זה לגבי יהודים, אך לגבי ערבים?! עם של רוצחים! חיות אדם! שפלים כ"כ שמתפוצצים עלינו מרוב אהבה...על אלה להתפלל שיחזרו בתשובה?!

עכשיו תגיד לי שלא כולם רוצחים, יש חפים מפשע ובלה בלה. כשעמ"י נלחם אם עמלק, מואב, החיווי, היבוסי וכו', הוא לא עשה חשבון מי חף מפשע ומי לא. אומה שראשיה מעודדים לשנאת עמ"י, ומפוצצים אותנו במסעדות, קניונים, אוטובוסים - שיתפוצצו להם, רק לא איתנו!

בת ים XXXXXX[אין לי כח לכתוב על פי הסדר]דרדקי

דבר ראשון אני מסכים איתך שאיני רואה "להתפלל שיחזרו בתשובה] [אגב, ברכות י.]. הערבים הם עם של זנות[עיין קידושין מט:] אבל גם הרמב"ם אומר באגרת תימן שמהם יצא הרעה והם העם הרביעי בפיתרון דניאל[חלום נבוכדנצר דניאל ב/ג].

עם כל זה, מוות למחבלים, נראה ראוי. מוות לערבים, ככלל? אכן, טרנספר שיהיו מצפון לפרת והחידקל, אבל להורגם, לא נראה לי. 

!!!xxxבת-יםxxx

לא להורגם! זה גם לא מעשי, הרי בוש הוא ראש ממשלתנו והוא יגיד לנו מה לעשות.

אבל מה רע לאחל להם מכל הלב - מוות! אחרי הכל מחכות להם בשמים 70 נשים (ככה הם סוברים). אז נתפלל עליהם שיזכו לזה בקרוב ממש!

שלא נדע מצרות!

תסלחו ליxxxבת-יםxxx

אני פשוט ממורמר קצת...

15 פצועים!

אל דאגה - אחרי שנתנתק משלהבת, עמונה ועוד כמה מאחזים של "נוער הגבעות" לא יהיו פיגועים כלל!!

אותה הגברת בשינוי אדרת!נועה

סליחה אדוני: XXXבת-יםXXX  אולי לא שמתה לב אבל בדברך אתה איפשהו נוהג בדרכם להבדיל...

כמו כן, אמרתה שהם פראי-אדם חסרי כל צלם אנוש..! וצנגד שצריך להרוג אותם את כולם! - אנחנו עם שיש לו את התורה שהיא מנכה אותנו בדרך הנכונה כדי לא נאבד את הצלם האלוקי-ואנושי שלנו!

בזה שנילך ונפוצץ אותם את כולם אנו רק נאבד את צלם האנוש שלנו - זו דרכה אל שואה.

אני לא באה לעודד שום דרך טרור או מדניות אוינת! אבל בא לא נאבד את המוסריות שלנו.

אנחנו צריכים להתפלל לבוא המשיח במהרה שאז הם הטרוריסטים וכל עוזריהם יקבלו את הצפוי להם ע"פ הנבואות, בנתיים יש את המצב שהבא להורגך השקם להורגו. ובכל זאת עדין לא כולם אצלהם טורוריסטים!!!  

וואלה! גאון!xxxבת-יםxxx

נתפלל למשיח!

- תמיד צריך להתפלל למשיח, אבל לבנתיים עד שיבוא אסור לשבת בחיבוק ידיים כשיהודים מתפוצצים להם סתם כך לאחר שאכלו שווארמה...

- "הבא להרגך השכם להורגו" - מצויין! המחבל שלנו התפוצץ כבר, א"א להורגו שוב. זה לא כ"כ פשוט! הארורים האלו משגרים עלינו קסאמים, לכי תמצאי אותם, מי זה בדיוק כדי שלא נהרוג ח"ו ערבי טוב, ערבי חף מפשע.

אנחנו עם שיש לו תורה אמרת? נכון מאוד. לא לאבד את המוסריות? גם נכון. אבל מה יש בלאחל להם שימותו?!

יודעת מה - תתפללי שיחזרו בתשובה, לבינתיים עד שתפילתך תענה צריכים לעשות משהו? מה את מציעה חוץ מלהתפלל? אולי לאכול שווארמה? לא בעצם זה קצת מסוכן היום...

יו..... שוב פיגוע?... בא לי לבכות, באמת!..3יפי
סתם נזכרתיbarak891
שכשהיינו בדרך לחומש שמענו מישהו שאומר : "אין ערבי טוב טערבי רע- יש ערבי חי וערבי מת".

מה דעתכם גם על זה?

בצלב"א.
אני מכירה תושב חברון3יפי

שכששאלו אותו כמה ערבים יש בחברון (נגיד ש-10,000, לא זוכרת את המספר המדויק), הוא ענה: "ב-10,000 יותר ממה שצריך להיות"...

ועוד משו: היה ערבי שהתגייר ונהיה מתנחל ימני קיצוני וכו', אז פעם השמאל ראיין אותו, ומישהי אמרה לו: "אתה יודע, בטח יש ערבים טובים, כמוך למשל..." אז הוא אמר: "גברת, קודם כל אני לא ערבי אלא יהודי. שנית, ערבי טוב זה ערבי מת". נראלי שמה שהבאת בא מכאן...

מה?מוריונת

הכל טוב איתכם אנשים???

קראתם לאחרונה ישעיהו? (סורי על מעט הפלצנות,אבל-) בפרק ב' כתוב - "ושפט בין הגוים והוכיח לעמים רבים וכיתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמורה,לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה..."

ה"מטרה הסופית" (אם אפשר לקרוא לה כך..) היא לא שכל הגוים ימותו אלא שהם יקירו בה' ובמקדשו ("כי מציון תצא תורה...")וישפטו ע"י ה' (ירצו מעצמם ללמוד תורה וכו'...).

אני לא אומרת חס וכרפס שצריך לתת להם להרוג בנו. חס וחלילה!הכלל 'הקם להורגך השכם להרוגו' מתקים, אבל רק לגבי המרצחים. כל השאר אין מקום לאחל להם מות. זה לא המטרה שלהם פה...

עוד משו, קחו אולי כנק' למחשבה-גם אם זה מה שמגיע להם כי כולם מחבלים (או כי הם כמו עמלק וכיוב'...) תחשבו רגע מה קורה לנפש שלנו (שוב סורי על הביטוים) כשאנחנו מחנכים את עצמינו לשנאה,זה הורס אותנו!לא חבל-לאפשר להם גם להרוג בנו וגם להרוס את נפשינו?

בקיצור אני בעד מוות למחבלים לא לערבים ולא כסיסמא...

יומצוין!
בצלב"א.

נכוןדרדקי

השאלה מה קורה לפני הקטע של "לא ישא גוי אל גוי חרב"[לא פרק א...] הנביא זכריה בפרק ט פסוק א מביא שם מקום, רש"י על הפסוק מביא את הספרי ובו נארמ שירושלים תגיע עד סמוך לדמשק, איני רואה איך זה יקרה עם ג'נין, טול כרם, רמאללה וכו' באמצע. אני מאמין שצריכים לעשות טרנספר של ערבים, נעשה להם "ושבו בנים לגבולם"[אם פלישתים הם אזי לכפתור, אם ערבים הם, אז בערב הסעודית יש המון שטח, אבל אולי מעבר לנהר פרת אפשר להתפשר]

מה קורה לנפש? "ונתן לך רמחים ורחמך"- פסוק זה מדבר לאחר הקטע של עיר נידחת- אתה חייב להרוג את כולם, ויש ה"א שאתה תהיה אכזר, אומר קוב"ה, אני אוסיף לך רחמים ואין לך ממה לחשוש, תעשה את המוטל עליך, גם אם זה לא נראה "מוסרי". עושים מה שצריכים לעשות. כן, מוות למחבלים, אום אני יודע שיש בבית אחד מחבלים ואם אני אפציץ אותו ימות גם ערבי תמים, אז מצטער לא חושב שיכאב לי יותר מדי. ומי שיאמר שזה לא מוסרי אז איך זה שאמריקה עושה את זה כל הזמן בעיארק ואפגניסטן? אז מוסר טיבעי אינה בעיה, וכן איני חושב שיש בעיה הלכתית, אז לכל השיטות יהיה מותר.

איני אומר ללכת ולהפגיז ערבים סתם. לא לרצוח חפים משפע, אבל אין סיבה שישארו בנחלתנו.

אני אישית חושבת...מור

שצריך להרוג את כל הרוצחים, מש"תפים , מחבלים, כל הרחוב הערבי שתומך בפעולות, כל אלה שצועקים מוות ליהודים.

כי הם האויבים שלנו ולהם אני מאחלת מוות מכל הלב.

וכל השאר הנורמלים(אם אפשר להגיד דבר כזה...) לעשות להם טרנספר כן כן לעשות טרנספר זאת לא הארץ שלהם יש להם 22 מדינות שיהיו בתוכם תאמינו לי יש מקום לכולם .

נ.ב הם קיזזו לנו הרבה מהארץ שלנו....

22 מדינות?דרדקי

סליחה, ירדן שלנו, וכן לבנון וסוריה. רש"י מפורש בזכריה ט א שירושלים מגעת עד קרוב לדמשק.

זה מה שאמרתי בנ.ב.מור
יש מדרש שמספר..שרית

שבזמן שהמיצרים טבעו בים סוף אמרו המלאכים שירה..ואז..הקב"ה כעס עליהם ואמר להם:"מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה"?

המיצרים היו בהרבה יותר גרועים מהערבים..ואם זה מה שהקב"ה אמר למלאכים בקשר למיצרים המסקנה די ברורה לגבי הערבים..

לדעתי,אין עינין לאחל להם כאומה "איחולים לבבים" אך כיחידים(מחבלים..ראשי ארגונים פלסטינים וכו') אין בעיתיות..כי תכלס  אחת המטרות הדי ברורות של עמ"י זה למנוע חילול ה'!

זה לא כל הגמרא.דרדקי

[מגילה י:]. "אמר ר' אלעזר: הוא אינו שש, אבל אחרים משיש".

המצרים היו יותר מרושעים מהערבים המחבלים?[אני מדבר על המתאבדים בלבד]. המצרים לא התאבדו והרגו, הגבול היה להרוג בלי להיהרג. פה הם גם הורגים את עצמם, העיקר להרוג יהודים.

לאו דוקאמוריונת

הענין של "ושבו בנים לגבולם" לא אמור לסתור את מה שאמרתי.אנימסכימה שצריך להיות טרנספר לערבים אבל בשום פנים ואופן לא מוות קולקטיבי.זו לא המטרה שלהם פה. אם לא היתה להם מטרה פה הם לא היו נבראים...

הפס' "ונתן לך רחמים ורחמך" מופיע רק בענין העיר הנדחת וגם שם לפני שהורגים את אנשי העיר שי המון תנאים מגיבילם שקודמים ,עד כדי כך ש(ואני מקוה שאני זוכרת נכון)היתה רק עיר נידחת אחת במשך כל הדורות (או אולי אפילו לא היו בכלל..).

מה שאני מנסה להגיד זה שברור שאםהם באים להרוג אותנו צריך להחזיר מלחמה ואם זה או הם או אני - ברור לי שהעדיפות היא לחיי יהודי וברור שגם בית של 'חפים מפשע' נפציץ אם יש שם מחבל. א  ב  ל- אני אומרת שאסור לנולצאת מלכתחילה עם סיסמא שגורסת מוות לקב' כ"כ גדולה של אנשים. במקרה ספציפי בור מה שצריך לעשות אבל אני דברתי בהקשר של - מה האידואלוגיה של 'מוות לערבים' עושה לנפש (דברתי על המוטו הזה ולא על הביצוע שלו כשהוא נדרש).

יומצוין ושבת שלום!
בצלב"א.

לא הבנת אותידרדקי

איני אומר מוות קולקטיבי לערבים. מחבל הבא להרוג צריך להורגו תחילה. במקרה ויש חשש למחבל בתך אוכלוסיה אזרחית ועכשיו ההזדמנות היחידה, אינני בטוח שאני לא בעד ירי עליו, גם אם יהיה פגיעה בערבים חפים מפשע.

אין לי חלק בנסתרות, אני מנסה לחיות את דרכה של תורה. מה מטרתם- זה שאלה שישאלו את עצמם, אני עושה את חלקי על מנת לחיות.

שוב, הפסוק מופיע שם, האם זה אומר שזה לא לכל התורה כולה? יש חובה לקיים את צווי התורה, מידת האכזריות שנכנסת לא תזיק כי עשיית את המצוה והקב"ה יכניס לך רחמים.

לא כתבתי מעודי[לפחות לא זכור לי] מוות לערבים.
רק נראה לי או שאנו אומרים אותו דבר בשינוי לשון ולמידה הפוכה של הפסוקים?

הדיוןמוריונת

מלכתחילה היה על המוטו 'מוות לערבים' (שהופיע בחתימה פה ולפני הרבה זמן אצל מישו אחר בפורום) ובהקשר הזה הגבתי.

הדעה בהחלט דומה. סוג של 'אותה הגברת בשינוי אדרת' .

יומציון וגמר חתימה טובה!
בצלב"א.

המשיח..אנונימי (פותח)
חברה - תקנו!
אנו מתפללים שיבוא המשיח! לא למשיח!
תחשבו לבד למה זה חשוב....
דרדקישרית

תכלס,אנחנו לא יכולים לתת ציונים איזה אומה הכי רשעית..

באחת הפעולות  לשבט הראה בחוברת הדרכה של שבת ארגון השוו בין הנאצים למצרים(הביאו כל מיני ביסוסים ממדרשים-גם בשואה וגם במצרים היו עבודות כפייה.טבח ופוגרומים.תעמולה אנטישמית.מלחמה פסיכולוגית ועוד..)

קיצור,מה שבאתי להגיד זה..שאם המצרים דומים לנאצים(ולעניות דעתי,הנאצים יותר גרועים מהערבים)אז יוצא שהמיצרים  יותר גרועים גם מהערבים.

2 דבריםדרדקי

1: לא הבנתי, אפשר או אי אפשר לדון אומות?
2. שמעתי פעם שהערבים רשעים יותר מהנאצים. כשהיו מקרים של או להתאבד ולהרוג או לא למות ולא להרוג, הנאצים העדיפו לחיות. אני הורג יהודים עד שמגיע לחיי. הערבים שונים, לא איכפת להם מחייהם.

לדעתימור

את מוזעזעת מהקטעים של הרעב והעבודות כפיה ...

אבל כמו שדרדקי אמר  נאצי לעולם לא היה מוכן למות בשביל יהודי

ערבי כן!!!

אפשר לדוןשריתאחרונה

אבל אי אפשר להגיע לתשובה חד משמעית(כי יש כאן יותר וויכוח על דעות).

ו...עדיין לפי דעתי הנאצים והמצרים יותר גרועים מהערבים.

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך