טו בשבט הגיעה חג לאילנותדרדקי

תכלה שנה וגירושה, תחל שנה ויישובה.

נשמע רחוק, נכון? יש כמעט חודש!!!!
טוב, אז בגלל שאני החלטתי שאני רוצה לפרסם בטל שמים שעשרה סניפים הלכו לבתי ספר והעבירו פעולה בנושא החג לילדים[נכון אני ממש חצוף? רוצה את כל הכבוד לעצמי]. החלטתי כבר עכשיו להזכיר שהחג קרב ובא. סניפים לכו והכינו עצמכם לקראת העברת פעולה בבתי ספר באזורכם. לוקח זמן לארגן, והרבה פעמים הבתי ספר רוצים משהו מוכן כבר, ומובטח, אז תארגנו כבר מעכשיו[מי שעושה בגרות אז מלאחר הבגרויות, או שיסנג'ר אחד[ת] מאחיה שיארגן כבר את היוצאים.
אגב, סניפים שאינם ממחוז מרכז[אני רוצה לומר שהפסדתם, אבל אני לא יכול לומר שמי שגר בירושלים ושאר ערי ישראל הפסיד. לכן אני אומר שהפסדתם שאין לכם מחוז פעיל כמו שלנו] יכולים לעשות את זה בנוסף. כבר עכשיו תציעו לקומונרים\יות. אל תפילו עליהם קחו יוזמה, תארגנו עם בית הספר "בית יעקב לכו ונלכה באור ה', [והיה אמונת עיתך חוסן ישועות חכמה ודעת" רמוז בזה 6 סידרי משנה[שבת לא]]

וואי, עברתי את הגבול, אבל חפיף. קדימה, מפיצים יהדות!!!

נ.ב. בלנ"ד בר"ח שבט אביא כמה מקורות.

הולכים לאוהל מאיר? בעקרון?-סניף רחובות?מור
שכחתי משהודרדקי
יש בעיה שלא היה בעשרה בטבת, "לימודים". צריכים למצוא תאריך שלא יפגע בלימודים.
נקבע יום שבו כולם הולכים ...מור

ואנשים יצטרכו להשתחרר מהלימודים אין מה לעשות....

אין יותר מדי חופשים...

כן, ואז גם הם ילכו ביתר התלהבות3יפי
("על חשבון חופש? מה אני נראה/ת להם?.." לעומת "יו, מפסידים לימודים? סבבה...")
בעשרה בטבתדרדקי

הלכו ביום הצום, שילמו כסף ולא הפסידו משהו רציני בלימודים.

האידאלים ברחובות מרקיעים שחקים[וכן בשאר מקומות, אבל אני קצת[הרבה] נגוע בעדותי על רחובות]

אפשר ללכת ביום שישיאנונימי (פותח)

בס"ד

לפחות תלמידים שלומדים בפנימי'ה(סליחה שזה נשמע רע פשוט לא מצאתי הגדרה אחרת ואל תדאגו זה כולל גם אותי) יוכלו לבוא בעזרת-ד' בלי בעי'ה בל"נ ביום שיש כי הוא בד"כ חופשי.

אם הבעי'ה היא שעד שאנחנו בבית וצריך לעזור אפשר להעביר בעיר המגורים ממש ולא חייבים לנסוע.

לדוגמא אולי אפשר ברחובות בבית ספר "תחכמוני" "סיני" וכו'.

אם רוצים אני אוכל בעזרתו יתברך ובל"נ לארגן לרחובות בנות.

יכול להיותדרדקי

כל סניף יחליט לעצמו.

דרדקי-אתה יודע עם תחכמוני מעונינים?אנונימי (פותח)

בס"ד

שכוי'יח ותודה רבה!

לא כדאי ללכת על בית ספר אחד???מור
כי לא בטוח שיבואו הרבה...
סליחה על התקיפותדרדקי

אבל בכוונה לא עניתי על גבי דפי הפורם[על בתי הספר]. אני גם בלנ"ד לא אענה. אפשר לשאול במסר אישי[רציתי לשלוח לוהעיקר_בשמחה, לא הספקתי].

כן, עדיף לקחת בית ספר אחד עד הסוף 

אני לא רואה בעיה לכתוב את זה בפורום!מור
התגובה שלי על בתי הספר הללודרדקי
למי שלא שייך לו יכול להיות לשון הרע, סליחה, אני לא יכול לענות על דפי הפורם.
את, יכולה לנסח בצורה טובה משלי, אני עדיין ברמה נמוכה, מצטער.
טו' בשבט!אנונימי (פותח)
שלום לכולם!
שכוייח עצום על הרעיון והביצועים! (נ.ב. אף אחד לא סיפר בפורום איך היה בעשרה בטבת - או שאני פספסתי... , ועכשיו לסיבה שאני כותבת...):
ראיתי שהוחלט שהגרעין יעביר שיעור על טו' בשבט ומכיון שיש לי קצת ניסיון בהעברת שיעורים ופעילויות כאלה בבתי ספר להלן כמה עצות:
טו' בשבט הוא אחד החגים שאם אנחנו לא שמים לב אנו עלולים לחשוב שכל חשיבותו הוא מה שלמדנו בגן - וזהו שזה חג שנוטעים בו עצים. אך מכיון שאתם בתנועת אריאל אני סומכת עליכם שאתם יודעים שזהו בעצם:"באחד בשבט ראש השנה לאילן, כדברי בית שמאי, בית הלל אומרים - בחמישה עשר בו" וכמו שרש"י מנמק את המועד שנבחר לראש השנה לאילן: "שכבר עבר רוב ימות הגשמים, שהוא זמן רביעה, ועלה השרף באילנות ונמצאו הפירות חונטים מעתה", כלומר זו תחילת השנה החקלאית הטבעית של האילן.
מלכתחילה נקבע ט"ו בשבט רק כמועד ליישום דינים הקשורים בפרי העץ – ובפרט דיני תרומות ומעשרות אך מכיון שאלה מצוות התלויות בארץ חג זה נהיה חג מצוין לדבר בו על הקשר שלנו לארץ - זה נראה "פשוט מתבקש"!
- אז זהו שלא תמיד!!!! - לא בכל בית ספר! צריך להזהר מאוד בקשר לדיבורים על ארץ ישראל ועם ישראל - ז"את דעו בדיוק מה בדיוק אתם רוצים לומר בענין כדי שלא תתנו לאף מורה הזדמנות לזרוק אותכם מהכיתה (אני מדברת לצערי טיפה מתך נסיון...)
אני יודעת שהדברים שאני אומרת מעט מרתיעים, אבל הם נכתבו אך מתוך כוונה להוסיף טוב! אז תהיו עדינים בנושא!
אני סומכת עליכם שהקב"ה יעזור לכם לשים בפיכם את הדברים הנכונים כדי להמשיך לקרב את עם-ישראל לתורת-ארץ-ישראל!!!!
נ.ב. תודה לכמה אתרים שבהם נעזרתי למקורות - ועמכם הסליחה במקרה שחלה פה טעות....
תודה רבהדרדקיאחרונה

בקשר לעשרה בטבת, איני יודע מי הלכה ומי לא, כמו כן לא שמעתי מה אמרו מי שהלכה, אז אני אתן לבנות מרחובות לכתוב על זה.

כמו שאמרת עניין הנטיעה אינו בהכרח בטו בשבט, אלא בכל השנה, ורבי נטע נטיעה בפורים[מגילה ה. שורה אחרונה]. אנו [לפחות התכנון] הולכים לבתי ספר דתיים, כדי להימנע מבעיות. אבל כן, כל דברינו יהיו מחושבים.

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך