יוא יואו יואוווואור חדש!

אנשים חושבים שאני סתם ילדה מתלהבת כזאת שחיה בסרט קשה!!

אבל הם לא יודעים הם לא יודעיםםםם!!! עד שהם באים בעצמם לראות את האורות פההה!!

זה היה החג הכי כיף שהיה לי בחיים ואני ידעתי אני ידעתי שהעיר הזאת קדושה ברמות אחרות!!

איזה אנשים בחיים שלי לא ראיתי כאלה עוצמות אדירות!!

כולם מדברים מדברים מדברים ובלה בלה בלה ורק הם תכלס באים ועושים מרימים משפיעים!!

וכן לא הכל פה תותים יש קשיים אבל זה שווה את זה זה שווה אתזה לגמרי!!

כי כן אפשר לשבת ככה סתם בכוך הטוב והנעים,עם כל הטוב השופע סביב יש כאן הכל למה ללכת??

כי אז לא נצא החוצה ונשפיע פשוט נשאר בנוחות האינסופית שלנו בבית וזהו. איזה יופי.

אז זה התחיל בזה שאיכשהו הגענו לביצמש במוצש למרות. המשך יבוא מחר אני מתה.

המשך..אור חדש!

שחשבנו שאינמצב בכלל שנגיע. ולמרות שרננה היתה חולה היא באה עימי כי היא מאוד חמודה!! השם דאג לנו ועלינו על אוטובוס שבאתר היה כתוב שהוא בכלל לא מגיע איזה שקר!! וידענו את זה בדרך נס של ממש!!! עלינו עליו בחברת בנות נוספות. הגענו ועכשיו לכו תגיעו לשכונת המשקפיים כאילו שיואו. אז גם לשם איכשהו היה לנו טרמפ ואז ראינו אותה מרחוק,וכן כמו שחשבנו הם כבר לא כזה חברות. חבל. טוב אז עשינו משחקים ואמרנו שאנחנו לא הולכים להגיד לה שלום עד שהיא לא תבוא בעצמה. והיא באה. ידעתי!! הא הא.

אני חושבת שלאט לאט היא משתפרת למרות שעכשיו ניפצה לי את הקטע הזה אבל לא משנה. ואז חזרנו עם אבא של צרי ואיזה הזוי שזה הוא. בחיים לא דמיינתי אותו ככה. טוב לדעת. ואז הלכנו לישון וכרגיל לא ידענו מה הולך להיות יום אחרי שום דבר אני לא יודעת,והאמת שזה עוזר לי להבין את הקטע שהכל אבל הכל בידיו של הקב"ה!! ושאנחנו פשוט צכים לבטוח בו לגמרי להתבטל אליו כי בלעדיו אנחנו כלום ממש!! כמה שאנחנו צריכים להפנים את הנקודה הזאת כמה!!! הגיע הבוקר מרחנו אותו כמו שצריך אבל גם עשינו כל מיני דברים מועלים למדי ואז הם ביקשו שאני יבוא איתם והסכמתי כי לא באמת ידעתי מה אני מתכוונת לעשות באותו יום וזרמתי איתם לגמרי. ואז הוא עשה הצגות עם הצב שלו אז עד שחזרנו למרות שזה בכלל איזה שתי דקות מהבית. ואז החלטנו לנסוע עם שילת למרכז,שרננה תחשוב מה שהיא רוצה אינמה לעשות. אמרתי שאני יחליט שמה פשוט אם לנסוע לצפון למרות שדי חייתי בסרט כי לא באמת היה לי סיכוי. וקיבלנו מפתחות של הדירה לנוח מהמסע הכבד<צ> אכלנו קצת נשנושים והלכנו למרכז. היה פסדר. וכמובן פגשנו תהיא מהתחום בנות יופי לה. לא מתה עליה כבר. היא חמודה אבל מזה מציקההה. טוב וחזנו לנו הביתה אחרי שכמובן שכחנו לקחת מפתח והם לא בקטע להשאיר מפתח.קמנו בלחץ וידאנו שבשמה כולם התעוררו והם מחכות שם כמו ילדות טובות. יצאנו בזמן ואז מוריה החליטה להצטרף ואיחנו ואז היא צעקה עלינו. זה היה עצוב מאוד מאוד.נסענו. שוב ביצמש לא יכולה יותר עם המקום הזה די חרשנוווו. אז תעצמי עיניים. יואו. הגענו. התרטבנו עד לשד עצמותינו. כולם עלו ועלו ועלו ורק אני חיכיתי בדד. אני גיליתי שלאחרונה יוצא לי הרבה להיות לבד עם עצמי אבל האמת שאני די נהנת מהעסק,הכי שווה להיות לבד. אבל לא כשקר בחוץ כזה ודכאון כמו בסרטים. ואז הסתרנו את פנינו עם הכובע. העיקר שהדר לא תראה זה העיקר. אבל היא ראתה. כמובן. אוף!! אני צכה לדבריתך..<צ+טון מזלזל במיוחד> ואני לא צכה אוקי?? יופי ואז מחליטים להחזיר את כולם לאוטובוסים ואני אחרי שעתיים שיבתי על סלע בודד ואפילו עודלא פגשתי את הסניפושלי.. טוב בסדר אז אם חוזרים אני יחזור כבר לידבי. אז ישבנו באוטובוס וכמובן איך לא היא ראתה אותי הורידה אותי מהאוטובוס והכריחה אותי לנסוע לצפון. טעטעעע מה חטאתי מה?? אבל כן האמת שאחרי זה הרגשתי הכי רע שיכול להיות!! חסרת אחריות ומטומטמת למדי. ואז עשינו תאונה עם הנהג הערבי הטיפש הזה.

יופי עוד משו?? אז נסענו ונסענו ונסענו ונסענו ויום אחד גם הגענו. ואז איך שיורדים כאילו שלא מספיק נרטבתי באותו יום הם מציצות אותי בבלוני מים!!! ולא ממש הצלחתי להחזיר להם אבל אין להם מושג בכלל עם מי הם התעסקו אין להם מושג!!! וואי מזל שיש את משפחת זכרי בעולם פשוט מזל!! אז תהילה הביאה אותי לסוכתה והביאה לי תפוחי אדמה וסלט עכשיו לא היה לי בעיה עם זה בכלל ואז הרב נכנס והוא כזה מה? זה מה שאתן אוכלות?? יש פול בשר וזה. קיצ פדיחות אששש. אבל כבר התרגלנו לחיות פה עם פדיחות בעיקר. זה עוד ספר שאני יכולה לכתוב!! וזהו למחרת שוב נסענו ונסענו עד שהגענו הביתה שלנו. ואז נסענו לקרובי משפחה כי ידענו שאצל הרב כולם יהיו כאלו חמשושיות מוזרות ואינלנו כ"כ כח וחשק לזה. וכמובן האלו דיברו בערך רק עלי. אוחח. טוב ואז גמרנו עם זה והביתה חבורה בבית עניינים וזה. היה פסדר. לא יותר. והלכנו לרב זאביק במקום מצומם יותר ולא עם כל העולם ואשתו וככה גם היה לנו יותר קל להתרכז וגם הלכנו לישון הרבה יותר מודם מבדר"כ וזה היה ההושענא רבא הכי טוב שהיה לי בחיי. וגם הצלחנו בזכות זה לקום לתפילה המושלמת בישיבה עם ההלל שארך כשעתיים. ושוב חוזרים לצפון אבל לפחות אנחנו לא לבד!! אז היה דפקא די מצחיק הנסיעה הזאת. והגענו ושמענו את הרב אמיתי צורחחח בסוכה שלו עם הגיטרה אין הבנאדם הזה מכור לגיטרה שלו מכווור!! ואז החלטנו שאנחנו חייבות חייבות לשבת שם בפנים!! כי היתה שם קדוה מטורפת אז לקחנו לחם וביקשתי לשבת סתם ככה לאכול בסוכה שלו,כן אני פדחנית לגמרי. אבל זה היה שווה את זה!! טוב הנה הגיע החג שחיכינו לו כ"כ הרבה זמן.שמחנו. והבטנו הבטנו הרבה מאוד על הרגליים והקולות והאור והקדושה שבקעה משם ואני  לא יכולה בכלל לתאר במילים את מה שהיה שם. כי מי שלא יראה לא יבין.ואז פיתום גילינו שלא אוכלים עם לוינגר אז מזה שווה בעצם?? טוב דובקין ביקשו יאלה בוא נלך עלזההה!! והם לא סמכו עלי וגם אני לא סמכתי על עצמי אבל בסוף הגענו אליהם. דפקנו ואז כזה שאלנו:אתם עוד צריכים אורחים?? פדחניות יואו!! והם כמובן קיבלו אותנו באהבה ושמחה!! חמודים ברמות ברמות!! היה אוכל הרבה יותר טעים מבשמה כי היא יודעת לבשל. ובגלל שהרב זכרי השקה אותם אז הוא נרדם באמצע הארוחה. טוב הלכנו וגם הרב אמיתי הושקה אבל הוא כן עשה לנו שיעור מהמםם. נרדמנו תוך דקה. בוקר הקפות בכל הצפונית. הם הולכים עם הדגלים ברחוב וזה היה פשוט מהמםם ומרגש ממש!!אני חולה עליהם ברמות!! ואיך הם קפצו באמע הרחוב ולא שמו על אפחדדד!!!זה היה קידוש השם בהתגלמות!!! ואז יכולנו להביט נורמלי עליהם ולא דרך וילון וחלון שלא רואים כלום בכלל. ואכלנו עם הבנשיות כמו ילדות טובות!! ואז אחרי היא חפרה לי בשכל יואו בחיאת תרגעי כבר תורת החיים לא מכתיבים לי שום דבר ולא שוטפים לי את המח ואני אוהבת ומעריכה אותם. ואל תדאגי כשאני בסניף אני בסניף ולא עושה הפלויות. אבל כבר נמאס לי להתווכח אז הנהנתי וחיכיתי שזה יגמר. ומה בחג מה בחג?? טוב יאלה כפרת עוונות.

ואז הלכנו לרב זאביק והצלחנו שהוא יבוא להעביר שיעור כי יש בנות שחייבות לשמוע אותו. ומסכן כל מקום מנצלים אותו. זהו והיה אורות אורות כרגיל. וככה גם חני ותחיה יצאו משם ועכשיו מישו יודע שאני לא סתם מקשקשת עם הסיפורים שלי. אני יודעת מה אני אומרת!! ובהקפות לא היה את כל הפילוגים המטופשים של ידבי אז נהנתי עד השמיים אחרי שמונה שנים רצופ שם פעם ראשונה הקפות שניות אחרות אמיתיות והרבה הרבה יותר שמחות!! זהו עד כאן. כיפלי מאוד מאוד. השם תודה רבה רבה לך על כל החסד שגמלת איתי שהבאת אותי לפה!!

אימלהה את קורעת איך שאת כותבת. לא מאמינה שראיתי אתזה רקשִׁירָה

עכשיו

ואיזה צחוקים לגלות פה סודות חחח

היא באה בעצמה? באמת? אוקי שיהיה..

אה לא רגע, למי את מתכוונת בעצם שבאה בעצמה?

יואו איך צחקתי באמת..

חחח קרציה!! מה את קראת רק עכשיו??אור חדש!

כן את. באת בעצמך. עשינו עליך חרםםחושף שיניים חח יואו איזה צחוקים זהה..

שעה עד שהבנתי מה אני כתבתי.. זה ישאאןן אששש

מה? לאא אני באתי? לונכון לא באמתשִׁירָה

אוח טוב נו אם את אומרת

חח למה חבל?  ומי ניפצה לך?

וואי צחוקים

אוף אינלי כח לקרוא שוב כדי לענות על השאלות שלך...אור חדש!

לא לא נו אני במתח אבללשִׁירָה

טוב נו.אור חדש!

את בהתחלה עשית שלום מהצד ואז באת זה הכל. ורננ אמרה שלא נלך אלייך. 

ברור שזה חבל שאתן לא כזה חברות.

נראלי שאת ניפצת אבל אני לא זוכרת מה.

מבטיחה לך.

פעם הבאהאור חדש!

תקראי לפני... ואז אולי אני יזכור.

וואי זה מגניב לראות אתזה ככה פיתוםשִׁירָה

טויב תנקס אחותינו

נסיעה טובה שתהיה!

אחותינו?אור חדש!

שִׁירָה

יש לך בעיה?

שירה הולכת לישון עמך הסליחה

אי מא להשִׁירָהאחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך