תפילה לשלום שרון? - הנה התשובה / מאיר גרוס, ערוץ 7yehciel666
חצרו של שרון מגלגלת את המונח "להתפלל" בשעות האחרונות. למרות שזה מוזר לשמוע את המילה הזאת מחבורה שאינה מצליחה להצטרף
למניין אחד, אסור להתמהמה. שהרי אין קשר בין השרצים והרמשים שהם מכלים בסעודותיהם ליכולת התפילה שלנו. ואם נצרף לכך את בקשתו
ודרישתו של הרב הראשי לתפילה מיוחדת, מסתבר שזה הזמן לפעול.

ראשית, שאלת המקום. תפילה צריכה להתקיים במקום מסודר ואין כמו בית כנסת. הכי טוב בבית הכנסת של זה שמתפללים עליו. אבל אבוי, אין לו
בית כנסת. ובלי משרד הדתות, ששרון העלים מן הנוף, גם אי אפשר להציב אחד במהירות. לא בטוח ששר הדתות בפועל, במצבו, יצליח לעשות
משהו אף על פי שהוא בנו של זה שיש להתפלל עליו. אז יש לחפש בחוץ, בעדיפות אחרת. המקום הטוב ביותר, אם כן, יהיה הר הבית. אבל, שם
גזרה ממשלת שרון שאסור אפילו למלמל ואי אפשר לעלות, גם במקרים דחופים. אז אולי לידו, בכותל הדמעות? לא, זה מסוכן ולא רצוי. שם יש
סכנה שהערבים ירגמו את המתפללים באבנים. ושרון חינך אותנו שאסור לקחת סיכונים מיותרים.
נזכרתי שיש עוד בתי כנסת נפלאים, בנווה דקלים ובגוש קטיף. ואז הבזיק בי הזיכרון הכואב, ששרון העביר את האזור לאויב, וגם גרם להריסת בתי
הכנסת ולשריפתם. הם כבר לא שם. ואל החורבות אי אפשר להגיע. גם לא בטוח שנספיק, כי הערבים אמורים לפנות את ההריסות שהם עשו. לא,
הם לא מפנים בהתנדבות. ממשלת שרון משלמת על זה מהכסף שלנו על הריסת בתים שלנו.
אז אולי אצל האבות הקדושים, במערת המכפלה? לא פשוט. לא ברור אם מערת המכפלה פתוח היום ליהודים, אם מותר להיכנס לשם, ולמה שהם
בכלל יקשיבו לבקשות על מי שמצר את צעדי בניהם ורוצה להעביר את קברותיהם לידיהם של טיפוסים מפוקפקים. ומה עם קברה של רחל אמנו?
"מאמא רוחל" היא כתובת טבעית לכל הבנים. "מנעי קולך מבכי ושבו בנים לגבולם...".
אופס, האיש הזה הרי גירש בנים שכבר שבו. שרון הביא לשממה במקום שהשבים הביאו פריחה. לא. לא נראה לי שרחל תתלהב להמליץ טוב לפני
הבורא.

אז אולי יוסף? זה ששרון חיקה אותו ב"כולם משתחווים לי"? השליט המושל לבדו בכל ארץ מצרים כמודל חיקוי לדיקטאטור הישראלי. אולי
אצלו? רגע, רגע. אין שם מקום לעמוד, הכול נשרף כשצה"ל ברח. גם לא כל כך מתאים להתפלל עליו במקום שחייל צה"ל יוסוף מדחת גסס למוות
(ואני לא זוכר שנתבקשנו להתפלל עליו). שרון לא החזיר את הבעלות הישראלית למקום והותיר את יוסף בשבי הערבי. אולי ביריחו? מקום המלומד
בניסים? לא, זה לא ילך. גם הוא נותר ביד אויב, למרות ההסכמים. אלו שממשלת שרון, התעלמה מהם וויתרה על מימושם.
תהיתי גם באשר למתפללים עצמם. בחורי הישיבות, אולי? לא ברור אם יהיה להם פנאי אחרי הקיצוצים של התקציבים. ואולי הורים למשפחות
ברוכות ילדים, המלומדים בתפילות? לא, גם הם עסוקים במציאת תחליף לקצבאות הילדים המקוצצות. אולי הפנסיונרים? לא, ממש לא. הם צריכים
לעמוד בתור בבתי התמחוי לאחר ששרון פגע קשות במקורות ההכנסה שלהם.
ולסתם ישראלי גם אין זמן. הוא צריך לעבוד ולהעביר תרומות לשיקום המגורשים ש"נזרקו לפח" על ידי ממשלת שרון. אז אולי האמריקאים
והאירופים שהוא עובד לפי תכתיביהם? הם לא יסכימו. זה יקבל פירוש כאילו הם מתערבים והערבים יגישו מחאות קולניות ו... בוערות.
במחשבה נוספת יש לי רעיון, שמנצנץ בי עכשיו. אולי כל אלו ששרון הושיב בכלא, יקדישו את הזמן, שם בפקודה, לתפילה. עצורות ההתנתקות
למיניהן, סרבני הגירוש שבגללו קיבלו זכויות של מסירות נפש אישית. אם הם כבר מקבלים ארוחות ומיטה ואפילו דיור מוגן בגלל האיש הזה, לפחות
שיתפללו עליו קצת, בתמורה. שרון הבן יכול לקבל את זה כפרויקט ראשון.
למען האמת, קצת מפריע לי שהרב הראשי נזכר רק עכשיו לבקש מאיתנו להתפלל. הוא לא ביקש שנתפלל להצלת חבלי ארץ ישראל, כמו צפון
השומרון, בהם הילכו אברהם ובני ישראל השבים למולדתם. הוא אפילו לא קרא לנו להתפלל בשבוע שעבר, כשחיילים צעירים חלו בדלקת ריאות
והם במצב קריטי. לא שמענו אלו פרקי תהילים עלינו לקרוא כשיהודים פשוטים דיממו בקניון, באוטובוס מתפוצץ או הרוגים בכבישי הארץ. וכל אלו
אינם שנויים בכל מחלוקת, הם נקלעו לסכנת חיים על לא עוול בכפיהם, ולא בגלל אכילת יתר. הם נפגעו בגלל היותם יהודים. והרב הראשי, הבכיר
בעולם היהודי, לא נזעק לדאוג להם. הרפואה הכל כך מתקדמת, שאנו מדווחים על מומחיותה הנפלאה, אינה מצליחה לרפא מאות חולים, שרק
צריכים תרופה ידועה. כן, נכון. ממשלת שרון אישרה סל תרופות מקוצץ וחסר. מה, כל חולה חושב שהוא שר או ח"כ?
מחלתו של שרון חשפה הרבה עצבים פגועים במרקם הישראלי שלנו. ונדמה לי שעד שנמצא זמן להתפלל למען שרון דווקא, יש לנו הרבה יותר
דברים דחופים וחשובים להתפלל ולעשות למענם.
הקפצה.yehciel666אחרונה
זה על אותו עיקרון של הקטע: רציתי לקרוא עליך תהילים, אבל הם במכולה. רק בצורה רצינית ומפורטת יותר...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך