אה! יש לכם אותה תמונה!נגרינסקי
שכוייח.. תמונה חשובה.נער גבעות מצוי
מה זה?הלהבה והברוש..
בית המקדש..נער גבעות מצוי
מה זה בית המקדש?הלהבה והברוש..
בניין.. שכולו קודש.. מה הפשט?נער גבעות מצוי
למה צריך אותו בכלל?הלהבה והברוש..
למה ככה לזלזל?א"י לעמ'י
מי מזלזל?הלהבה והברוש..
אני באמת שואל.
אענה לך..א"י לעמ'י
אם זה היה לך כמה שנים ואז נעלם לך אז זה היה חסר לך.
כמו שאם הפלאפון עכשיו היה נעלם מהעולם פתאום הוא היה חסר לך אכשהוא
זו שאלה נכונה..נער גבעות מצויאחרונה
ואם הייתי יודע במאה אחוז למה צריך, הייתי עונה לך..
אבל אני יודע רק קמצוץ. ביהמ"ק זה הקשר הכי חזק שלנו עם ד'. זה ממש לב הלב של עם ישראל. זה המאחד, הוא מקום השלטון, הוא פסגת הרוחניות שלנו. אין לנו כמעט קשר עם ד' בלי בית מקדש. אנחנו ממש עיוורים באפלה בלעדיו.
החיים הפרטיים ועוד יותר הציבוריים עם בית מקדש הם אחרים לגמרי!
כשיש בית מקדש, עם ישראל אחד! ואני לא מדבר על כל השבטים (שרובם אבודים), רק על חלק מהשבטים שפה איתנו היום (יהודה ולוי בעיקר, יש גם דעות על דן ומנשה), ותראה כמה פילוג בתוך שני שבטים!!! הזוי לגמרי. יש בלבול עצום, חילונים, דתיים, חרדים, ימניים, שמאלנים, מסורתיים, ספרדים, אשכנזים, חסידים, ליטאים, עירוניסטים, קיבוצניקים, קווניקים, תלמידי הרב הזה ותלמידי רב פלוני, חסידות זו וחסידות זו, ישיבת פונוביץ' א וישיבת פונוביץ' ב, מצביעי העבודה ומצביעי הליכוד, תומכי בנט ותומכי לפיד, קבוצות כדורגל.. ד' ירחם!!
ותכל'ס, מישהו יודע היום בוודאות מה ד' רוצה מאיתנו?!! מה צריך לבנות ומה לא? מה עושים??? כלום!! נכון שיש רבנים עצומים מורי דרך, אבל האם רבנו הרצי"ה והאדמו"ר מליובוויטש הסכימו בבניין האומה? או הרב אברהם שפירא והרב אלישיב?
המצב שלנו היום הוא ממש נורא. שקמה המדינה זה מצב מצויין! זה מראה שהגאולה מופיעה!! אבל זה דומה לעיוור שהשמש זורחת עליו, יופי שיש אור, הקץ ללילה הגיע, ועל זה אומרים הלל ביום העצמאות, אבל העיקר - הראייה - חסר!!!
תמונת חובה לכולם!
א"י לעמ'י
..זית שמן ודבש
הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.
וינטר איז קמינגזית שמן ודבש
..זית שמן ודבש
ילדים יכולים להיות אכזריים
..זית שמן ודבש
מה אני צריך את כל השריטות האלה?
איפה את @ענבל
ממש פה, איזה שריטות?ענבל
..זית שמן ודבשאחרונה
פורום שריטות ליליות.
אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.
שבוע לפני ר"הזית שמן ודבש
האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.