שלום,
בעז"ה אנחנו מתכננים להיות אצל ההורים שלי אחרי הלידה, אבל יש לי בעיה, הבעל המתוק שלי.
ממש קשה לו להיות אצל ההורים שלי הרבה זמן, היינו עכשיו אצלם מיום רביעי עד מוצ"ש והוא כבר ממש רצה לחזור הביתה,
זה לא שהוא מסוכסך איתם או משו, אבל יש 2 דברים שקשה לו איתם ואז זה עושה לו מצב רוח ממש רע, אחד שהוא מרגיש שהוא לא עושה כלום, ואין לו חשק ללכת ללמוד בבית הכנסת, ובבית הוא לא יכול ללמוד ואז הוא מרגיש שהוא מבזבז את הזמן.
והדבר השני והיותר קשה (כי לראשון מצאנו קצת פתרונות זמניים) שהוא מגיע מבית ממש שקט ושלא צועקים שם והכל בנחת(אפילו יום שישי), והבית שלי ממש הפוך, יש רעש, צעקות, רבים, מתווכחים, ויום שישי אצלנו זה סיר לחץ! ואז ממש קשה לו להיות בבית כי הוא רגיש ממש, וקשה לו. לא שצועקים עליו או משהו כזה, אלא קשה לו עם הצורת דיבור הזו ובגלל שהוא רגיש אז זה הורס לו את המצב רוח.
אז מה אני רוצה לומר, שאני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני ממש רוצה להיות אצל ההורים שלי אחרי הלידה, אבל מצד שני הבעל שלי ממש לא נהנה שם ואני פשוט מרגישה שאני לא יכולה לבקש ממנו להיות שם הרבה זמן, במיוחד שזה ערב פסח והלחץ בבית של ההורים שלי יהיה כפול ומכופל. ובפסח עצמו שכל האחים הנשואים שלי יגיעו גם, אז יהיה עוד יותר רעש ובלאגן.
אז, סתםם רציתי לדעת אם יש עוד כאלו שהתמודד עם זה ומה הם עשו?