מכירים את זה שאתם כותבים משהו חשוב חשוב ארוך ארוך.
ואז-
המחשב מתקלקל!
מכירים?
לא?
בטח שכן.
אז זה קרה לי.
שני דברים למעשה.
היו לי שני דברים שכתבתי במשך שעות (לא מגזים) בפורום. אחד כללי והוא פתיחה לעוד הרבה דברים, פתיחה שחשוב שתבוא מוקדם.
והשני זה על עניין ספציפי.
מה הקטע?
שזה לא נשמר!!!! (@Admin סדרתי לך עוד עבודה. כיף.)
מה עוד קטע?
שעוד שניה בין המזנים. אני צריך לארגן תיק. אני שבת בירושלים ולכן כנראה לא אהיה ביום ראשון ביית כ"א בישיבה (אולי אהיה אצל דודים שלי ואז בבוקר אכתוב משהויים)
ועוד שחבר'ה פה, שהם קהל יעד רציני ביותר. מתחילים להתפורר לישיבות וחוזרים לעולם האמת (מושג ששוה להכניס לפה. עולם האמת. יענתו מחוץ לפורום |מסביר לפלורוסנטים|)
מה זה אומר?
שיופי נחמיה.
הנה עוד אחת מהפעמים שהקב"ה ייסר אותך בזמן האחרון (משום מה יש לי הרגשה שזה קורה לעתים תכופות שלא הולך לי משהו),
אתם לא מבינים אולי עד כמה זה חשוב. זה חשוב בערך יותר מכל מה שכתבתי פה בחודשיים האחרונים, להזכריכם- זה בין הזמנים.
אולי אתם לא זוכרים אבל באמצע זמן אני מגיח פה פעם-פעמיים בחודש לוקח תהלים אומר שלום והולך.
והאמת- רציתי להתחיל פרוייקט כתיבה כלשהו שלי, שזה בשיתוף עם עוד גורם שהוא לא הפורום. וחשוב לי שאם תוכלו תהיו שותפים בו.
אז יופי לי.
יופי לכם ולכולם.
אה. הייתי בכיפ'ל חארת' (אצל יהושע בן נון וכלב בן יפונה)
אמרתי תיקון הכללי אצל כלב. את מזמור "אבותינו ספרו לנו פועל פעלת בימיהם בימי קדם אתה ידך גוים הורשת ותטעם" (זה מהתהלים שאני בד"כ לקחתי בזמנו בנוג"ה)
אמרתי תיקון הכללי אצל יהושע.
התפללתי ערבית וכמובן תפילת עלינו אצל יהושע. (יעלה ויבוא!)
אבל לא אכלתי מהצ'ולנט הפרווה- יצאתי יד"ח?
@יהדות=דרך חיים (שספרתי לו על הטקסט שנמחק לפני כולם ושצריך לצרף אותי להתועדות)
שיהיה לכם חודש טוב ומבורך חורף גשום ברוך ובריא. וזמן טוב רבותיי. זמן טוב.
(אולי בכ"ז אספיק לכתו איזה דבר או שניים אבל-" אם אני לא אראה אתכם- בוקר טוב. זמן אחר הצהריים טוב. ולילה טוב" (תרגום חופשי מאיש האמת). )
לחיים לחיים.

מצער ממש...

- לקראת נישואין וזוגיות