אין לי מה ללמוד איתה

אין לי מה ללמוד איתה
יהדות=דרך חיים
אהבת ישראל!!זוג בעם ישראל שמקים בית, צריך לבוא לחופה עם מסילת ישרים ביד!! בלי מסילת ישרים, בלי עבודת המידות אי אפשר להקים בית!

פוסעתאם זה דווקא הרב קוק אז משהו פשוט יותר..
היא גם לא רוצה ספר, היא רוצה שאני אביא כל פעם קטע
מאיפה אמור להיות לך זמן לדאוג לקטע בנושא שונה כל פעם???
אם יש לה רעיון. אם לא ממש אז תגידי לה שאפשר שתעשו תורנות וכל פעם מישהי אחרת מביאה קטע.
זה מקל.
את לא המורה שאמורה לביא חומר, גם אם היא חברותא חמשושית
אהבת ישראל!!תתי נושאים...
ובכלל כל פסקה היא אחרת...
פוסעתחדריו אולי גם. לא מכירה.
מן הפנקס הפתוח גם אולי.. (@קופקליפטוס- זכור לי שהמלצת עליו. נראלך מתאים?)
שוב, לא מכירה, אבל מעתי עליו...
ירא שמים!דווקא מכרתי אותו
לדעתי זה הספר מתורת הרב קוק שעורר בי הכי הרבה חשיבה ורצון לעבוד את ה'
נראה לי שאחת המטרות בקריאת חדריו היא לנסות להבין מי זה הרב קוק, ולנסות לשאוף לכיוון, זה באמת גבוה, זה באמת נותן ממש תחושה של "אין סיכוי"! אבל זה הכיוון, זה השאיפות...
ספר מדהים, זכיתי ללמוד אותו בעבר. (כמובן לימוד במישור בו אני מבין, יש עוד רבדים וכו'...)
לא לגמרי הצלחתי להבין מה נושא הדיון פה, אבל אם מדובר על חיפוש ספר לחברותא אז מן הפנקס הפתוח פחות מתאים...(זה ספר יפה מאוד - לקריאה עצמית)
יהדות=דרך חייםלפעמים תניא. היה אפילו פעם של עזות שעשיתי עם אחד מהם חברותא במי השילוח 
ירא שמים!הם הבינו?? אני בעצמי צכה לקרוא פעמיים... לוקח לי זמן לצלול לעומק של רבנו...
יהדות=דרך חייםהאמת שבאופן מאוד מעניין כשאני חושב על זה למדתי איתם בעיקר תורות של רבנו שהוא מדבר על א"י 
הן באמת תורות מדהימות...
חחח אהבתי ששילבת את העקרונות-חסידות-רבנו-א"י!!![]()
בדיוק שבוע שעבר דיברתי עם מישהו שזה בעייתי שחבר'ה לומדים את ספרי ר' נחמן בגיל צעיר, וחושבים שהם מבינים את הכל וכו'...
שאלו פעם את הרה"י שלי האם אפשר ללמוד ר' נחמן - הוא הצביע על כל הספרייה שבחדר שלו ואמר שכדי להבין את ר' נחמן צריך ללמוד את כל זה.
יש בר' נחמן עומק עצום, ר' נחמן היה אחד מגדולי הדורות, התורות שלו עמוקות וקדושות.
לפי דעתי גם מי שמרגיש צורך ללמוד את התורות של ר' נחמן צריך להבין שהוא לא מבין את העומק, אלא רק מישור אחד, רובד אחד בו הוא נמצא כרגע. (כנ"ל תורת הרב קוק ועוד ועוד)
שנזכה!
וככל שלומדים יותר גם מבינים יותר, התחלתי ללמוד לקוטי מוהר"ן בערך בכיתה ט' ואני זוכר שפתחתי את תורה א' ולא הבנתי כלום, וככל שלמדתי יותר, יותר הבנתי, ובכלליות כדי להבין את רבי נחמן צריך ללמוד קבלה, הייתי רוצה להאריך יותר אבל אני חייב לעוף לישיבה 
מניסיון על כמה חמשושים

איך אפשר בלי ויקי?! אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד