אני לא ידעתי איפה לכתוב את זה..מקוה שזה בסדר כאן.
אני תקופה ארוכה נמצאת בפורום-קוראת וכו' ונכנסת גם בניקים שונים(לאחר שכמעט נכוויתי)
אני חווה בעיה שלי אישית היא די קשה בתקופה האחרונה. אני בשלב מסוים של ההריון שלי(סתם לידע כללי)
בעקבות מקרים כאלו ואחרים הקשר ביני לבין משפחתי (אמי ואחיותיי בעיקר) הצטמצם ומבחינתי נסוג אחור.
נפגעתי מדבר מסוים ולמרות שכביכול עברנו על זה אני ממשיכה לחוות את הפגיעה מצידם(לא במתכוון) בצורות כאלו ואחרות. הן לא שמות לב לזה אבל בגלל שאני במצב שהכל עוד טרי אצלי אני פשוט חווה את זה בכל פעם מחדש.
סתם לדוג'- אני מתקשרת וכולם לא עונים לי או שמודיעים על משהו מסוים ואני שומעת אחרונה -דברים "קלים" כאלה שבהם אני חשה דחייה ומחזירים אותי לאירועים יותר גדולים מהעבר שבהם חוויתי את הרגשות האלו אבל בדברים רציניים. מקווה שמבינות...
בגדול, היינו מדברות ביום יום, משתפות אחת את השניה ברמה כזו או אחרת וזה כבר לא קיים.
כתוצאה מכך אני מרגישה בדידות נוראה אבל מצד שני גם לא רוצה להיחשף בפניהם ולהצטייר כמסכנה שקשה לה בלעדיהם.
מה גם שאחת האחיות שלי כמעט ולא משתפת אותי במה שעובר עליה בקטע הרגשי וכך נראה שהכל אצלה מושלם ואצלי הכל מתוסבך.
גגם עם בעלי הקשר פתאום התחיל להיות מקרטע.... אני חושבת לפעמים-למה בכלל בחרתי בו? הוא לי יפה בעיניי(יכול להיות שאם הייתי רואה בו יופי אז היה מרגיע אותי קצת) לא חכם במיוחד ולא רגיש\מבין את נפשי.
בימים האחרונים אני פתאום חושבת-מה יהיה ? האם בעודX שנים אני פשוט ארגיש כבולה לצידו? בלי אהבה ובלי כלום שמחבר חוץ מהילדים? י
יש לנו זמנים שבהם הדברים זורמים ואנחנו צוחקים כו' אבל כשאני מסתכלת קצת יותר לעומק אני רואה את עצמי נובלת, במקום שאני לא קשורה לאף אחד ולא עוסקת בתחום שלי,מאין יבוא עזרי?
אני אציין שתחושת הבדידות והדחייה הזו מלווה אותי לאורך תקופות שונות בחיי. יש בסביבתי כמה בנות בראש שלי שאנחנו חברות אבל אף פעם לא הייתי טובה בלהיות בקבוצה אלא באחד על אחד.
אנחנו לא מתקשרות סתם כך בטלפון ובעצם יוצא שרק עם המשפחה ועם בעלי היה לי קשר רציף אישי-טלפוני ועכשיו גם זה נעלם.
ואני פשוט מרגישה בדידות. וכעס קצת לפעמים. ומרגישה שמכלה את זמני בחוסר מעש.
למרות שב"ה יש ילדים אני מרוב עייפות בקושי עושה איתם משהו חוץ מלשכב\לשבת בספה, לתת אוכל ולחכות לשעת ההשכבה. הם באמת האור בחיי אבל גם איתם אני מרגישה שאני לא מי שהייתי רוצה להיות.
כתבתי המון, אשמח לתובנותיכן!!