חארטה אחת גדווווולה!!!
עשיתי 2 תבניות
תבנית אחת עם שעועית ירוקה,לפת,גזר,דלעת ערמונים וכמובן שהכל פרוס דק דק ויפה.
בשיטה של מכת חום(220-250 מעלות טורבו) על ההתחלה 20 דקות.
בקיצור-יצא הרוב שרוף...ומה שלא שרוף..נשאר נשנשי.
ותבנית שניה רק עם גזר,שעועית ירוקה ודלעת ערמונים(אמרתי אוריד את הלפת אולי מוציאה נוזלים..)
וזאת עשיתי בחום של170 -150 חום יחסית נמוך...שהירקות התייבשו לאט לאט...אבל זה כבר יותר משעה וחצי בתנור..ולא מראה סימנים.
אז..
הגעתי למסקנה שהירקות שקניתי כנישנוש צ'יפס כזה..
נעשו בשיטה מיוחדת!!
כי בחייים מישהו לא יכול להגיע בבית לירקות אפויים שנהפכים לקריספי בצורה כמו של תפוצ'יפס
בלי שאפילו הזהבה אין עלהם!
(בקיצור..חירטטו אותי בחנות ששאלתי על זה..
)
אז אחרי שהרסתי את הבית ואת הנשמה והלב.
ואזלו הכוחות.
אלו התוצאות המאכזבות למי שחשב בטעוווות לעשות זאת בבית![]()

לא רוצה לראות יותר ירקות אחרי הניסויים שעברתי פה
)
)

