*תרופות וכד- יש מעט חוסר בברזל, חוץ מפרנטאל וחלבונים מה עוד עוזר? יש דברים טבעיים אחרים או דברים שעוזרים לתחומים אחרים בהיריון?
*עמידה ממושכת, מתחיל להיות קצת קשה וקצת כבד, זה השלב. יש נעליים מומלצות? או המלצות? חוץ משתייה מרובה, מנוחה, וכד?
*חזיות, איפה מומלץ לקנות? אני עדיין עם החזיות שלי שהן מחברה טובה וסבבה לי איתן, לא קניתי חזיות בהיריון ב"ה לא היה צורך למרות שהחזה גדל מאד. עכשיו לקראת הסוף הנפיחות והגודל שלו מורגשים יותר, איפה מומלץ לקנות חזיות טובות ולא יקרות? כדאי לקנות חזיות הנקה וללבוש אותן? ואז חסכתי גם לאחרי לידה? או לקנות סמוך ללידה חזיית המקה אחת והשאר אחרי הלידה? אשמח לתובנות, וכ להמלצות על חזיות טובות איכותיות ונוחות. (עדיפות ללא ברזלים, לא מסתדרת) במחיר שפוי.
*תיק הכנה ללידה- מה הכרחי, מה נחמד אם יהיה, ומה ישדרג באופן משמעותי? יש לי רשימה שהכנתי, אך אשמח לשמוע. מתכוונת ללדת ללא אפידורל אי"ה, כך שדברים הקשורים בתחום הטבעי מאד לעניין.
*בעניין הלידה מתכוונת להיות רק עם בעלי, איזה דברים או תרגילים וכו מומלץ ללמוד ולעשות יחד לפני הלידה? נשימות וכד? אנו עושים קורס הכנה ללידה פרטי.
*מתלבטת בין שע"צ לעין כרם, (כנראה שע"צ) אשמח לשמוע על הבדלי הביות בין השניים, חלקי/ מלא, ומה מומלץ ולמה.. מה שכן, זו לידה ראשונה, אם יהיה קשה או שארצה לנוח יותר עדיף ללא ביות כדי לאגור כח? איך אדע מה מתאים ביות/ לא ביות? עקרונית אני רוצה, אם יתאפשר לפי המצב הפיזי.
*חברת בגדי תינוקות, זולה ואיכותית (לדברים שאין בנקסט..) או חנות מומלצת?
תודה.