מי שעוקבת בפורום וזוכרת אותי - אני מדממת כבר מעל חודש... כרגע בשבוע 16. הייתה לי המטומה דיי גדולה שברוך השם נספגה כמעט לחלוטין.
היום היינו בסקירת מערכות מוקדמת מורחבת. היה מאוד מרגיע וב"ה ב"ה הכל תקין. ואז שאלנו את הרוםא מה לגבי ההמטומה... הוא חיפש וחיפש אותה ואז ענה "אה.. כבר אין המטומה. רק כמה שאריות שלה שתכף נספגות". אז ממש שמחנו!!! שאלנו אותו "אז הדימום יפסק בקרוב?" אז הוא ענה "איזה דימום?! לפי האוטרסאונד אין שום דימום. רק כמה הפרשות חומות שייעלמו בקרוב". עניתי לו שזה לא מדויק... שאני מדממת ושזה כבר ממש לא חום אלא אדום בוהק. הוא ענה שהוא לא רואה שום דבר כזה....
בכל זאת שמחנו כי הבנו שזה לקראת סיום.
לזרתי הביתה... אני עומדת ופתאום מרגישה כאילו ירדו לי המיםםםםם...... פשוט משפך ממני משהו ולמזלי שמתי פד הבוקר ליצר ביטחוןןן..... רצתי לשירותים וכל הפד שלי מלא בדם.... כולל המכנס שלבשתי מתחת לחצאית.... וכולל החצאית שמעל המכנס!!!!
סליחה על התיאורים - בניגוב אין הרבה דם.... כאילו הכל פשוט נשפך החוצה... בדימום זה נראה מעורבב בנוזל שקוף.... ניסיתי להריח - לא מזהה ריח של מי שפיר (ואני מכירה את הריח)...
מהההה קורהההה פה.
הרופא אמר לי בפירוש שהןא לא רואה שום סיבה לדימום.
הדבר היחיד שנשאר לי זה מיון.... ופשוט אין אין אין לי כוחות עוד לריצות האלה... ולמצוא בייביסיטר... ולבלות שם שעות.... מרגישה שבכלל לא באמת בודקים אותי ברצינות...
😓
גודל הקיבה של התינוק, מה קורה לחלב שלנו ומתי הוא משתנה ובהתאם למה... איך שומרים על חלב ששואבים וכו'. יש גם כאלה שאם את יולדת אצלם אחר כך מחזירים לך את הכסף ששילמת על הקורס.