ארץ ישראל או אהבת ישראל?מור

תקשיבו היום היה לי ויכוח עם חברות שלי על הנושא שבוער שהוא עמונה וחברון...

1. ארץ ישראל - אם אנחנו רק נתבצר ולא נאבק ממש (נניגות חסימות וכד') בגלל אהבת ישראל שורה תחתונה

יגרשו אותנו !!! ועוד משהו מה קודם למה ארץ ישראל או אהבת ישראל

!2. לבנות ישראל יש בעיה של צניעות ונגיעה .

גם אם אני אשים סרפן מכנסיים מתחת לסרפן וכל זה זה לא כ"כ צנוע ועוד שיס"מניק יגל בי ואח שלי אמר שאין עם זה בעיה כי זה לא נגיעה של חיבה (זה נאמר בקשר לניסעה בטרמפ שיושב לידי בן)

3. עמונה זה ישוב חוקי? כי שמעתי שכן יש כל מיני אישורים והם מוחברים למקורות ובזק וכל זה.

תענו לי בבקשה זה ממש חשוב  

123אנונימי (פותח)

1. למה לא להיאבק!!!!

אנחנו לא צריכים לשבת בידיים מחובקות ולהגיד "אני אוהב אותך"

כשאתה לא!!!

אנחנו חיביים להיאבק! ורציני!!!!!!

תגובה[אין לי כותרת]דרדקי

1. הדבר שהכי דורש תגובה הוא ה"נינג'ות"-האם זה המסמרים המעוקמים הללו? אם כן האם יש היתר לזרוק אותם על הכביש? לגרום לתקרים, איבוד השליטה באוטו, חשש גדול למותם של אנשים. האם זו דרכה של תורה? תמות נפשי על פלישתים, אין[כן, במטרה להציל יהודים], עם יהודים, ועוד חלק שאף חפים מפשע?????

למה יש סתירה בינהם? צריכים להבין מה כל דבר אומר ואז הכל משתלב ביחד. 

2. בטרמפים לא שמעתי על היתר לגעת בבן שיושב ליד, אדרבא זכור לי ההפך. עוד יותר איני בטוח האם מותר לבת לקחת טרמפים[מבחינת צניעות], אח של חניך שלי אמר לי שאבא שלו[ראש ישיבה] לא לוקחת טרמפיסטיות, אבל טרמפיסטים כן.[אני יודע שלקחתי את הטפל, אם איני טועה נגיעה כזו אינה אסורה כי הוא מחטיף מכות, עם זאת אני לא בטוח ואיני ראוי לפסוק]

3. איני יודע

גם ארץ ישראל וגם עם ישראל.yehciel666
א"א כזה בלי זה, וא"א לזה בלי זה... צריך לדעת איפה לשים את הגבול. אנחנו צריכים להרים את הראש ולהסתכל קדימה, לעתיד, ולפעול בצורה משפיעה לטווח הארוך, ולא לשקוע בוויכוחים על היישובים האלה. צריך להתחיל לעבוד על עם ישראל, אם זה בפנים אל פנים, ואם זה לעלות קומה (מי ששמע על דרכו של הרב אליקים לבנון) איזה מן שאלה טפשית זאת אם זה יישוב חוקי? כל הארץ הזאת שלנו, אז בוש יחליט אם אפשר לבנות בית קבע או קראוון (נראה לי שזאת הבעיה). מה אכפת להם איפה וכמה אנחנו בונים, זה שלנו!.!! ובקשר לטרמפים, אפשר לשים פליז, תיק או משהו באמצע.
הרב צבי יהודהרחלקה

כותב בספרו "שיחות הרב צבי יהודה" בנושא א"י שישנם 2 ערכים:

1)ארץ ישראל

2)עם ישראל

והוא אמר שיש לא"י זכות קדימה על עם ישראל..... ומתוך א"י יבוא עמ"י

אני אכתוב לך יותר בפירוט בפעם אחרת פשוט אני מאחרת לשיעור... 

התגובה שלי ....מור

קודם כל לגבי עמונה אם זה ישוב חוקי

ברור שעמונה שייכת לנו עפ"י התורה פשוט היה לי ויכוח עם חברות שלי אם הישוב הזה חוקי מבחינת הממשלה.

לדרדקי- לגבי הניניגות לבנתיים זה לא הרג אף בנאדם וזה מפנצ'ר את האוטו ולא נראה לי שזה מסכן חיים כי עבודה שאני מכירה אנשים שעושים את זה והם אנשים צדיקים שלא היו הולכים נגד התורה וההלכה ובטח שלא פיקוח נפש!!!

טרמפים- אין שום בעיה לנסוע בטרמפים אני אישית עושה את זה וההורים שלי מרשים לי ובפרט שהמקרה הזה שקרה נסעתי עם משהי שאני נוסעת איתה קבוע והיא לקחה את הטרמפסטים האלה באמצע הדרך....

אין לומדים ממעשה רב.דרדקי

כדי לומר הלכה אז מבקשים פסק הלכה מרב, אם יש פסק הלכה שמתיר, אז מי שהולך על פי אותו רב יכול.
בקשר לטרמפים, דיברתי מגידרי צניעות, שיש רבנים האומרים שכשבת מחכה בטרפיאדה בשביל טרמף זה דבר לא צנוע. מהבחינה הזו לבנים אין בעיה צניעותית[עד כמה שידוע לי]]

יש בעי'ה גדולה מאוד של צניעות שבת מחכה בטרמפיםאנונימי (פותח)

בס"ד

ראש האולפנא שלנו ועוד רבנים גדולים אחרים אמרו שיש בעי'ה לבת לעצור טרמפים, ואם יש תחוברה ציבורית אז שתיסע איתו ולא תתפוס טרמפים! צריך להימנע מזה עד כמה שאפשר!
שנשמע בשורות טובות,

לא הבהרתי את עצמי נכון....מור
פשוט הבן הזה נרדם ומתזוזות של האוטו הוא קצת נגע בי... אם זה לא היה ברור.....
בטל שמים הרב ליאור מדבר על זהדרדקי
אם איני טועה.
הישתגעתםאנונימי (פותח)

תגידו הישתגעתם  א"י מליפני עם ישראל????????? יש לכם אפילו הבא אמינא כזאת??????

סתם כדי להישמע דוס אז בתנא דבי אליהו כתו על  אחד שמיטלבת מה לאהוב יותר עם ישראל או תורה (סימו לב א"י אינה אפילו אפשרות) והתשובה שם זה עם ישראל!!

שוב איני מבין למה יש סתירה.דרדקי
הרצי"ה אמר שארץ ישראל לפני אהבת ישראלמור
איפה הוא כתב את זה?שמעון
תנא דבי אליהו כנראה חשב שיש סתירהאנונימי (פותח)
או שא"י לא נכללתדרדקי

כי היא אינה עומדת בסתירה.

וכן נראה נכון.

חברה שלי אמרה לי את זה, אני אברר..מוראחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך