אחרי כמה נסיונות בקמח מלא 80% של רובינפלד ועוד חברה אחרת, החלות יצאו מעולות, רכות מדהימות בדיוק כמו תמיד...
קראנו ביתר תשומת לב את הכתוב על האריזה ולמעשה מה שהם אומרים זה שטחנו 80% ממשקל גרגרי החיטה. סביר להניח שגרעין שוקל לא פחות מ- 80% והקליפה כל השאר...
עכשיו שאלת השאלות, שלא הצלחתי למצוא תשובה טובה ברשת:
כמה אחוזים מכיל הקמח הלבן הפשוט והזול???
שמא אנחנו מכלים את כספנו על גימיקים בריאותיים שאין מאחוריהם דבר??
ועוד - למה הלחם המלא של אנג'ל, ברמן וכו נראה חום והחלות בבית נראות ממש כמעט כמו אלה מקמח לבן???
מישהו יודע?
)
)

