1. נזכרתי בחברה אתמול והתקשרתי אליה אחרי שלא דיברתי איתה איזה חודשיים. וזה היה מאוד חשוב שאדבר איתה. גם ככה דיללתי את הקשר ועכשיו לא דיברתי איתה בכלל, ואופ. והיא לא ענתה אתמול והתקשרה היום כשלא יכולתי לדבר.
2. גרמתי להורים שלי לחשוב שהם מבאסים אותי ולהתמצפן על זה, ועכשיו לי יש מצפון על זה. מה אני ילדה בת חמש שצריכה שאבא ואמא יבואו למסחבת סיום שלה? לא! אני סתם רוצה שההורים יהיו גאים בי.
3. לא סיפרתי לה מה שהייתי צריכה ולמישהי שלא הייתי צריכה כן סיפרתי.
4. לא הייתי שבועיים רצוף בבית.
5. אני כמעט ולא מתקשרת לאמא למרות שהיא מבקשת. אבל נו, היא גם יכולה להתקשר אלי.
6.כנראה שבגללי היה כל הבלגן בדירה וכולן כועסות עלי ולא יודעות בכלל.
7. אני פשוט נוראית, צריך עוד סיבות?
8. פעם הייתי הרבה הרבה יותר רגישה מעכשיו. גם לאחרים וגם לעצמי. היום אני בקושי יודעת מה אני מרגישה. לפעמים אני שמה לב שאני ממש עצבנית, אבל זה העניין, שאני צריכה לשים לב לזה. פשוט מטומטם. ולמה איבדתי את הרגישות לאחרים, זה הכי מעצבן אותי.
9. אני עושה כאילו אני חברה שלה למרות שא י לא סןבלת לא סובלת לא סובלת אותה. היא מעצבנת אותי. אבל אי אפשרךלחיות יחד כמעט כל הזמן ולשנוא, נכון? אז אני עושה כאילו אני אוהבת.
10. אני קיימת.
2. גרמתי להורים שלי לחשוב שהם מבאסים אותי ולהתמצפן על זה, ועכשיו לי יש מצפון על זה. מה אני ילדה בת חמש שצריכה שאבא ואמא יבואו למסחבת סיום שלה? לא! אני סתם רוצה שההורים יהיו גאים בי.
3. לא סיפרתי לה מה שהייתי צריכה ולמישהי שלא הייתי צריכה כן סיפרתי.
4. לא הייתי שבועיים רצוף בבית.
5. אני כמעט ולא מתקשרת לאמא למרות שהיא מבקשת. אבל נו, היא גם יכולה להתקשר אלי.
6.כנראה שבגללי היה כל הבלגן בדירה וכולן כועסות עלי ולא יודעות בכלל.
7. אני פשוט נוראית, צריך עוד סיבות?
8. פעם הייתי הרבה הרבה יותר רגישה מעכשיו. גם לאחרים וגם לעצמי. היום אני בקושי יודעת מה אני מרגישה. לפעמים אני שמה לב שאני ממש עצבנית, אבל זה העניין, שאני צריכה לשים לב לזה. פשוט מטומטם. ולמה איבדתי את הרגישות לאחרים, זה הכי מעצבן אותי.
9. אני עושה כאילו אני חברה שלה למרות שא י לא סןבלת לא סובלת לא סובלת אותה. היא מעצבנת אותי. אבל אי אפשרךלחיות יחד כמעט כל הזמן ולשנוא, נכון? אז אני עושה כאילו אני אוהבת.
10. אני קיימת.