טוב, בואו נדבר על זה.ריעות.
בני אדם שמשקרים, שמשתמשים בכוח הזה כדי להפליל ולהרשיע אנשים חפים מפשע, הם מסריחים, הם זבל, והם לא פחות מחלאות. אני לגמרי לגמרי תומכת בחוק שאוסר על פרסום שמו של נאשם, עד שיורשע, אלא אם כן יש צורך בכך למען החקירה.

אבל היחס המזלזל, התגובות הפוגעות, האווירה של- "יש לכן קטע להתלונן כי אתן מקבלות פרסום/ פיצויים/ וואטבר", משפטים כמו- אבל עברו כבר ארבעים וחמש שנים, מה את נזכרת עכשיו, כולה מה הוא עשה, כל אלו- מסריחים באותה מידה.
כן, אנחנו חיים בעולם מסריח. כן, אין אדם שלא כואב לו. כל אחד עובר משהו. כל דבר.
ובעולם שלנו לא יודעים מה הגבול. זה לא סתם שאני יושבת אצל הפסיכולוגית שלי ובוכה לה שאני לא יודעת אם מותר לי לחבק את אחותי. זה לא סתם שהגוף שלי מת מפחד ומשתתק בכל פעם שיש גבר בסביבה. זה היה עוד לפני שנפגעתי. עוד לפני שהגבולות שלי נפרצו בידי סוטה.
העולם שלנו פרוץ. העולם שלנו מבולבל. העולם שלנו דפוק, כן.
זה לא טרנד כזה, לחשוף הטרדות ותקיפות מיניות. זה להבין שאני חזקה, וגם אני מסוגלת. שמותר לי לדרוש חמלה ונחמה.
זה לא שכיף לנו להודות בזה. זה לא שנעים לומר- פגעו בי. זה מחייה את הכאב מחדש, זה מעלה זכרונות, זה לשנוא את עצמך כי למה לעזאזל לא אמרתי לו לא ברגע שהוא איחל לי שבוע טוב. למה עניתי לו. למה נתתי את המספר.
דפוק דפוק דפוק העולם הזה. יותר מדי פריצות, יותר מדי בנים בנות מעורבבים, יותר מדי בלבול בזהות המינית.
אנחנו צריכים לקום מזה. אנחנו צריכים לשבת ולחקור ולהבין מה בדיוק אסור ומה מותר. אנחנו צריכים חוקים. עד שנפתח שוב את הרגישות הפנימית שאומרת לנו מה נכון ומה לא.
עד אז, בחייכם, תחבקו את מי שאומרת שפגעו בה. אל תאשימו אותו בזה שהוא מצטרף ל"טרנד". ובשום אופן אל תדברו עלינו כאילו אנחנו שקרניות.
מותר להגיב?גלידת לימון

לא איכפת לי אם לא, מקסימום תבקשי שימחקו.

הנשים האלה, שמקבלות פרסום הורסות לבני אדם את החיים. הורסות. כל עוד אין חוק שמחייב אישה שהתלוננה סתם האמון בנשים יהיה קטן ויתייחסו אל מי שמתלוננת בצורה מזלזלזת, כי מה לעשות, יש נשים שמתלוננות לחלוטין סתם. רק עכשיו הוכחה חפותו של הרב מבית שולמית, איזה מקסים זה. רק שזה קרה אחרי שנה של סבל נוראי. ומי שהתלוננה? כלום. לא קיבלה על השקר הזה שלה כלום.

ובטח שזה טרנד, לפני שנתיים לא זכרת שהוא הטריד אותך? מה קרה פתאום שכל כך הרבה נשים נזכרות להתלונן? כי זה ניהיה מגניב ורלוונטי להגיד את זה? למה?

ועוד דבר, יש הבדל גדול מאוד בין הטרדה מינית של קריצה, לבין אונס. ומכניסים את הכל תחת אותה קטגוריה, לא כל אחת שקורצים לה חשה מוטרדת וזה הורס לה את החיים, לא כל מילה הורסת לאישה את החיים. לכן צריך להכניס את זה לשתי קטגוריות שונות. יש את קטגוריית ההטרדה, שזה בהחלט לא נעים בכלל אבל ממש לא דומה לאונס או הטרדה מינית חמורה יותר.

תודי לקב"ה שמעולם לא הוטרדת, טוב? בלי ציניות.מגדלור באפלה
כי מדברייך עולה שמעולם לא חשת הטרדה מינית.
דווקא הוטרדתי.גלידת לימון

מותר להגיבריעות.

אמרתי את זה בהתחלה. אסור להרוס לאדם את החיים עד שיורשע. והם לא מרשיעים בכל כך קלות כמו שנדמה לך.  אני לא מצדיקה את מי שמשקרת.

זה לא טרנד. נשים מקבלות כוח מנשים אחרות, זה לא שזה נהיה מגניב. לפרסם את זה שהוטרדת זה אף פעם לא קל.

כל הטרדה פוגעת, וכל אחת לוקחת את זה בצורה קשה. כל מה שמסתובב עכשיו, לא מדובר על הערות פוגעניות או קריצות. מדובר על מגע שלא בהסכמה.

אבל גם מילה שלא במקום לא צריכה להיאמר. אז בסדר, לא נכניס אדם לכלא לעשר שנים בגלל מילה, אבל משהו, כן.

תודה.גלידת לימון

זה לא שהמדינה עצמה הורסת, זה עצם האשמה. 

עצם העובדה שהבנאדם הזה בכלל חשוד שהוא הטריד מישהי הוא כבר "נשרף" בחברה שלו. אם נחזור רגע לרב ההוא, הבנאדם היה במעצר בית 11 חודשים, הוא איבד את הפרנסה שלו ובסוף הוא בכלל לא נאשם. 

אני בטוחה, אבל יש כל מיני דברים שאני שומעת ומגחכת לעצמי. נו באמת.

נגיד זה שמישהי התלוננה שאלי ויזל הטריד אותה? ברצינות? 

כשאתה חי בחרה שמתירה הכל אז איך דבר אמור לדעת איפה עובר הגבול? 

מסכימה שמשהו, אבל כל עוד הבנאדם לא נאשם אין לאפחד זכות לעשות עלום.

נו, זה מה שאני אומרת.ריעות.אחרונה
שזה לא בסדר ולא צריך לקרות.

לא מכירה את אלי ויזל. יודעת שנשים מוטרדות ושצריך לדבר על זה.

בואי נגיד ככה- בהלכה המילים האלו מתקבלות? לא. אז זה לא מקובל.
..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

..זית שמן ודבש

ילדים יכולים להיות אכזריים

..זית שמן ודבש

מה אני צריך את כל השריטות האלה?

איפה את @ענבל

ממש פה, איזה שריטות?ענבל

..זית שמן ודבשאחרונה

פורום שריטות ליליות.

אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.

אולי יעניין אותך