קמנו שישי על הבוקר נסענו שעותתת הרבה ישנתי במעבר הגענו לרמת הגולן הפרשת חלה הביאו מישהי מגניבה שעושה חלות בצורות מגניבות והיא עשתה והיינו אמרות ללמוד רק על ידי ראייה אבל לא ראיתי כלום כי ישבתי רחוק לא משנה אחרי זה ראינו סרטון שעשו במיוחד בשבילנו הדברים שנאמרו היו חזקים ממש ממש אחרי זה היה לנו פעילות עם המדריכה רחל הודיה שיתפה אותנו שהיא עברה הטרדה היה קצת מבהיל ולא הבנתי בכלל באיזה מובן הטרדה כאלו האם איזה ערס טמבל זרק מילה או יותר בכל מקרה לא משנה החברות הטובות שלה יצאו איתה להירגע אחרי זה התארגנו התלבשתי ממש ממש יפההה ואז תפילה החזן לא היה סגור על עצמו לא משנה סעודה ואז שיחה עם אדם כל כך חכםםם אני בשוקק היה לי ממש ממש מעניין להקשיב לו משם המורה ניסתה לעשות פעילות היה קורע ואז הלכנו לחדרים כרמל עשתה את מה שחיכיתי שיהיה הרבה זמן היא עידכנה אותנו מה איתה ואם החבר מבאס הם נפרדו בכלל חשבתי שהם התחתנו היא התייעצה לגבי זה ניסתי לעזור הצלחתי היא סיפרה שפתרתי לה דיכאון של3חודשים אז שמחתי ואז קלטתי שכבר4לפנות בוקר אז הלכתי לישון בוקר קמתי כבר9מסתבר שהמורה ניסתה להעיר אותי4פעמים פדיחה התארגנות ארוחה שיחה משעממת הלכתי שחנוש עם יובי ואז למדתי עם המורה קצת ןאז פעילות עם רחלי ואז סעודה שלישית ונגמרה שבת
פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
איזה שבת היא הייתהלא נשברים!
מעניין למה התלבשת יפה
א"י לעמ'י
אממלא נשברים!
נראלי כי התחשק לי למה את רומזת
א"י לעמ'יאחרונה
שנה טובה!זית שמן ודבש
שנה טובהמשהאחרונה
..זית שמן ודבש
למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?
..זית שמן ודבש
הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.