1. דם טבורי - מישהי שמרה? אני יודעת שיש הנחות דרך הקופות אבל זוכרת מההריון הקודם שזה עדיין עלה כמה אלפים.... משהו השתנה מאז?
2. Gbs - מישהי יודעת אם יסכימו לתת לי אנטיביוטיקה ברגע שאני מגיעה לקבלה ומכניסים אותי לבדיקה? תמיד נותנים לי רק בחדר לידה וצריך לקבל 3 מנות בהפרש של כמה זמן ביניהן וזה ממש מורח את הלידה כי לא פוקעים לי את מי השפיר עד שאקבל הכל ובלי זה אני נשארת באותה פתיחה שעות....
3. בדיוק מהסיבה של האנטיביוטיקה אני מפחדת ללדת בלי אפידןרל ואני חושבת שכל הסיפור הזה מכניס אותי לסטרס ונורא מגביר את הכאבים. אני בלחץ שלא אספיק אפידורל לפני שהפתיחה תגיע למקום שהם כבר לא יסכימו לתת לי... כי אם לא אספיק אצטרך לסבול סתם במשך שעות רק בגלל שלא פוקעים את המים בשביל האנטיביןטיקה...
3. מקלחת לפני הלידה - איך יודעים אם המים לא פקעו שם? למשל אם אני רוצה להתקלח בבית לפני שאני יוצאת (אין לי באמת זמן לזה אבל בכל זאת רוצה להכין את עצמי להכל). איך אדע אם לא ירדו לי המים ואני חייבת לרוץ לבי"ח?
או אם אני מתקלחת בחדר לידה נגיד.. אני בטוחה שאהייה לא רגועה מזה שאני לא יודעת אם המים פקעו ומה קורה....
4. עירוי ואפידורל - זה לא מעיק עליכם בטירוף?? כל מה שמחובר לי ליד פלוס המזרק בגב פשוט לא נותנים לי מנוח! אני לא מצליחה לנוח כמו שצריך ומצד שני אסור לי להסתובב כי אני מחוברת לשני אלה פלוס למוניטור... זה משגע אותי...
5. נשימות ותנועות בזמן הצירים - אני תמיד חושבת "אם לא אספיק אפידורל", איך מתכוננים ללידה כזאת? אני לא רוצה לשלם לכל מני מדריכות ושיטות.. אני רוצה להיעזר בחומר החינמי שקיים באינטרנט.. יש למישהי המלצות שיכולות לעזור לי?
טוב, בינתיים זהו

תודה מראש לעונות!