בגדול..
1. איטלקי למשל זה כל הפסטות לסוגיהן(לזניות רביולי וכו) ריזוטו, פיצות פוקצ'ות, טירמיסו ועוד..
2. אסיאתי, זה כולל סושי, פאד תאי, מוקפצים למינהם, אגרולים, דים סאם ועוד..
3. המטבח ההודי אולי פחות מוכר אבל הוא בנוי הרבה על קארי וחומוס..
4. פרסי כנ"ל, המון אורז בתצורות שונות..
5. מרוקאי, זה מטבוחה
קוסקוס, דגים חריפים ברוטב אדום, ועוד שלל תבישלי קדירה..
6. הונגרי.. ממ גולש 
7. פולני גפילטע, רגל קרושה, קניידלעך קרפעלך ועוד כמה לך..
8. בוכרי, אושפלאו, סמסה, חצ'פורי, חינקלי ועוד..
9. דומה לבוכרי עם עוד כמה תוספות..
10. עיראקי, קובות למינהם,(מבושלות ומטוגנות) במיה, סמבוסק...
11. תוניסאי, מפרום, פריקסה, גם קוסקוס(מחלוקת אחרונים בים המרוקאים לתוניסאים) נפסקה הלכה לשיטת המרוקאים
, חריימה ועוד..
אם יש אי דיוקים מוזמנים לתקן, נשתדל לא לתקן 