גיוס חניכים.דרדקי

מה אתם אומרים על גיוס חניכים מבתי ספר מעורבים?
כן, לא?
איך לגייס מבחינת בנים/ בנות?[הדבר האחרון שאני צריך זה שבת תבוא לסניף הבנים ויצטרכו לקחת אותה לסניף הבנות].נוסיף לעובדה שאין לי מושג מתי הפעולה של הבנות, ואיפה הפעולה.[נתאם, האם כולם חושבים שזה בסדר לתאם?]

שבוע טובbarak891
לדעתי אין סיבה ללכת לגייס בבתי ספר מעורבים.

אצלינו בפאתח, ההורים ששולחים את הילדים שלהם לבתי ספר מעורבים, בד"כ לא ממש מעוניינים בדרך של אריאל...

בצלב"א.
גם אצלנוhadar

בדר"כ מי ששולח לבית ספר מעורב ישלח גם לבנ"ע-כי אין לו שום בעיה שאין הפרדה, הורה שבאמת חשוב לו הנושא ישלח גם לתנועת נוער וגם לבי"ס נפרד, לכן לדעתי אין כל טעם ללכת ולגייס חניכים בבי"ס מעורב...ודרך אגב-לגבי מה שכתבת שחניכה תגיע לסניף בנים,זה קרה אצלנו...והיה לא נעים...וזה קרה עם בת מבי"ס מעורב-פאדיחות...

שבוע טוב!

אולי ההורים לא רואים את ההפרדה כאידיאלדרדקי
אך לא כולם מתנגדים. אני למדתי בבית ספר מעורב, ויש בסניף שלנו כמה חניכים כאלה, והם לא תמיד נופלים מהאחרים[שוב, יש אנשים, כמוני, שכן נופלים מהאחרים] 
ברור שלגייס, ועם תאום.צחקן

ב"ה

ואח"כ לשכנע אותם ללכת לישיבות טובות ולא לתיכונים.

עזרא יכולים לעשו תזאת ביתר קלותדרדקי

סניף אחד[בעעעע], אצלינו זה גם פעולות שיכולות להיות בזמנים שונים. אבל אני שומע מה שאתה אומר.

האמת שזאת התלבטות...מור

כי מצד אחד כן צריך שיבואו ולהשפיע

אבל מצד שני אולי זה יהרוס את הרמה הדתית

אני אישית דיברתי פעם עם חברה שלי וחשבנו שזה יהיה רעיון טוב לפתוח סניפי פיתוח לאריאל

מה אתם אומרים? 

מעורבים או נפרדים?דרדקי

אם מעורב, אין מצב שיפתחו.

אם נפרד, אז מה ההבדל בין זה לסניף רגיל? הרמה של החניכים? בגלל זה לקרוא לסניף "פיתוח"? איני מאמין במילים "סניף פיתוח"\ זה נותן הרגשת נחיתות לחניכים, ובנוסף מעין היתר לחטוא, אני "מסניף פיתוח".

את מתכונת לפתוח סניף נפרד בשביל נוער חלש יותר, בלי לערב אותו עם הסניף הרגיל? יש לי רעיון יותר טוב, אבל עדיין לא הגיע הזמן לספר.

הי!!!רחלקה
אני אישית מכירה כמה אריאלניקיות שלא ננקוב כרגע בשמן... שהן למדו בבי"ס מעורב ותכלס הן טובות יותר מהרבה אריאלניקיותאחרות שלמדו בבי"ס נפרד.....
לא לומדים ממקרה חד פעמי.דרדקי

מסתכלים בהסתכלות כוללת.

תשאלי את אותן בנות האם הן היו שולחות את ילדיהן לבתי ספר מעורבים או נפרדים?. אני חושב שיש לך תשובה.

לעניות דעתיאנונימי (פותח)

בס"ד

חשוב לתת להם פתח! הזדמנות להיות באווירה יותר חזקה מבחינה דתית, הם כבר יעשו את החישוב אם כן או לא אבל אנחנו לפחות ניתן להם פתח...

אם מחליטים לגי'יס מבתי ספר מעורבים לעניות דעתי לגי'יס בנפרד (מדריכות עם תלמידות, מדריכים עם תלמידים). אם צריך תיאום אז רק בלקבוע באיזה שיעור, הבנים או הבנות ידברו עם הבית ספר ויודיעו דרך אחים מתי בדיוק.

בציפי'ה לבני'ין אריא-ל 

בקשר לסוףדרדקי

לא הבנתי, למה שהבנים והבנות יצטרכו לגייס באותו יום? אדרבא איני רואה טעם לזה.
נוסיף על כך במקרה שבתי הספר לא יסכימו שיהיה גיוס נפרד לבנים ולבנות, אזי איך יגיסו, בן יכנס לכיתה שיש בו גם בנות וההפך? ורק יאמר את שעת הפעולה של השניים?[תיאום מראש בעזרת אחים...]

תיאום בעזרת אחים - דבר מצוין, שאני בעדו.צחקן

ב"ה

וב'עזרא', הפעילויות נפרדות, וכן המשחקים.

ההבדל הוא שזה סניף אחד.

זהו.

בו לא נדבר על תנועותאחרותדרדקי

לא יודע כמה קדושה זה מוסיף.

מה שתגיד. אני גולש פה כצופה מהצד <בערך>צחקן

ב"ה

ויש לי חברים באריאל (בעלי אינטרנט, לא גולשים פה), ואני מסתכל על הפורום ומה שאתם כותבים ואומר להם (לעיתים אני יודע על 'טל שמים' לפניהם, למשל).

באמת אין עניין לדבר על תנועות אחרות כי..barak891

יש הרבה סניפים של עזרא שזה ממש אבל ממש ממש ממש לא עובד ככה.

בצלב"א.
נראה לי שהם יצטרכו לגי'יס באותו יוםאנונימי (פותח)

בס"ד

כי יתכן מאוד שהבי"ס לא יסכים להקדיש יותר משעה לכל הכיתה לגיוס, כי נגיד יעשו ביום ראשון בשעה השני'ה גיוס לבנים בנפרד מה יעשו עם החצי השני של הכיתה? אם הבי"ס יסכים להקדיש כמה שעות אדרבה, שיעשו בימים ושעות נפרדים, זה הכי טוב!!

אם הבי"ס לא מוכן להפריד אז לעניות דעתי שהמדריכות יעבירו את הגיוס וכו' וכאשר הם יסימו הם יגדיו את הפרטים לגבי הבנות בצורה ברורה וכו'  אז הם יצאו ואחרי כמה דק' המדריכים (יתאמו מראש בדיוק באיזה שעה דרך האחים בלי-נדר) יכנסו ויסבירו לבנים את הפרטים בצורה ברורה לגבי הבנים.

בציפי'ה לבני'ין אריא-ל!

אם כברדרדקי

למה שפשוט לא יכנסו הבנים יעשו גיוס ויתאמו מתי השעה של הבנות[ואיפה] ויאמרו שם לבנות?

אפשרי!אנונימי (פותח)

בס"ד

השאלה שלי בטח תעיד על טיפשות אבל:

אני לא בקיאה בעיניני ביטול תורה אבל אם יש בנות שיכולות להעביר ובמקומם הבנים יעבירו זה לא י'הי'ה ביטול תורה?

אני מסתכל מפרספקטיבה אחרתדרדקי

האם אני רוצה[תיאורטי] שבנות ילכו ויעשו גיוס חניכים מול בנים[ואולי זה לא אסור, האם זה ראוי?].

חוץ מזה שאני חושב שאם בנים יגיסו יבואו יותר חניכים. ואולי זה ביטול תורה אבל במקרה זה אז כל ההדרכה היא ביטול תורה, ולא כך הבנתי מרבי.

אבל מצד שניאנונימי (פותח)

בס"ד

האם זה ראוי שמדריכים יעשו גיוס לבנות? זה גם תלוי באיזה גיל, לגי'יס רק מכיתה ג' או גם מכיתות גבוהות יותר?

בקשר לרחובות אני יכולה לשאול בסניף אם רוצים לגי'יס ולדבר עם בי"ס מעורב בעזרתו יתברך! ובלי- נדר!!

בנים זה מצב יותר אידאלי מההפוך.דרדקי
בקשר לרחובות, כמו שאמרת, יש אחים ואחיות ואני לא עומד לארגן את זה דרך הפורם כשכולם יצטרכו לסבול את זה[ולהזכיר שמות שזה דבר שלא נראה לי בסדר].
אתה צודק! לארגן דרך הפורום זה באמת לא שי'יךאנונימי (פותח)

בס"ד

ואני ממש מצטערת שלא הי'יתי ברורה!

בציפי'ה לבנין אריא-ל ולמשיח צדקנו במהרה!!!

לדעתיאביגיל
אין למה ללכת לגייס חניכים בבתי ספר חילוניים....
לא מדבריםיוכי
על בי"ס חילוני מדברים על בי"ס דתי מעורב...
חודש טוב!מוריונת

בעזרתו בלבד!!!!

לדעתי יש מקום מאוד ללכתלגיס שם!

המטרה שלנו כמו שאמרנו כמה פעמים זה להפיץ את האור פה בעולם. בשביל זה אנחנו פה ולא באיזה אי בודד באמצע הים.בנוגע לכל אלו שטענו על הרמה הדתית של הסניף- כולנו יודעת שכדי להיות מדריך/ה או קומנר/ית באריאל הדרך לא כ"כ קלה..זה לא סתם!לפי מה שאני יודעת הדרך של התנועה היא לבחור את הצוות של הסניף כמובחר ביותר ואז גם אם הם יצטרכו להתמודד עם חניכים שהם לא בדיוק האריאלנקים המושלמים הם יעמדו בזה ואפילו בכבוד!
אנחנו מסוגלים!כשרוצים אפשר להתגבר עלך כל מכשלה בשמחה ובקלות.

לעשות גיוס לבנים ולבנו ת ביחד ואת הפעולה הראשונה לעשות באותו יום ועה ואח"כ כבר המדריכים והמדריכות יוצתריםקשר עם חניכים בנפרד..

בואו נקח את התורה שלנו מדבורים למעשה!!!
בהצלחה רבה!
יומצוין וחודש טוב!
בצלב"א ול"מ.

מסכימה!נועהאחרונה

אני מסכימה ומאמינה בדרך הנ"ל שכתבה מוריונת!

נראה לי שדיברו יותר מידי בעיניין וצריך עכשיו שניקח את עצמנו בידיים ונתחיל לפעול!!!!

שהיה לכולם רק טוב! בהצלחה רבה! והמון קידוש שם שמיים!!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך