ככלל, לאחרונה אני משתדלת להנביט עדשים ירוקות לפני בישולן או לפחות להשרות.
הבנתי שזה גם יותר בריא וגם עוזר לעיכול.
עכשיו קיבלתי קופסא של עדשים ירוקות מבושלות כבר. חצי של מג'דרה במקור.
לא אהבו את זה אצלי ככה.
ניסיתי להוסיף מים ולהפוך למרק- היה לי לא נעים אח"כ בעיכול, וגם לא אהבנו כ''כ את הטעם.
מה אפשר לעשות עם זה?
אני יודעת שיש שמכינים קציצות עדשים. אולי זה בסיס טוב?
משהו אחר? תמו רעיונותי.
מעבר למעט שנאכל/יאכל כמג'דרה יש לי עוד ואני שונאת להגיע למצב של זריקת אוכל!
תודה!
אבל אפשר גם לשים במקרר
)

