עזרה..!סמרניונית

בס"ד

שלום וברכה לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להעזר בו,[לא הייתי בערוץ בפורומים המון שנים, וכבר ראיתי שהוא התפתח מאוד, ולכן לא יודע אם זה מיועד לכאן].

סטודנט לחינוך, והשארתי לסוף את כל הסמנריוניות ואחת מהם היא בחינוך.

מאז ומעולם פחדתי מזה,ולכן השארתי את זה לסוף..וחבל..ופה אתם נכנסים לתמונה:

עלה לי רעיון לעשות על מוערבות של הורים בבית הספר.[בתור מורה מתחיל נתקלתי בזה באופן מעורר פליאה גם לצדדים הטובים וגם להיפך ולכן זה מעניין אותי.]

עכשיו רציתי לדעת אם מישהו עשה פעם משהו כזה?

יודע איזה חומרים יש בעניין שאני יכול ללמוד מהם?[אני באמת רוצה ללמוד מהם ואז לכתוב על זה!!]

ובעיקר אם יש לזה נגיעה לחינוך המיוחד- זה יהיה עוד יותר טוב!!- ההתמחות שלי בתואר.

ממש אשמח לכל עזרה/כיוון/וכ"ו זה יעזור מאוד!!מאוד!

הי, בהצלחה!!סמיילי צהוב
א. בפורום סטודנטים בטח ידעו לעזור לך יותר.
ב. יש לך גישה למאגרי מידע באינטרנט כמו מפתח חיפה? יכול לעזור מאד.
ג. מהניסיון שלי, ממליצה בחום- קח קובץ הנחיות מהמנחה, אם יש לך, ופשוט תתחיל לכתוב. את כל הקריאה תשלב תוך כדי כתיבת העבודה, ככה תצליח לשלב בין הרריאה והכתיבה ולא תשכח מה שקראת בינתיים..

אגב, אני עוסקת בין השאר בסיוע והנחיה לעבודות אקדמיות. אם צריך עזרה מפורטת יותר, בכיף.. אפשר גם בפרטי.
עשיתי על זה עבודה.me.אחרונה
דבר באישי אשלח לך חומר.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך