סתם לאחר דיבורים, שיחות, שיטוטים בפורום הזה ובפורומים אחרים, הגעתי למסקנה
שאנחנו מפונקות!!!
איפה כתוב שהבעל צריך לרוץ להביא לאשה כל מה שהיא רוצה רק בגלל שהיא בהריון?!
למה אנחנו לא יכולות להתאפק קצת?
למה הבעל צריך לסבול כשאשתו ילדה, ולשהות במקום שלא טוב לו?
בשירשור על הבעל מישהו טען שזו תינוקיות מצידו של הבעל, אולי נחליט שזו תינוקיות של האשה?! שנכון שהיא צריכה, אבל מה אם הסתכלות על האחר?
האשה סובלת וקשה לה אבל בשביל זה הקב"ה מביא לה כוחות, לבעל אין את הכוחות האלו!
אני מסתכלת על הבעל הצדיק שלי ורואה איך הוא סובל אותי בשקט כל תקופת ההריון, איך הוא תומך בי,
עושה דברים שהוא לא רגיל לעשות, מקבל את מצבי הרוח המשתנים שלי, גם כשאני מתפרצת עליו,
במקום להחזיר לי, הוא נותן חיבוק!
היו ימים שלמים, שלא הייתי עושה כלום, והוא שותק ורק שואל איך אפשר להקל עלי. הוא משדר הערכה כלפי ואני אפילו לא יודעת איך לשדר לו כמה שאני מעריכה אותו!!!
ברוך ה' מיד לאחר החתונה נכנסנו להריון, והוא לא קל! ותחשבו על חתן טרי שתוך חודש מאז החתונה מה שהוא עושה כל היום זה לתמוך באשתו!! בעלי בחיים לא היה במטבח לפני החתונה, ומאז ההתחלה, הוא נכנס למטבח ועוזר לי אפילו כשזה לא תפקידו!
עכשיו כשאנחנו מחכים כל רגע ללידה, הוא רק מנסה להקל עלי, ולתמוך בי!
איזה כייף שיש לי בעל צדיק כזה!! תודה ה' על שנתת לי אותו!!!
אני חושבת שאנחנו בתור נשים בהריון + אחרי לידה+ מניקות, כמה שקשה לנו אנחנו צריכות להעריך את הבעלים שלנו
ולדעת שכמה שקשה לנו, היה יכול להיות יותר קשה אילולי התמיכה השקטה שלהם והנתינה האין סופית שלהם!!
פשוט הפריע לי הדיבור על הבעל כמה הוא צריך לותר, אולי הגיע הזמן שבין כל הקשיים שלנו נכניס גם אותו לרשימת ההספקים בין ההנקה והמנוחה שלנו גם לתת לו יחס, ואהבה!!!!