אז ככה.
להתייבש בטרמפים... לדבר בלימוד עם מישהו.
הוצאתי טופס ירוק וואוו!
כן כן. הנה זה מגיע הבחור על גלגלים.
ו.. ערבית!
ו.. חפץ חשוד
הולך לדף הניקים וואוו!
ערבית ליד. באמצע עמידה- מחליטים להרחיב את גבולות החץ החשוד ואומרים לזוז- אממה? כולנו בערבית.
בשלב מסויים (בפיגור רציני) קלטתי שאומרים לי לזוז. אז שתקתי וזזתי. סימנתי למתפללים האחרים (שחסמו אותי) לעבור איתי למקום אחר בשתיקה. בסוף אחד הלך איתי. אני המשכתי עמידה במקום אחר (השתדלתי לקצר שלא יפסיקו בי עוברי דרכים) (אחד דידה שם עם רגליים צמודות כי חייל וחיילת דחפו אותו, הם די התעצבנו עליו). בסוף היה שם מניין- אחרי שסיימתי ונתתי הסבר הלכתי למה שהיה ראוי לעשות. לא נורא.
הולך לדברי שיר- אין שם מנורת הזהב.
בחזור שם משקפיים ורואה את החתיכות מהחפץ החשוד. זה טאבלט.
עכשיו תנסו לדמיין שכתבתי סיפור פרוזאי על בחורה ששמה רבע מחייה זכרונות. ססמאות. כשלונות. הצלחות- בקבצי שמע וטקסט. והעבודה שלה במחשב. והיא שכחה את התיק היא עכשיו בדוידקה ונזכרה רגע מאוחר מדי.
בדיוק. פוצצו הכל. עצוב. היום תולים הרבה דברים בחתיכת המתכת הזו.
ממשיך- בחורה שעוכבה בגלל החיילת המעוצבנת כנראה הנ"ל לא סגורה על הזכויות שלה ועל החובות כהזדהות בפני משטרה צבאית. קיצור היא מסתבכת שם. רחמנות אבל לא יכלתי להתערב ואם כן אז גם אותי היו מעכבים- לא יכלתי כ"כ. ואולי טעיתי כשעזבתי. לפחות לנסות לעזור.
יוצא. לחיזמא. בטעות יורד בפסגת זאב מרכז. לא נורא. הולך מגיע לחיזמא- 2 דקות טרמפ לתפוח עוד כמה דקות למה שמה. שמה מתעכב. קצת. ואז למה שממה. מתעכב שם הרבה זמן. מאחר לפגישה שאני אמור להספיק. לא מאחר הרבה לא נורא.
היתה שיחה חשובה.
ו.......................
הולך לסניף!
בנים בנות צווחו לפני כן עד השמים עכשיו נשארו רק המדריכים- לא אכפת מכולם אומר לקומונרית כמה מילים ומדי פעם מחליף משפטים עם המדריכים הזכרים. אה. ולוקח להם מהדובונים והפיצה. אחלה.
מצייר את הקיר של המדרשוקו (שזה מה שאני עושה בסניף. זה כזה בית מדרש סניפי אבל לא בדיוק ואולי גם קצת יותר מזה. אני וחבר.) (יצא נחמד פרגנו לי אפי') כמובן שלא צבעתי-
והנה אני פה.
מחר אסע לישיבה. יש מניין ב7:30 אחרון. אחלה.
הולך לישון תיכף.
אח שלי שליח השבת במקום לא רחוק מהישיבה.
נראה לי אקפוץ אליו.
לילה טוב שיהיה לכם.
אולי לא אספיק לכתוב פה הפעם.
ליל משמר שמח לכל הביינישים! וגם לילה לבן כשר לכל אלו שלא. 
- לקראת נישואין וזוגיות