אז ככה..
ככל הידוע לי- זה לעומת זה עשה האלוקים:יש כוחות שהם מעל הטבע מצד הקדושה והם בד"כ נחלת מקובלים, צדיקים וכו'
ויש מנגד גם כוחות טומאה.
שאלתי: האם יש כוחות ' ניטראליים' שהם לא כאלה ולא כאלה?
(הרקע לשאלה: אני ב"ה זכיתי להתחזק ובעקבותי הצטרפו עוד בני משפחה, חלק מהמשפחה היו הולכים לכל מיני טיפוסים בעלי שם כעושי ניסים..ואמרתי להם שזה אסור וכו' והם שרלטנים וכו' חלק הפסיקו וחלק ממשיכים.ק
קרה מקרה מצער שאחד האחים חלה במחלה חשוכת מרפא (שלא מתים ממנה, בכיוון נפשי יותר..) בצירוף התמכרות קשה לסמים- מאז התחברתי מחדש לעולם התפילה, הלכתי לצדיקים מקובלים מפורסמים וידועים (וברור שגם השתדלות גשמית של טיפולים, גמילה וכו') - שורה תחתונה כמעט כלום לא עזר בסופו של דבר, אולי ללא אותן השתדלויות ורחמי שמים המצב היה הרבה יותר קשה ומדורדר--
אחותי הלכה למישהו שידוע כבעל כוחות - ממה שידוע עליו הוא מנסה לעזור לפתור מצוקות ולא משתף פעולה עם ניסיונות להזיק לאחרים (עין הרע וכל מיני, לא יודעת לא מבינה בזה..)-
היא שאלה אותו לגבי כל מיני אנשים במשפחה והוא אמר לה דברים מדוייקים להפליא כולל הוראות איך לעזור לפלוני ואיך לאלמוני
כשהיא הגיעה אלי (כל זה ללא רשותי - ותמיד הזהרתי אותה ואחרים שאם הם הולכים לטיפוסים כאלה שלא יעזו להזכיר אפילו את השם שלי)- הוא אמר לה'זאת דתיה, אני לא מתעסק איתה'-
בסוף: אחרי שמילאה את ההוראות שהוא נתן לה קרו דברים הזויים- כל מה שהוא אמר התקיים(הוא אמר לה מה יהיה בדיוק, שהוא יראה תופעות לא טבעיות וכו' והכל התקיים!), אחי השתקם בצורה מדהימה ממש (ב"ה שימשיך ככה) ועוד מישהי שיהיה קשה איתה בעניין אחר- אותו דבר.)-
אין שמחה ממני על השיפורים הניסיים,
אבל מרגישה שיש כאן חילול ה' איום ונורא!
מה זה הדבר הזה??)
- ראיתי ממש מזמן (כמה שנים) את האיש הזה, הוא לא נראה דוס או משהו...
תודה!
אני לא פוסל..