מה הקטע כאן בפורום של המסר אישי??????
אפשר לעשות בזה שימוש לטובה, אבל כמו שאתה עושה, זה ממש היה מגעיל!!
בנות! אם אבישי 999 פונה אליכן למסרישי, אל תגיבו, כי הוא רוצה להפיל אתכן בפח, ולהוכיח שזה כמו צ'אט.
לסיכום העניין:
אבישי999 הוא מטריד מקצועי (עפ"י הגדרתו של admin).
נא לא להתייחס להודעות ממנו, ולקחת את השירשור הזה בערבון מוגבל.
עכשיו אני מבינה איזו עבודה קשה זה להיות מנהל פורום...
המון הצלחה בהמשך!
אהבתי!
לאבישי: אני לא יודעת מי את/ה אבל מה שבטוח זה שאין לך חיים!
זה מה שנובע משיעימום! ואולי במקום להטיף לנו על זה שהכל פה פרוץ (מה שממש לא נכון!)עי" התחזות, תחפשי משהו אחר ורציני יותר (את/ה נשמע/ת כמו מישהו עמוק שממש חשובה לו רצינות ושלא יהיו דיבורים מיותרים בין בנים לבנות לא?! את ממש מוכיחה את העומק שבך! <צ>)
קצת קשה לי להאמין לכל הדיבורים האלה..
בצלב"א.
זה לא סיבה לדבר עליו ככה... תרגעו מעצמכם....
לי זה עדיין תמוה כל העניין הזה..
בצלב"א.
ברצינות. לענ"ד יש לו הפרעה.
ד.א. - אבישי999, אם איכפת לך קצת מתורה וכל זה (פשוט ציטטת מפרקי אבות), אז מה שעשית אסור ע"פ ההלכה.
זה מה שנקרא לפני עוור לא תתן מכשול.
להתחזות כבן ולהתחיל עם בת, זו עוד אחת מהבעיות הרבות שיש באינטרנט, תתביש/י לך!
ואם עדיין משעמם לך - אז לא בפורום הזה!!
רפואה שלימה!!
צחקןאבל אני בטוחה שהוא מעיין פה, אולי בניק אחר..
אז אבישי יקר- אם אתה לא מגיב, אולי אתה מודה שנקטלת? בסוף הוצאתי אותך בתור הדפוק...
אבישי 999 ניסה 'להתחיל' איתי במסרישי, ואז פתאום הוא התעצבן עלי וטען שאני מחטיאה בנים בזה שאני מתכתבת איתם...
מה שהוא בעצם עשה היה ניסוי. הוא רצה לאשש את הטענה שלו שהתיבת מסרים פה היא כמו צ'אט ואנשים פה מנצלים אותה כדי 'להתחיל'.
בסוף הוא טען שהוא בכלל בת...
תעשי עם המידע הזה מה שאת רוצה, אבל שתדעי לך שהוא חתיכת רמאי. הסתבר שאני לא היחידה שהוא עשה לה את זה.. את יכולה לקבל גם מידע מיוכי.
וס'תכל פה בתגובות.. הם מוציאות אותך בתור הדפוק....
תאכל אותה ותלמד ת'לקח.
אגב- אתה מחקת פה את ההתכתבות שלנו? שאלתי את כל המנהלים האפשריים, והם אומרים שזה לא הם...
אבל הנה זה בא שוב.....
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות