תהליך מחשבתי מספר שתייםריעות.

אז אני עוצרת את ארגון המטבח כי פתאום חשבתי על משהו, ואני חייבת לכתוב אותו מסודר איפשהו. ואין מקום טוב יותר מנסיופ

אזריעות.

בתור ילדה, האני שלי התחלק לשלושה חלקים: מה שאני רוצה, מה שאני יכולה, ומי שאני באמת. רציתי להיות מפורסמת. האמנתי (ועדיין) שאני יכולה לעשות הכול כמעט. מי אני באמת? לא הייתי מחוברת לחלק הזה, אבל אני יודעת שאני תמיד, ללא יוצא מן הכלל, מופנמת וביישנית.

(איך קוראים לה?)פוסעת

חנה, או בכינוי שהמצאתי- נונצ'קהריעות.

היי זה יפה! מזל טובפוסעת

מה קרה אחר כך?ריעות.

אחר כך גדלתי. רציתי להיות מפורסמת בכל העולם. רציתי להיות טיילור סוויפט, לפחות. רציתי למשול בארצות הברית ודרכם על העולם כולו. 

אבל זו לא מי שאני. כלומר, אני יכולה לעשות את זה. אני רוצה לעשות את זה. האם זה אומר שאני צריכה לעשות את זה? לא.

כי זה לאו דווקא עושה לי טוב.

מה זה אומר?ריעות.

זה אומר שאני צריכה לעצור ולחשוב מחדש. מה אני רוצה מהחיים האלו? האם באמת אני רוצה להיות טיילור סוויפט?

האם אני רוצה לחשוף את כל מי שאני בפני העולם כולו?

נכון, אני אוהבת לדבר על עצמי. האם אני מוכנה שזה יתפזר? שזה לא יהיה שייך לי יותר?

אני לא חושבת ככה.

אני חושבת שאני רוצה את תשומת הלב והאהבה, לא את הפרסום.

אז מה עושים הלאה?ריעות.

חושבים. מה אני כן רוצה להיות? אני מסתפקת בלגדל ילדים? אני רוצה בכל זאת לכבוש את העולם, למרות המחיר? 

ומחליטים, ומבצעים את זה עד הסוף. כי זו מי שאני, מה שאני רוצה ומה שאני יכולה.

אם כך, בואו נחשוב.ריעות.

אני כבר יודעת שלהיות מפורסמת לא יעשה לי טוב. אני לא אמשול בגוף שלי, בחיים שלי, במחשבות שלי, אפילו.

אני רוצה לגדל ילדים. כמה שיותר ילדים, יותר טוב. אני אוהבת ילדים. אני רוצה להתחתן. אני רוצה להקים בית יהודי אמיתי טוב.

כי בזה אני מאמינה.

אני? הפמיניסטית הגדולה?

כן. כי פמיניזם לא אומר לצאת לכבוש את העולם. פמיניזם אומר להגשים את עצמי ללא מגבלות שנקבעו על ידי בני אדם.

אבל שימו לבריעות.

זה לא אומר לוותר על הכול. זה לא אומר להפסיק לכתוב או לשיר או לרקוד או לעצב בגדים או ללמד אנגלית.

אפשר לעשות את כל זה כשמגדלים ילדים. לכתוב לעיתון או למגרה או להוצאות ספרים? קל. כתיבה זה הדבר האהוב עליי בכל העולם, זה עושה לי טוב, זה משחרר. זה בא לי טבעי. 

אני יכולה לשיר בבית, למשפחה שלי שאוהבת אותי וחושבת שאני שרה הכי יפה בעולם.

ולרקוד לעצמי, כי ככה אני אוהבת. לרקוד לבד.

ולעצב בגדים לעצמי, כי אני יכולה. אני יכולה ללכת איך שבא לי, עם איזה סגנון שאני רוצה, כי לא משנה מה יאמרו לי, אני אוהבת את עצמי.

וללמד אנגלית את הילדים שלי, או את החברים שלהם, או את השכנים.

מבינים? זה לא לוותר על חלום. זה לוותר על מה שהעולם אומר לי, זה להגיע אל עצמי.

וואו.שעות של אמת.אחרונה

זה יפה ממש.

ואני אוהבת את איך שאת כותבת

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך