סליחה מראש על האורך..

אשמח לעזרתכם עם כמה שאלות:
1. מה אני עושה כדי למצוא את הזיווג שלי?
חברות שלי לא מכירות בחורים בסגנון שלי ומשפחה פחות כך שאין לי הצעות.. אני צריכה לדבר עם שדכנית של ישיבות?
ואם כן,איך אדע איזה ישיבות מתאימות לי ולאן לפנות?
התחלתי לפני חודש מדרשת שילוב יחד עם שירות האם כדי לי לפנות לרבנית של המדרשה ולשתף אותה בזה ? אני קצת חוששת להגיד לה שאני רוצה לצאת, כי היא עדיין לא ממש מכירה אותי.. או שכדאי שדכנית שאני לא מכירה?
2.ושאלה נוספת,איך להתגבר על הפחד הזה של לצאת בפעם הראשונה בחיים? אני מפחדת ונלחצת מיזה.לדבר עם בחור, להפגש, זה משהו שבהתחלה לגיטימי שאני אכנס קצת ללחץ.. מצד אחד אני כל כך רוצה להתחתן ולמצוא את הזיווג שלי אני מרגישה שבניתי את עצמי כל כך הרבה בתיכון וגם לפני ואני רוצה את זה ממש ושזה יבוא בע"ה גם אם זוגיות זו עבודה ענקית והשקעה..אני מוכנה לזה ורוצה לתת מעצמי בשביל להקים משפחה שכל אחד/ת זקוקים לזה,מייחלים לזה ומצד שני זה מפחיד אותי השלב הראשון.שזה להכנס לעולם הזה בלי לדעת כלום..
3.לפעמים יש לי חוסר אמונה בעצמי גם,שאולי לא מגיע לי אולי אני לא מספיק טובה אולי בכלל לא מגיע לי מישהו צדיק.כל מיני נקודות כאלה שמורידות לי את הביטחון העצמי לפעמים אני רואה בנות שאני אומרת לעצמי: "היא זכתה אבל לי זה לא מגיע" איך אני משפרת את החוסר ביטחון הזה?
לא גאווה חלילה,אבל אני כן משתדלת כל כך להגיד נקודות טובות על אחרים כל הזמן,שלהן כן מגיע.אבל שזה מגיע אליי הנושא הזה של הזיווג אז אני אומרת שלי לא בטוח זה מגיע או להם מגיע יותר מימני.מאיפה בא החוסר בטחון הזה? שמכניס אותי לעצבות..איך להאמין בעצמי יותר? איך להתחזק באמונה שכן אני אזכה בלי להשוות את עצמי לאף אחת? להאמין בעצמי יותר ולשמוח?
אשמח גם לדעת על פגישה ראשונה,איך להתנהג,מה לעשות מה כדאי,המלצות איך להרגיש יותר בטחון בפגישות וכן קצת להתגבר על החשש ..
בע"ה שתזכו ונזכה למצוא את הזיווג בקרוב שיעבור בקלות,בשמחה ואמונה בע"ה
תודה רבה