משחק- סיפור בהמשכים. מי שזורם שייכנס.ותן טל
אני מתחיל משפט או שניים של סיפור,והבא אחריי ממשיך גם הוא משפט או מקסימום שניים,וכן הלאה... יכול לצאת מאוד משעשע ויצירתי.
מה אומרים?

אני אתחיל את הסיפור למען הסדר הטוב בהודעה הבאה שתשורשר להודעה הפותחת - משם כל ממשיך ימשיך בתגובה למי שהגיב מעליו... שיישמר הרצף. נא למספר בכותרת את הודעתכם לפי הרצף מההודעה שלפניה, כך יהיה ברור מה הסדר...
מוכנים? קדימה עוד רגע תעלה ההתחלה...
1.ותן טל
ליאת יצאה את פתח ביתה ונשאה מבטה לשמיים - יום חורף סוער וקודר בישר על בואו. כשהשפילה מבטה ארצה, ראתה אותו מוטל מספר מטרים ממפתן הדלת...
2.מתן תורה
היא הייתה בטוחה שהוא מת בהתחלה, אבל משהו בלב שלה אמר לה לנסות בכל זאת, היא רכנה קמעה ומחאה כף כדי להיות בטוחה....
3.משיח בן דוד

בטוחה שהוא מת , כי מי ירצה להשאיר אדם מת מוטל על הרחוב שאולי ינקום את מותו דווקא בה? היא החליטה לעשות פרסה ולחזור לביתה ..חזרה לביתה והינה דפיקות בדלת ...

4.אורה2x
מחשש כי הנה המוטל בדלת הגיע לנקום, היא רצה לחלון חדרה וקפצה הישר לתוך
5.משיח בן דוד

פח הזבל ! , לפתע שמעה קול שקורא לה "ליאתי.." והדלת נפתחה בעדינות , מהר מאוד הבינה שזה לא המת המהלך אלא השכנה מלמטה שרק נגמר לה החלב .."את בבית?" אמרה השכנה בקול עדין .. ליאת לא ידעה איפה לקבור את עצמה מרוב בושה ..העדיפה לשתוק אבל חתול שהיה בסביבה הקים רעש מהומה, השכנה באה לחלון והינה ליאת בפח הזבל .."ליאתי מה את עושה כאן...?" שאלה...

6.!!מירב!!
"יצאתי החוצה לנשום קצת אוויר
ולפתע שמעתי ייללת חתול,
בדקתי מהיכן זה מגיע
וזה הוביל אותי היישר לפח הזבל!
התקופפתי מעט בכדי להוציא את המסכן
והופ התגלגלתי לצרה הגדולה הז...פצ'י!!"

ליאתי לא סיפרה את האמת לשכנתה מכיוון ש...
7..איצטרובל
מכיוון שליאת היא בכלל חתולה באמת.
בכל מאודה רצתה ליאת מיצי (הרי זה שמה האמיתי) להתחיל לדבר בשפת החתולים..
אבל לא יכלה לעשות זאת כיוון שאז יחשף הסוד הגדול של עולם החתולים.
במקום זאת מיצי פשוט..
8.טוב ויחיל ודומם
יצאה מפח הזבל. ניערה מעליה את קליפות הבננה המרקיבות וחזרה לביתה.
היא הדליקה את הרדיו והופתעה לשמוע ש..
9.משיח בן דוד

שהנשיא דולנד דאק השלישי הכריז שליאת לא יכולה לחזור לביתה יותר כי היא לא במעצר בית וגם כי זה קרה בסיפור פעם אחת יותר מידי הנשיא גם הביע את מורת רוחו מהריסת הסיפור שהתחיל בקפיצה נועזת לתוך פח הזבל והמשיך בזה שליאת הפכה לחתול , זה מאוד לא מצא חן בעיני הנשיא שהורה לחטוף את ליאת מביתה ישר למשרד שלו ..כשליאת הגיעה למשרד חיכתה לה הפתעה כשליד הנשיא היא ראתה את ה....

10עלה קטן
את האיש המת עומד מולה ומישיר מבט חד. היא נסוגה לאחור בבהלה ואז הוא התקרב אליה ואמר את המשפט המפחיד הבא...
11.משיח בן דוד

אני יודע מה עשית בפח הזבל האחרון ! ...ליאת עמדה לבכות , הנשיא קם ממקומו התקרב למת החי וירה בו מטווח אפס , ליאת התפרצה בבכי קורע לב ואמרה לנשיא "למה למה עשית את זה??" הנשיא חייך מעט ואמר ...תרגעי ליאת זה לא בנאדם אמיתי ...לפתע נכנס עוזרו של הנשיא ואמר לו "הנשיא ..המת החי המקורי אצלנו " הירגו אותו אמר הנשיא נחרצות ואמר לליאת שאף אחד לעולם לא יגלה שהיא היתה בפח הזבל ...לפתע נכנסה אישתו של הנשיא......

12.כוחות שמימיים
והחלה לדבר על הא ועל דא,כאילו לא הייתה ליאת, חתולה, וכל הבלגן שמסביב.
מה שעניין אותה באמת, היה לצאת לסיבוב קניות, ובעיקר, כן, בעיקר קצת קפה טוב.
מזמןןןןן היא לא שתתה קפה שחור. בוץ, כן, הבוץ הפשוט הזה שמוכרים לפועלים פשוטי היום, אלו שיושבים על יד שולחנות האלומיניום הפשוטים באמצע המדרכה.
היא השתוקקה לחוות קצת מאוויר העולם, לראות קצת אנשים פשוטים, משהו שיזכיר לה את הימים ההם...
13.מתן תורה
אז היא נתנה מרפק קטן עם הרבה משמעות לבעלה דולנד, והוא בתור נשיא מכובד לא רצה כ''כ לחזור לכל הנוסטלגיה הזאת של אישתו,
אז הוא התעלם ממנה והמשיך את השיחה עם ליאת: הוא אמר לה שכל מטרה עד עכשיו הייתה כדי לבשר לה בשורה, בשורה עם הרבה כובד ראש להמשך חייה- הוא בישר לה שהיא קוסמת. ולא סתם קוסמת. אלא היחידה שהביסה את לורדית וולדמורטית הנודעת לשימצה, אז...
14.כוחות שמימיים
היא חשבה קצת, והחליטה להפסיק לחשוב,
כלומר, לעשות משהו עם המחשבות הללו.
היא שלחה קסמים לכל מקום, בהינף מחשבה ניקתה את המטבח, את הכיור, השיש, קיפלה כביסה, שטפה רצפה, ובעצם כבר לא הייתה סיבה להעסיק עוזרת.
היא רק חשבה מה היא רוצה שיהיה, ומיד -
15.איצטרובל
הופיע הקוסם מארץ עוץ ששאל:
"מה בקשתך עד חצי המלכות וינתן לך?"
16פיט פט וטו.

שאלתי ובקשתי, אם נא מצאתי חן ושכל בעיני אלוקים ואדם, ואם על המלך טוב, אני ינקה את הבית והגמד הקטן יעשה לי את המטלות של הקורס אלא שבאותו רגע......

17.משיח בן דודאחרונה

הופיע משיח . משיח בן דוד . שממש לא אהב שהסיפור הדרדר למחוזות הזויים עוד יותר על גמדים שיודעים לנגן בכינור ובמקרה אחד מהם. הוא אלוף הכנרים הגמדיים , אז הוא ציווה על הקוסם מארץ עוץ להסתלק לא לפני שביקש ממנו את אליסיה לאישה שכידוע היתה ראויה לו מששת ימי בראשית, אלא שבאה עליו בהתנשאות אז ירד לו ממנה ..אחרי הציווי הזה אלוקים נתן אות ומופת והינה אש גדולה מהשמיים ירדה על ליאת ואז שמעה קול שאמר לה..

הקפצה ותן טל
מה דעתכם על השיר שהכנתי? (איאיי)כולנו הביתה
מקסים! מאוד זורם, קליט, המוסיקה קצבית. יישר כויח!נחלת

תודה רבהכולנו הביתה

שיר גנריshaulreznik

שיש מאות כמוהו. אין בכוונתי לפגוע, חלילה, אך כדי להפיק את המיטב מה-AI, נדרשת השכלה מוזיקלית. כשמבינים אילו מעברים ומקבצים נשמעים סתמיים, יודעים מה בדיוק לבקש מהבינה המלאכותית כדי שזו תפיק לחן מקורי.

זה לא לחן מקורי, זה קאבר ללחן מפורסםכולנו הביתה

ואשמח שתראה לי איפה יש מאות כמוהו (תורניים), לא מצאתי שירי AI ברמה הזאת.

זה A! ? זו לא להקה וסולן? או שרק המוסיקה AI?נחלת

איכשלאיהיה - מאוד יפה. אהבתי.

כל הביצוע השירה AI. שמח שאהבתכולנו הביתה

והנה גירסא אחרת עם רק גיטרות משוגעות, מה עדיף?כולנו הביתה
לי יש משהו שמאוד אהבתי. שמעתי את זה שוב ושוב ושובנחלתאחרונה

בלי סוף...עד שאחת התגובות הודיעה חגיגית שזה AI.....כל כך התאכזבתי......

בורחת עוד מעט לארץ קצת נחשלת, בלי אינטרנט, בלי AI......תענוג!

פוליןנחלת

האם מישהו מכיר אנשים דתיים שהיו רוצים לצאת למסע

לפולין - אתרים יהודיים שמלפני השואה, חמישה ימים?

חברים שלנו היו רוצים אך לא מצאו סוכנות נסיעות שעורכת

כזה עכשיו.

הם סיפרו שאחת מהסוכנויות הציעה לגבש קבוצה

של לפחות עשרה איש. דתיים המעוניינים בהכשר

מהודר, וצניעות.

נשמח לשמוע אם לאי מי יש רעיון עבורם.

הם רוצים לנסוע עכשיו. לא מאוחר יותר.

יישר כוח!

.

רק אתרים יהודיים מלפני השואה?פשוט אני..

כלומר בלי גטאות ומחנות השמדה?

חושבת שאפשר אבל לא רק הם יהיו בדיכאון תודה רבה!נחלת

רק אחד טוב שם פשוט?נחלתאחרונה

כשאני צריכה לנקות את הפריג'ידר, אוף??

אז השם אומר לי: קחי בתי והיי שמחה!

זוכר את הויכוח על האסטרונומיה?נחלת

שאלתי אז חברה שעסקה בכך באופן יסודי ורציני פעם, היא אמרה שאין

ספרים כאלה.

פתחתי עכשיו מחשב וקפץ לי שיעור של הרב אהרן לוי שכותרתו:

איך בונים אמונה.

נפתח לי דווקא השיעור השלישי. התחלתי להאזין ואז הוא אמר

משהו על מזל. הוא הזכיר ספר של הרמב"ם (גזירת כוכבים)

ואת הרמח"ל (דעת תבונות).

חושבת שזה נוגע קצת. ממליצה.

שים לב, אם אתה שומע את השיעורים שלו, גם לתגובות.

לפעמים הן מעניינות. ואפשר לשאול אותו בתגובות והוא

תמיד עונה (אין לי מושג מאין הוא לוקח את הזמן לזה...)

הוא עונה בקצרה. כך שאם תתכוון לשאול, כדאי לנסח

את השאלה כך שהתשובה תתאים למה ששאלת.

בהחלט אפשר לבקש ממנו הפנייה למה שמעניין

אותך בנושא.

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶם

אופייני לג'ן זישבורת,לב

והלוואי שיתעוררו מחשבות

תלוי מה הגיל שלוחושבת בקופסא

אם הוא סיים את התיכונית לפני 7-8 שנים ולא כל כלך שמר על קשרים משם, יכול להיות שזו התדלדלות טבעית של חברויות מהתיכון.

היינו פעם בחתונה של חבר של בעלי, ובעלי הרגיש צורך מיוחד שנבוא למרות שזה היה באיזה כרם נידח על איזו גבעה, כי הבחור הזה לא מאוד חברותי במיוחד וצריך לשמח. בסוף היו חוץ ממנו עוד 2 חברים, ושלושתם היו היחידים שרקדו לחתן. לכלה היו בערך 4-5 חברות. אחרי החופה בשעה 9 וחצי בערך הם עוד לא יצאו מהחדר ייחוד, ובעלי ממש התלבט כי הוא הרגיש שהוא חייב לשמח בריקודים, אבל הטרמפ שלנו (הרב שקידש בחופה) רצה לצאת, וידענו שיש לנו נסיעה של שעתיים וחצי לפחות, ושום טרמפ אחר כי אנחנו לא מכירים אף אחד שם, ומתוך אולי 50 האנשים שהיו שם חצי כבר יצאו. בסוף נסענו עם הרב.

זה כנראה אחד האירועים הכי מוזרים שהייתי בהם, ובאמת הרגיש מאוד לא נעים שלא היו חברים.

יישר כוח לכם!!נחלת

זה לא המקרה...התלמיד העייף

סיימנו תיכון לפני 3 שנים

ואני יודע שהוא שמר על קשר עם כמה מהקרובים אליו ואפילו הציע להם שידוכים

הוא לא הזמין או שהחברים לא הגיעו?חושבת בקופסא

הזמיןהתלמיד העייף

אני הייתי אחראי על ההרשמה פרסמתי בקבוצה של הכיתה שלחתי לקרובים שלו תזכורות ונאדה אפחד לא בא או אפילו נרשם

מאוד יפה מצידך. תבורךנחלת

באסהארץ השוקולדאחרונה

תלוי במרחק מהמקום ועם מי הוא שמר על קשרארץ השוקולד

יכול להיות שכעת אין לו קשר עם אף אחד מהישיבה התיכונית ולכן מיותר מבחינתו להזמין משם

אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

אממ… בנותבנות רבות עלי

מה הקטע שלכם עם זקנים של גברים?

שלכן*בנות רבות עליאחרונה

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

אבל היצר הרע פעיל בכל הגילים....הסקרנות.....תודה!נחלת

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אולי יעניין אותך