אישתי פוגעת בילדיםנבוך

אנחנו נשואים למעלה מעשר שנים עם כמה ילדים ברוך ה'.

יש דבר אחד שמעיב קשות על החיים בבית:

אישתי מרבה לצעוק על הילדים (שלא לומר לצרוח), מבקרת אותם כמעט ללא הפסקה, יורדת עליהם, מזלזלת בהם, לעיתים רחוקות מאוד מאוד פוגעת בהם גם פיסית.

ניסינו הכל: ייעוץ זוגי, שיעורים סדנאות.

ניסיתי להתעלם, ניסיתי להעצים אותה על ידי חיזוקים, ניסיתי לדבר איתה ולהסביר לה כמה זה קשה.

יש תקופה יותר רגועה, ואז בלי סיבה נראית לעין זה חוזר. יש ילד אחד שסובל במיוחד.

אני יודע שקצרה היריעה מלהסביר כאן את כל המורכבות, אבל אני תוהה מה הגבול? אני יודע שגירושים יפגעו יותר קשה בילדים, אבל ככה הם מאוד נפגעים. מתי פונים לרווחה? 

האם אשתך מודעת לבעיה?אורי8
אני כותבת בזהירות מכיוון שאיני מכירה את אשתך ואותך מקרוב, אבל אולי יש מקום ליעוץ פסיכולוגי ואולי גם פסיכיאטרי בשבילה , באופן אישי. אולי יעזור לה ללמד לשלט בכעסים, וללמד ליצור עם הילדים קשר בריא.
אם היא מודעת לבעיה יהיה לה קל יותר ללכת לייעוץ אישי ולנסות לשנות. אם אין מודעות לבעיה ואתה מרגיש שהילדים ממש נפגעים , ואתה לא מוצא שום דרך לשכנע אותה לפנות לטיפול, רק אז יש מקום לערב גורם חיצוני כמו רווחה כדי " להכריח" אותה לעשות שינוי וללכת לטיפול.
היא רוצה לטפל?kit
מה עם טיפול אישי שלה?פאז
אולי לקחת את הילד הפגוע לטיפול?
מה אמרו לכם בטיפול הזוגי?
האם היא גם חושבת/מבינה שזה רע? רוצה להפסיק?
ההכרה בבעיה זה שלב ראשון.
אם היא תחליט שכן היא תצטרך ללכת לטיפול אישי.
כמו כן כדאי ללכת להדרכת הורים פרטנית לא סדנא או שיעור כלליים.
באופן כללי אדם צועק כשכואב לו. נסה לבדוק איתה לגבי המצב הרגשי האישי שלה
בתקופות שהיא צועקת ולנתב אותה גם לטפל ולהקל על עצמה בהן.
בהצלחה באמת כואב.

ובינתיים אני מקווה שאתה מהווה כתובת עבור ילדיך ומקור לאור אהבה וקבלה
כמה שאלותl666

האם זה קורה בלי סיבה? נגיד היא קמה ברגל שמאל , כואב לה ראש ואז היא מוציאה הכל על ילדים?

אם ככה אז צריך לעשות משהו, ולהגן על ילדים כמובן כי זה נורא

אפשרות שנייה שלילדים אין גבולות ואין חובות ובסוף היא צורחת מחוסר אונים. במקרה כזה צריך ללמוד להציב גבולות בנועם

עוד נקודה - מה חלוקת תפקידים בבית, האם יש לה עזרה, האם היא עומדת בעומס, האם יש לה אפשרות להתאוורר, האם יש לה אפשרות לנוח, לישון?

עצה, אם היא רואה שהיא כבר לא יכולה אז אתה יכול לקחת ילדים לחדר אחר ולתת לה להירגע.  

לצרוח זה פחות נוראסיה

אבל לזלזל ולרדת עליהם זה נשמע פחות טוב

אתה לא יכול להתערב תוך כדי?

נגיד ילד שופך משהוא והיא צורחת. מפגר, לא מוצלח, יש לך חורים בידים, תמיד אתה מפיל דברים וכו...

אז אתה  יכול להגיד תוך כדי. לדוגמא: יוסי לא נורא כולנו בני אדם קורה שנפל לך הכוס מים ונשפך על הריצפה קח סמרטוט ותנקה...

כאילו תוך כדי להיכנס ולהקטין את צורת דיבור המזלזלת

..לענ'דהעני ממעש
אתה מחפש כביש עוקף.. שלא יפתור..
א. האם יש לילדים חוויות נעימות עם אמא?
ב. רווחה אין עניין- למה להכניס גם אותם, מה יעזרו?? תפקידם לא 'איום לחץ'..
ג. כנל גירושין- מה שייך?? אכן יפגע גם בילדים, גם בך וגם באשתך.
ד. ויסות חיצוני, ייעוץ?? בהצלחה
תתייעץ גם עם רב, בנוסף למטפל שעוסק בנושא הזהעף על עצמו

נשמע שהיא במצוקה..אנונימית פלוס

אני לא מבין גדול בפסיכולוגיה אבלמזמן

1. הייתי בודק אם זה קשור לילדות שלה. האם ההורים שלה הביאו לה יחס דומה. זה מאוד חשוב להבין מאיפה השורש של ההתנהגות שלה מתחיל.

2. הייתי בודק אם בחיים שלה באופן כללי היא בעומס מטורף מרמת חוסר שעות שינה עד העבודה וכו

3. הייתי מציע לכם לבדוק אם היא בדיכאון..

4. לא לוותר ללכת שוב ליעוץ ומה שצריך..

5ץ כתבת שגרושים יזיקו לילדים ולכן לא.. מציע לך לקבל עוד כוון חשיבה. אתה אוהב אותה? רוצה לחיות לידה?

מאמין בה? זוכר שאתה והיא מתחת לחופה נגעתם בנצח? אם עדין התשובות שלך הם כן לא הייתי מוותר

וממשיך לחשוב רק איך לשפר את הדברים..

בהצלחה רבה לילה טוב

טעות נפוצהיועץ חינוכי

הרבה הורים חושבים שכך טוב לילדים, וזה החינוך הטוב, לעיתים כך ראו בבית וכדומה, הייתי ממליץ להפגש עם יועץ חינוכי טוב שיסביר לה את הנזק שהיא גורמת לילדים.

0542538969

יש פה נורה אדומה - למה בכלל אתה שוקל גירושין?DvorW

מדבריך, הבעיה רק מול הילדים (ומילדים לא מתגרשים, כידוע).

ועוד נורה אדומה - שעל הנישואים שלכם לא כתבת מילה.

אתם נשואים עם כמה ילדים. אבל איך הנישואים שלכם?

וכמה אתה אוהב אותה?

וכמה היא אותך?

ובכלל איך לכם ביחד?

מרגיש לי משהו מפוספס פה, בלי קשר לילדים.

הילדים כידוע הם כמו מראה שמשקפת לנו חלקים לא נעימים, והרבה פעמים פורקים עליהם תסכולים מזירות אחרות של החיים.

קשה מאד.ד.

הביקורת המתמדת, "לרדת עליהם", זלזול - זה ממש לא טוב.

גם צעקות תדירות זה לא טוב. אם כי לפעמים ילדים "מתרגלים" שכך האמא מדברת..

ה"לעיתים רחוקות מאד פיסית", אם הכוונה למכה, זה כנראה הכי פחות חמור במכלול...

האם היא מודעת לבעיה? היא מודעת לכך שילד שמבקרים אותו, זה עלול לגרום אח"כ לבעיות, שאפילו היא עצמה תצטער לראות אותן?  היא מודעת כמה מסכן הילד הספציפי?

אם אינה מודעת - אז צריך לנהל איתה שיחה, שתבהיר בנחת, איך הילד מצידו מרגיש. מה זה עושה. וכו'.

אבל, אם היא כן מודעת - כמו שלכאורה נראה מדבריך שהייתם בסדנאות וכו' - אז אולי זה מראה על מצוקה פנימית שלה? אולי על מצ"ר מאד קשה, ר"ל, שאינה משתלטת על ההוצאת תסכולה כך, מרוב שמַר לה בפנים.

צריך לשאול אותה. מודעת לעצם הענין? אם כן, יש לך הסבר למה זה פתאום מתפרץ? זה קורה כשיש מצ"ר קשה? תשאל אותה.

אם יתברר שזה אכן בגלל איזה דכדוך או כד' שלה, אז זה כבר מישור אחר. פסיכולוגי/פסיכיאטרי-תרופתי. במקביל להבנה של של "רציונאל", למה זה ממש לא טוב.

כמובן, הכל אחרי שמוודאים אם בכלל יש מודעות. אם אינה חושב משום מה שזו הדרך. שאז צריך הסבר מאד בהירה למה זה שלול לחלוטין.

בהצלחה.

קשה..אנונימית לרגע1
מעבר למה שנכתב פה, כמה עיצות פרקטיות:
- להוציא את הילדים כמה שיותר. לא להשאר בבית, זה ממתן את שני הצדדים. גם אם גשום יוצאים עם מטריות ומגפיים - חוויה ..
- להזמין חברים אליכם. זה מעסיק את הילדים, ובמידה מסוימת מפחית עול מהאמא.
- איפה אתה בכל זה? לא ראיתי התייחסות לכך. חשוב לשדר לה הערכה וחום ולסייע כמה שאפשר.
עוד משהו שלא כתבובתאל1

זה תמיד היה ככה?

כי לפעמים שיבושים הורמונליים גורמים לקיצוניות של רגשות. אם היא על גלולות- שתפסיק אותן מיד ותמצאו פיתרון אחר. 

זה דבר ראשון! להוציא כל מה שיכול לקלקל מהבחינה הזאת.

דבר שני- נשמע שיש לה קושי רגשי. ובאמת לא פירטת. אם היא לבד עם הילדים כל אחהצ והם משגעים את השכל..אז די ברור.. אבל עדיין צריך למצוא לזה פיתרון, ללמוד תגובות הולמות, לדעת להתעלם מדברים וכו'

אני חושבת שהנחיה פרטית אישית בשבילה תעזור לה מאד. או להיות נחושים ולהעזר בספרים ולעשות זאת לבד... 

אבל בהחלט יש לה פה קושי, שאתה יכול לעזור לה בו מאד. תדברו, תציפו את הקשיים (לאו דווקא מול הילדים ואל תתחיל את השיחה איתה ב-את כל הזמן מבקרת וצועקת על הילדים כי זה יחסום אותה...בדיוק מה שלא צריך. פשוט תשאל מה שלומה ושאתה מרגיש שמשהו מציק לה..)

בהצלחה!

תעצים את הילדים בהזדמנויות אחרות. תהיה יותר בבית.

בהצלחה שוב

מוסיף לדברי בת אל משהו חשוב..מזמן
מה עם המקום של האישיות שלה..
חפשו ביחד מנוע משותף למקום של שינוי
חשיבה שלה בנוסף האם זה ככה בכל תחומי החיים שלה..? או רק מול הילדים..???
כותבת בזהירות. .דבורית
לא מכירה אותכם ולא את הפרטים
באופן כללי מאמינה שה' לא מפגיש אותנו במציאות שאין לה קשר לעבודה שאנו צריכים לעשות עם עצמנו...
אולי היא צריכה יותר עזרה ממך?
תודה רבה לכולם על ההתיייחסות!נבוך

ממש תודה רבה לכולכם על המאמץ שהשקעתם בהתייחסות לפניה שלי.

באמת הארתם נקודות חשובות, וחבל שאני לא יכול להתייחס לכולם.

היאוש שלי הוא גדול כיון שאנחנו מתמודדים עם זה הרבה זמן, ובאמת "תקפנו" את זה מהרבה כיוונים, שחלקם הגדול גם העליתם, אבל אין באמת התקדמות.

אני אקרא שוב את הדברים שכתבתם לחשיבה מחודשת, ומקוה שה' יאיר לי... באמת שקשה.

בלתק. פנה לעמותת חיים של טובהשירה דרמון

זה לא זבנג וגמרנובתאל1אחרונה

גם אם עליתם על הנק' (למרות שנראה מדבריך שלא עליתם עליה עדיין)

אבל זאת עבודת חיים. זאת עבודת המידות..

הרבה תמיכה ממך מאד תעזור לה.

הרבה מחמאות והערכה בכללי לכולם וגם במיוחד לאשתך, זה ממש עושה טוב בבית ויאיר את הבית.

וכמים הפנים לפנים- כן לב האדם לאדם!

לא לשכוח, זה מאד חשוב, וזה משהו ששוכחים במשך היום. תזכורות בפלא' יעזרו.

עונה לך כאמאנרקיס*
כנראה לאישתך לא טוב. עשה כל שביכולתך לעשות לה טוב. לא הזכרת עליה אף מילה טובה. אני בטוחה שיש בה משהו, אפילו קטן, שהוא טוב. סליחה על המילים הישירות אבל זה נראה שכמו שאתה מתאר את היחס שלה לילדים באותה העין אתה מסתכל עליה, בביקורת מההתחלה עד הסוף. עשה שינוי קודם כל אצלך, ראה את נקודות הטוב שלה, האר אותם, העצם אותם. תפתח את הלב לאישתך, תאמר לה מילים טובות, תחבק, קנה לה פינוקים, אפילו קטנים, שוקולד עם מילה טובה "מעריך את..." "אני רואה את השקעתך ב..." פרגן לה בוקר או יום חופשי. תאמר אני עם הילדים, לכי תבלי. תנוחי.
צא איתה לסרט, למסעדה, לטיול. תעודד אוצה לצאת להליכה, לחברות, לחוג שהיא אוהבת. תשאל אות מב יעשה לה טוב.
אחרי שתפתח את הלב ואת העין הטובה תוכל להעלות את ענין הילדים. לא בצורה ביקורתית "קשה לך וזה לא בסדר שאת... ואל תעשי", זה רק מעורר ריחוק. תפתח ב"מה אני יכול לעשות כדי לעזור ולהקל, כי אני רואה שלנו לא פשוט".
אני חושבת ששינוי אצלך, אפילו רק בנקודת "העין הטובה" כלפיה. אבל באמת, לא כדי "שהיא תשתנה" יכולה לעשות לכולכם טוב.
מאחלת לך מכל הלב בהצלחה!נרקיס*
ויש ספר מצויין על הורות. הוא קצת ישן אבל נהדר ממש. נקרא "ילדים-האתגר". אפשר להשיג אותו דרך האינטרנט.

ומילה אחרונה, אם כבר ככה קשה. קחו הפסקה בעניין הבאת הילדים (אני לא יודעת מה גישתכם אבל אני רושמת מדעתי). כל ילד עולם ומלואו ומצריך הרבה כוחות. ואם כרגע המצב מורכב. תתמודדו עם מי שיש בלי להוסיף עוד.

ולסיום, זכור שמילה טובה היא כמו כדור שלג. ככול שאנו מקבלים מילים טובות, אנו יכולים לתת אותם לאחרים.
ואתה כאבא צור אתה עם הילדים את הקשר בו אתה מעוניין. אתה משמעותי לאין ערוך. מבחינתך מלא אתה את החסר. במיוחד עם הילד הספציפי שהזכרת. אבל, שוב, בבקשה לא "בהתרסה" אלא במקום של "עימו אנוכי בצרה". אנחנו משפחה, כולנו יחד, וכולנו נותנים יש האחד לשני.

רק טוב בעזרת ה'
כתבת מקסים. מסכימה לגמריאורין

ולהתחיל אולי בהורדת העומס שעליה- נערה שתצא עם הילדים לשעתיים ותאפשר לה לנוח או עוזרת בית קצת.. וכמובן הערכה גדולה מצידך למה שהיא משקיעה.  בהצלחה רבה לשניכם

עוד משהו. עשיתם בדיקות דם? בלוטת התריס ויטמינים במיוחד B12kit

פעילות יתר של בלוטת התריס יכולה לגרום לעצבים מטורפים. שווה לבדוק

^^^^ וואלה נכון! פעילות יתר הופכת את הבן אדם למשהו אחרירושלמית טרייה
עצבני, לא להכיר.
לי זה נראהmp3
שקשה לה.כבד עליה העול בבית עם הילדים והיא מצפה ממך לעזרה וכשזה לא קורה היא פורקת את התסכול על הילדים.כתבת שזה משתפר לתקופה ושוב חוזר-אולי כי באותה תקופה אתה עוזר/תומך/מתחשב ובזכות זה היא רגועה כי היא מרגישה שהיא לא לבד.
ייעוץ אי זוגי - פריקה והתייעצותדון מנואל

גיל 38, הילדים, העבודות, החיים עשו את שלהם. פה ושם משברים, עלבונות, ריבים הביאו אותנו לכך שאשתי רצתה ללכת לייעוץ זוגי. בישוב שלנו כמובן לא היה כדאי ללכת ליועצים שאחרי זה נפגוש במכולת, בגינה או בבית הכנסת והלכנו לישוב ליד למישהו מומלץ. אשתי יצרה את הקשר הראשוני, ספרה מה שספרה והגענו אליו.

אחרי 3 פגישות איתו הרגשתי משהו לא בנוח בכלל. היועץ המדופלם והמומלץ לא בדיוק יועץ זוגי. הוא יועץ לאשתי איך להיטיב את חייה. ואני בתפקיד חלק מההצגה או מההפקה. בעצם אני צריך לעבוד על דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. הפתעות קטנות, עזרות במה שהיא צריכה, להתחשב בה ולדרוש בשלומה. היא צריכה גם למצוא דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. ללכת לחוג, לפגוש חברות, לדעת להגיד לי מה היא צריכה.
בכלל הופתעתי לגלות שלא ניתנה לי בשום שלב עד כה אפשרות לומר מה מפריע לי בחיים, בבית, בזוגיות, אולי בעבודה, אולי במשהו אחר. הכל ביחס למה שהיא מרגישה.
זה כמובן לא תהליך משפטי שבו צריך לשמוע שני צדדים ולהחליט מי אשם, אבל אם נוגעים ופותחים ומטפלים, גם לגבר שאולי לא בא עם משא סבל לייעוץ, יש דברים שהוא היה רוצה לפתוח ולומר.
אולי אני לא מבין מה הייעוץ אמור לכלול. כי אני מוצא פער די גדול בין ההמלצות על הבחור לבין איך שאני מרגיש אצלו.

ממליצה לך לכתוב את זה בפורום נשואים טרייםיעל מהדרום
לק"י

הוא יותר פעיל.

בהצלחה!!

לגיטימי לגמרי...ד.אחרונה
ייעוץ אמור לגרום לשני הצדדים להרגיש בנוח.

אם מישהו מרגיש שהייעוץ הזה אינו מדבר גם אליו - אפשר לחפש מישהו אחר.

יתכן שאחרי ששמע בתחילה את אשתך, הבין כאילו הבעיה נמצאת רק בהרגשה שלה - ולא גם בהרגשה שלך.

כמובן, לאידך, שייעוץ טוב אינו אמור להיות זירת טענות הדדיות. זה לא לחפש "מי אשם", אלא איך בונים בטוב יותר את ההדדיות.

אז עצות של הפתעות קטנות, עזרות, התעניינות בשלום השני - הן טובות מאד. אבל זה לא מספיק, כשהן מופנות באופן בולט רק לכיוון אחד.

לגבי להקשיב מה מפריע לך, בחיים, בעבודה וכו' - זה דבר חשוב מאד. אלא שמישהו כזה, לפעמים יתמקד במה שבין בני הזוג, ופחות במה שמעבר לכך.

אני יכול לשלוח לך בפרטי, שם של מישהו (קרוב משפחה) מנוסה מאד, חביב וישר, מייעץ בהירות ובפשטות - ותוכל להתקשר אליו, להסביר מה הבעיה שמצאת בייעוץ הנוכחי - ולשאול אם יש לו רעיון...

מחפשים קהילהאבא פגום

אנחנו הורים ל 7 ילדים גרים היום בשכירות ברמלה, בגרעין התורני ומחפשים להשתקע במקום עם קהילה תורנית אבל לא לוחצת. בגלל שאני עובד בבני ברק, מחפשים מקום שמצד אחד המחירים עדיין שפויים ומצד שני לא רחוק מידי מהעבודה. חשוב לנו קהילה תורנית שמשקיעה בילדים ונוער.

נשמח מאד להמלצות ☺️

ילגים מפרק א וצוואהיל 000

לא מצאתי פורום מתאים מקווה שפה אפשרי

שלום  בעלי נפטר יש לו ילדים קודמים

לנו משותפים

הכל היה בסדר לא ראיתי את זה בא

סעדתי את בעלי בזמן שילדיו קודמו בעבודות

אימא שלהם הילה חכמה הגיע חטפח בו בבית חוליל לגבות טת הילדים מול המשפחה שלא תראה שלא באים

ואני לא יכלתי לעבוד

כי גם לא רציתי בעלי קודם להכל

מבעל חזק שלא היה חולה  אף פעם לא ראיתי אותו שוכב עם חום או משהו דומה לא כדורים כלום

עובד פיזית קשה כל חייו

לא יכולה לפרט הכל

שמר הכל בפנים עד שהגיע למחלה ומהר הלך

ילדיו רצו מידע על כל  דבר

על עורך דין שמטפל אפלו אני ובעלי לא התענינו

לא הבנתי מה ילד שבקושי רואה את אבא שלו מתענין בקצבה

מאשים אותי שאני יודעל אל כל המידע

אין לי תו ירודה לא נותנים מידע  גם לאישה

אבל הם בשלהם

עכשיו הכל מובן הכינו את הקרקע

ילד שכל חייו לא הספיק לו מה שנתן רצה עוד

עגשיו מרגיש שיכול להכניס לי

אני לא בתחרות

הם יושבים מולי ומחלקים  את הבית

החלק שהם לא הבינו שאטאמטית הבית נאשם על שמםץ מי שמדריך אותם מהמשפחה לא מבין ולא אמר להם

הם אמרו לא נוציא אותך מהבית

לא בטוב לב,בהתנשאות

פה שתקתי

שאני רצתי עליו בעלי עבד ואני נלחמתי לקנות אותו כן מפרנבס עיקרי

כי לא היה שעות בבית וכל עול הבית היה עלי עד שהתמוטטתי בעבודה

ועבדתי פחות

לא היה לו עזרה משום צד

המשפחה שלו ידעה על מצבו הקשה

ולא באו לבקר פעם אחת

לא יצאו לקפה או שהבאו אליהם

רק רצו שנפכש במסעדה פעם בחודשים

אבל הוא לא יכח רצו לעשות וי

התנהגו אלי לא מכבד בבית חולים

קראו לי בשמה של,גרושתו

ולא אמרתי כלום

בעלי גוסס והם אבים איתי מולו

שתקתי

אבל הילדים שלו איתם יד ביד

אז גם אני שינתי את גישתי ואהיה בקשר עם משםלתן גם לי יש,ילדים

אימא שלהם השחקנית הראשית פה

הראתה לי שהיא איתי

ותקעה לי סכין בגב חיממה את הילדים שלא מבינים הרבה

על התערבות בכל נישא

לקחה את הפיקוד על משפחת בעלי לא ידעתי שהיא כל יום מדווחת עלי היתה מגיעה כאלו לעזור

ומדווחת הכל לא הבנתי למה המשפחה שלו לא מתיחסת

אלי

אני איתו בכל הטיפול והם  לא מתיחסים אלי רק לגרושתן אפלו קוראים לי בשם שלה

בשבעה היא לא יכלה לראות שברים חברים של בעלי הכל  רצתה לדעץ להתערב

היום הילגים שלו מתנהגים אלי כאלו זהו

הוא מת את כלום

רוצים את חלקם לא  מוותרים על כלום

אני לא גרה בבית ויש להם פה זכות

הכי כאב לי שהם התנתקו מאחים שלהם

ובקשר טוב עם המחה שלא ביקרה את האבא כי הם בדיור כמוהם

לא הבנתי איך אני הרעה פה

מה עושים אין לי עורך דין כל מי שהגעתי אליו לא היה בטוח במצב

חיבת עורך דין שיתן לי בטחון

אין פה מיילוינים אבל יש לי ילדים קטנים ואני לא בריאה מצבי לא ממד טוב נםשי פיזי

מצטערת לשמוע על בעלך ועל המורכבותנעמי28אחרונה

תפני לעורך דין.

לחוק לא אכפת מרגשות ומי מסכסך.

אם מגיע להם, מגיע להם, מה ששלך יהיה שלך בעזרת עורך דין טוב שישיג לך אותם.

פרסום הנסחן120

שלום וברכה,

חשוב לי מאוד לשתף בנס עצום שנעשה לנו.

לביתי הקטנה חולשת שריר בעין הגורמת לפזילה, לאחרונה הפזילה החמירה ונוירולוג מומחה הפנה אותנו לבדיקת הדמיה של המוח בהרדמה.

הילדים הם האוצר הגדול ביותר שלי והתפללתי לבורא עולם שיעזור לי לחזק את הביטחון והאמונה ולהילחם בפחד ובחששות שהרי הכל מאיתו יתברך מאבא מלך העולם.

ב"ה הבדיקה חזרה תקינה וקיבלנו את התוצאות מבלי להמתין את כל זמן ההמתנה המקובל.

"הודו לה'כי טוב כי לעולם חסדו" תודה רבה ריבונו של עולם,

כמה חשובה ויקרה הבריאות , כלום לא מובן מאליו .

בתפילה  לבשורות טובות ישועות וחיזוק הביטחון והאמונה והקשר התמידי לריבונו של עולם והבנה והכרה בכל הטוב שבורא עולם עושה איתנו.

עבודה סמינריונית על ליקויי למידהEva

שלום רב,

שמי חוה.

אני בהחלט מבינה שהפורום הזה לא בנוי לשליחה של שאלוני מחקר, אך אני לא יודעת לאן עוד אפשר לפנות.

אני והשותף שלי לכתיבת עבודה סמינריונית מפצים את השאלון מחקר שלנו כדי לסיים בהצלחה את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה הפתוחה.

אנחנו מחפשים אנשים עם ליקויי למידה אשר מתבטאים בדיסלקציה או בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה, אשר מילאו להם 18.  

אנחנו צריכים עוד 21 תשובות של אנשים עם ליקויי למידה לשאלון שלנו, אשר בוחן את ההשפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית.

האם יש בקרבתכם אנשים שיש להם ליקויי למידה ומעוניינים להשתתף במחקר או שאתם עצמכם עם ליקויי למידה שפירטתי בשורה למעלה?

אולי אתם מכירים מקומות לאן אפשר להפיץ את השאלון שלנו?

אם כן, אנחנו נשמח לכל עזרה אפשרית.

השאלון אנונימי וקל. אנחנו נתנו זמן מענה עליו עד 30 דקות, כך שלא צריך למהר לשום מקום ולהילחץ מהגבלת זמן.

קישור לשאלון: השפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית

תודה רבה לכם בכל מקרה.

יום טוב ונעים לכולם.

עוד הרבה ועוד קצת בבת אחתEvaאחרונה

אנחנו צריכים עוד 20 תשובות מאנשים שיש להם לקויות למידה המתבטאות בדיסלקציה, בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה!

תעזרו לנו לסיים בהצלחה את תואר ראשון.

תודה רבה. יום טוב.

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה

אולי יעניין אותך