לפני שבוע הייתי בסקירה מאוחרת גילו לי צוואר 25 מ"מ. נשלחתי למיון וגילו אורך צוואר 20 מ"מ. חצי מחיקה. צוואר מאד רך וראש למטה. לא אשפזו אותי כי תודה לאל אין צירים ואמרו לי שגם שבוע כזה הוא בעייתי מאד כי אין מה לעשות. אם חס וחלילה יש לידה העובר הןא חסר חיות ולא נותנים זריקה להבשלת ריאות. נתנו נרות פרוגסטרון להמשך טיפול בבית והמליצו על מניחה, המשך טיפול רופא מעקב ומרפאה בהיריון בסיכון. נחתי, הגעתי כעבור 4 ימים לרופא והוא העלה לי את מינון הפרוגסטרון ל2 נרות ליום ונתן לי עוד ימי מנוחה אבל השאיר בעפלה את נושא שמירת ההיריון. הגעתי לאחר כמה ימים לבדיקת הצוואר. הצוואר התארך ל28 מ"מ אבל הרופא אמר שהוא מאד קצר והראש ממש למטה. אמר שהוא לא מאמין בשמערת ההיריון וכיוון שאני עובדתבמשרד מול מחשב ולעיתים יש פגישות. אמר שאין בעיה ללכת לעבודה. אתמול הלכתי...נהיו לי כאבי גב ותחושה של לחץ. בבוקר קמתי חדשה אבל ממש מפחדת ללכת לעבודה. אני בשבוע 23 פלוס 4. ממש מפחדת ללכת לעבודה, גם הלחץ של אחרי העבודה המהירות של לאסוף את הילדים בזמן לא מוסיפה הרבה ואני ממש לא רוצה ללדת עכשיו. מצד שני זה מלא שבועות ואני חייבת את המשכורת הזאת. מה עושים? יודעות אם ביטוח לאומי מאשר מקרה כמו שלי. נניח והרופא שלי לא יסכים לחתום אפשרי ללכת לרופא פרטי שיחתום? או מכירות רופא פרטי שמומחה להיריון בסיכון ולא עושה בעיות במקרים כאלה?
תודה לעונות