אני לומדת כבר 7 שנים על פסנתר ובעוד שנה וחצי אמורה לגשת לבגרות 5 יחידות.
הבעיה היא שכבר נימאס לי! ועוד שאני צריכה ללכת בקביעות לשיעורי תאוריה וספרות המוסיקה..
בהתלבטות להפסיק או לא.. מה אתם אומרים??
אני לומדת כבר 7 שנים על פסנתר ובעוד שנה וחצי אמורה לגשת לבגרות 5 יחידות.
הבעיה היא שכבר נימאס לי! ועוד שאני צריכה ללכת בקביעות לשיעורי תאוריה וספרות המוסיקה..
בהתלבטות להפסיק או לא.. מה אתם אומרים??
א. מה את חושבת שאת הולכת לעשות בחיים
ב. מה שלא תעשי זה ממש שימושי
א. זה באמת עוזר אח"כ, סתם אפילו עצם העובדה שיהיו לך 2 מגמות ב5 יח"ל, זה מוסיף עוד נק' לתעודת בגרות.
ב. אם אוהבים את זה זה כיף לדעת עוד (למרות שברור שיש דברים משעממים!..)
ג. התיאוריה ממש עוזרת גם לנגינה עצמה (ואם כתבת זאת מחפשת שירים חסידיים, אז ברגע שתדעי תאוריה ותדעי לבנות ת'אקורדים זה כבר לא תהיה בעיה... אם את מחפשת משמע לא לימדו אותך את זה כל ה7 שנים האלה?!..)
ד. את נגשת דרך מגמה או פרטי דרך קונסוטוריון (או איך שלא רושמים את זה...)? כי נראה לי אם עושים 5 מעשי אפשר רק עבודה בנוסף, ולא צריך ממש ללמוד תיאוריה ותולדות המוסיקה. למרות שעכשיו יש חוק חדש בעקרון, אז אין לי שמץ איך זה הולך...
בהצלחה
אז קודם כל צדקת בעיניין התאוריה. אני לומדת דרך הקונסרבטוריון ולכן שבוע כן ושבוע לא [בערך] הייתי הולכת לשיעורי תאוריה עכשיו אני מסיימת שנה רביעית בתאוריה[שגם אותה עשיתי בדילוגים עם הפסקות באמצע] וחסר ליפווול חומר!!! וזהו.. שבשנה שעברה ניכנס לחוק שצריך ללמוד תאוריה לפחות 6 שנים כדי לגשת לבגרות.. אז התיאשתי בכלל...
ובדרך אגב.. בעיניין האקורדים באמת לא לימדו אותי כל השנים האלה איך מסתכלים עליהם. אני מאלתרת לבד מה שיוצא לפי איך שנראה לי...
במה אתה מנגן?
חלילית, אקורדיון, פסנתר ועכשיו אחותי קנתה גיטרה, אז גם קצת...
לא על הכל ממש טוב... בעיקר בפסנתר
שיוו תקשיבי.. בבקשה אל תעשי את זה!!
אני לומדת תופים כבר שנה ואני ממש אבל ממש אוהבת את זה.. אבל ישלנו גם תאורית המוסיקה שזה משעמם בטירוףףףףףףףףף!!! כאילו- מה, מה?!? למה אני צריכה ללמוד את זה!!?!? ואז גיליתי שזה שיא החשוב ואם את לא יודעת את זה אז לא מקבלים אותך לאוניברסיטה. בתכלס איך יקבלו אותך אם אתה לא יודעת איך לבנות אקורדים? זה מוסיף פשוט המוןןן!!
בקיצור.. אל תוותרי על זה כי אם כבר התחלת את זה, סיימי! בהצלחה בזה!! 
מישהו מכיר קורס או משו
שכאילו מלמד אנשים שמנגנים ויש להם חוש מוזיקלי
את התאוריה שמאחורי המוזיקה?
או סוג של ללמוד איך לחבר מנגינות וכאלו?
יש לי חבר שהוא בתכלס כבר מבין יותר ממני במוזיקה
והוא ההשראה שלי אבל אני מעוניין גם להבין בזה באמת של העניין
אבל יש את שירת הלווים של יונתן רזאל
מישהו יודע איפה ניתן להשיג ביד שנייה? או מישהו מכיר דגמים טובים לפייה לקלרינט שטובה לנגינה חסידית כבדה?
דגם Pa700 ORIENTAL
אחלה כלי!
אתם גם אוהבים את הכלי הזה?
אני מנגן על קלידים...
אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה
על איזה כלי אתה שואל אם אוהבים?
אבל יותר בצורה של פסנתר,
קשה לי לפעמים עם כל האפקטים והצלילים החשמליים.
והקצב גם מכניס לאנרגיה.
אתה מנגן על עוד כלים?
אני בעיקר על גיטרה...
גיטרה - אני יודע באופן בסיסי.
בשבילי זה מלא,
אני מנגן בכללי רק איזה 4/5 שנים...
אבל זה לא ברמה של 16 שנה.
תלוי על איזה דגם של קלידים מנגנים.
על אורגן? פסנתר חשמלי?
איזו חברה? Yamaha? Korg? Tyros
אם תגדירו טוב יותר, אולי אוכל יותר לעזור.